جواب هر دو دوست بزرگوار درست بود ولی اگه کمی از مشخصاتش هم می گفتید بهتر بود
کاراکال (
Felis caracal)
موها کوتاه ، رنگ پشت و دم زرد شنی ، پشت گوش ها سیاه ، با دسته ای از موهای بلند در نوک آنها ، دست و پا بلند ، دم کوتاه ، طول سر وتنه ۶۵ تا ۹۰سانتی متر .
کاراکال به آسانی از گربه های دیگر مشخص می شود : قامتی بلند و استخوانی ، گوش های سیاه و کشیده که موهای سیاه و بلندی در انتهای آن روییده و دم کوتاه و یکرنگ در انتها دارد.
در گذشته این جانور را تربیت کرده و در شکار خرگوش ، آهو و پرندگان از آن استفاده می کردند. او سرعت و چابکی حیرت آوری دارد به طوری که می تواند پرندگان را در هوا صید کند. غذای او شامل پرندگان و پستانداران کوچک است . محل زندگی کاراکال مناطق بیابانی و دشتی کشور مانند پارک ملی کویر و منطقه بهرام گور در فارس است. جمعیت کمی دارد و نا یاب است . او در زیر بوته ها و شکاف سنگ ها و حفره های طبیعی لانه می سازد و کف آنرا با پشم و پر می پوشاند . روزها معمولا در زیر بوته ها استراحت کرده و شب ها به جستجوی غذا می رود.
همسر یابی و جفت گیری در زمستان انجام می شود. پس از ۲ ماه ۱ تا ۶ نوزاد به دنیا می آید . بچه ها بعد از یک سال زندگی مستقلی را شروع می کنند.
اما از اونجایی که من باید برنده رو اعلام کنم و جواب هر دو دوست درست بوده ؟ برای تنوع بیشتر چون سوال اولو صبا طرح کرده و دومی من پس برنده و طراح بعدی سوال
Phyto مدیر تالار مهندسی كشاورزی برنده این سوال معرفی می شه
بابت دیر کردم شرمنده