با سلام و درودی دوباره.
خب تا جایی که بنده تحقیق نمودم دسرهای اصیل ایرانی شامل موارد زیر می باشند:
مسقطی - یخ در بهشت - فرنی - رنگینک - شلهزرد - کاچی و ...
حال این امکان وجود دارد که در هر شهر وابسته به آداب و رسوم مواردی دیگر ولی جزء همین خانواده از دسرها باب باشد. بنابراین برای ایجاد یک مسابقه مهیج، دوستان عزیز هر نوع غذایی که فکر می کنید دسر محسوب می شود را می توانید درست کرده و تصویر آن را برای ما ارسال نمایید.
نکته: دوستان عزیز توجه لازم رو داشته باشند که عنوان مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا می باشد. پس لطفا این نکته رو هم به خاطر بسپارید که علاوه بر دسر خوب تزئین آن نیز در برنده شدن دخیل می باشد.
دوستان عزیز به این تاپیک نیز توجه داشته باشند. >>> انواع دسر و پیش غذا
مرحله دوم مسابقه ی سفره آرایی و تزئین غذا
» موضوع مسابقه : دسر سفره های افطاری
» مسئول برگزاری مسابقه عکاسی : دانشجوي كامپيوتر
» توضیحات : هر نوع دسری که در سفره های افطاری ماه رمضان متداول هست، شامل این موضوع می شود.
» قوانین مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا:
1. تعداد عکس : لطفا حداکثر تا 4 عکس خود را انتخاب و ارسال فرمائید.
2. سایز عکس های ارسالی: 500*800 یا نهایتا 1200*750پیکسل باشد.
3. از درج کردن اسم خود روی تصاویر ارسالی خودداری کنید.
4.
»نحوه ارسال تصاویر :
شما دوستان گرامی می توانید عکس های هنری خود را حداکثر تا تاریخ 29 تیرماه 1394 با ذکر عنوان مناسب [سفره آرایی و تزئین غذا] به صورت پیام خصوصی به بنده یعنی دانشجوي كامپيوتر ارسال نمایید.
شاد و تندرست باشید.
بنابر صحبت های انجام شده با مدیریت محترم و با توجه به اینکه در آستانه ی ماه مبارک رمضان هستیم، موضوع «دسر های سفره ی افطار» برای این مسابقه تعیین گردید.
دسر
در فرهنگ های سراسر جهان، دسر که معمولاً در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد. دسر های مشترک غربی عبارتند از : " کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها " تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت.
خب تا جایی که بنده تحقیق نمودم دسرهای اصیل ایرانی شامل موارد زیر می باشند:
مسقطی - یخ در بهشت - فرنی - رنگینک - شلهزرد - کاچی و ...
حال این امکان وجود دارد که در هر شهر وابسته به آداب و رسوم مواردی دیگر ولی جزء همین خانواده از دسرها باب باشد. بنابراین برای ایجاد یک مسابقه مهیج، دوستان عزیز هر نوع غذایی که فکر می کنید دسر محسوب می شود را می توانید درست کرده و تصویر آن را برای ما ارسال نمایید.
نکته: دوستان عزیز توجه لازم رو داشته باشند که عنوان مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا می باشد. پس لطفا این نکته رو هم به خاطر بسپارید که علاوه بر دسر خوب تزئین آن نیز در برنده شدن دخیل می باشد.
دوستان عزیز به این تاپیک نیز توجه داشته باشند. >>> انواع دسر و پیش غذا
مرحله دوم مسابقه ی سفره آرایی و تزئین غذا
» موضوع مسابقه : دسر سفره های افطاری
» مسئول برگزاری مسابقه عکاسی : دانشجوي كامپيوتر
» توضیحات : هر نوع دسری که در سفره های افطاری ماه رمضان متداول هست، شامل این موضوع می شود.
» قوانین مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا:
1. تعداد عکس : لطفا حداکثر تا 4 عکس خود را انتخاب و ارسال فرمائید.
2. سایز عکس های ارسالی: 500*800 یا نهایتا 1200*750پیکسل باشد.
3. از درج کردن اسم خود روی تصاویر ارسالی خودداری کنید.
4.
یک کارت که روی آن عبارت :
مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا
تالار هنر - باشگاه مهندسان ایران
نوشته شده را در کنار کارتان قرار دهید و تاریخ عکس رو هم بنویسید.
مسابقه سفره آرایی و تزئین غذا
تالار هنر - باشگاه مهندسان ایران
نوشته شده را در کنار کارتان قرار دهید و تاریخ عکس رو هم بنویسید.
»نحوه ارسال تصاویر :
شما دوستان گرامی می توانید عکس های هنری خود را حداکثر تا تاریخ 29 تیرماه 1394 با ذکر عنوان مناسب [سفره آرایی و تزئین غذا] به صورت پیام خصوصی به بنده یعنی دانشجوي كامپيوتر ارسال نمایید.
شاد و تندرست باشید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: