مسئولینی که سابقه اسارت دارید، آیا بعثی ها در عراق به شما تجاوز کردند؟

آن روزی که خاتمی با زنی دست داد طلبه های قم کفن بر تن به خیابان آمدند اما امروز که دختران و پسران شیعه در زندان مورد تجاوز قرار گرفتند اینان به فکر غسل جنابت هستند. نامه کروبی خطاب به هاشمی را همه ما خواندیم و بر خود لرزیدیم. قبل تر هم خبرهایی شنیده بودیم اما مدام به خودمان دروغ میگفتیم که حقیقت ندارد. از قبول حقیقتی به این دردناکی واهمه داشتیم. مولایمان علی وقتی شنید خلخالی را از پای زنی یهودی باز کردند در مسجد فریاد زد اگر مرد مسلمانی از این درد بمیرد حق دارد. نام زیبای مولایمان را برداشتند و بر حکومت خود گذاشته اید و در این هنگام به پیروان همان مولا تجاوز میکنند. روی سخنم با برادران رزمنده ای است که در جنگ بودند و در جنگ اسیر شدند.آیا در هنگامی که در زندان های عراق در اختیار بعثی ها بودید مورد تجاوز قرار گرفتید؟ بعد از انکه اسیر شدید شکنجه شدید؟ اری میدانم که شدید. بار ها از زبان خودتان شنیدم و بار ها به احترام شما ایستادم و همیشه برای زحمتی که کشیدید بر دستانتان بوسه میزنم. از تو خواهشی دارم برادر رزمنده میخواهم پیامم را به با غیرت ترین و ناموس پرست ترین شهدای جنگ برسانی و بگوی که از بعثی ها بدتر بر ایران حکومت میکنند. میخواهم به او بگویی که به فرزندان این خاک تجاوز میکنند و انان کسی نیستند مگر افرادی که سنگ خون آن شهیدان را به سینه میزنند.میخواهم به شهیدان پیغام دهی کاش بعثی ها به تهران رسیده بودند و ان هنگام وقتی چنین خبری را میشنیدم تکلیف خودرا بهتر میدانستیم
ناموس مردم را دزدیدند و شکنجه کردند و تجاوز کردند و کشتند و در اخر جنازه اش را سوزاندند. روی بعثی ها سفید شد.
از تمام مسئولین نظام که سابقه اسارت دارند میپرسم. آیا در اسارت بعثی ها به شما تجاوز کردند که اینک با مردم کشور خود چنین میکنید؟
از اقای حداد عادل خواهش میکنم شعری از مولوی به همراه شعری از خود در وصف حال رهبر و انقلاب و شهدا را برای ما بفرستند تا ضمیمه این نوشته کنیم.

منبع

نظر بچه ها؟

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوروش جان !

هنوز وقتی به جریان اون دختر فکر میکنم تنم میلرزه!

وقتی به نقل قول های دانشجوهای دانشگاه تهران فکر میکنم! عرق سرد میکنم.

مگر میشه چیزی گفت جز اینکه سنگ را بسته اند و س........!؟

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
آن روزی که خاتمی با زنی دست داد طلبه های قم کفن بر تن به خیابان آمدند اما امروز که دختران و پسران شیعه در زندان مورد تجاوز قرار گرفتند اینان به فکر غسل جنابت هستند. نامه کروبی خطاب به هاشمی را همه ما خواندیم و بر خود لرزیدیم. قبل تر هم خبرهایی شنیده بودیم اما مدام به خودمان دروغ میگفتیم که حقیقت ندارد. از قبول حقیقتی به این دردناکی واهمه داشتیم. مولایمان علی وقتی شنید خلخالی را از پای زنی یهودی باز کردند در مسجد فریاد زد اگر مرد مسلمانی از این درد بمیرد حق دارد. نام زیبای مولایمان را برداشتند و بر حکومت خود گذاشته اید و در این هنگام به پیروان همان مولا تجاوز میکنند. روی سخنم با برادران رزمنده ای است که در جنگ بودند و در جنگ اسیر شدند.آیا در هنگامی که در زندان های عراق در اختیار بعثی ها بودید مورد تجاوز قرار گرفتید؟ بعد از انکه اسیر شدید شکنجه شدید؟ اری میدانم که شدید. بار ها از زبان خودتان شنیدم و بار ها به احترام شما ایستادم و همیشه برای زحمتی که کشیدید بر دستانتان بوسه میزنم. از تو خواهشی دارم برادر رزمنده میخواهم پیامم را به با غیرت ترین و ناموس پرست ترین شهدای جنگ برسانی و بگوی که از بعثی ها بدتر بر ایران حکومت میکنند. میخواهم به او بگویی که به فرزندان این خاک تجاوز میکنند و انان کسی نیستند مگر افرادی که سنگ خون آن شهیدان را به سینه میزنند.میخواهم به شهیدان پیغام دهی کاش بعثی ها به تهران رسیده بودند و ان هنگام وقتی چنین خبری را میشنیدم تکلیف خودرا بهتر میدانستیم
ناموس مردم را دزدیدند و شکنجه کردند و تجاوز کردند و کشتند و در اخر جنازه اش را سوزاندند. روی بعثی ها سفید شد.
از تمام مسئولین نظام که سابقه اسارت دارند میپرسم. آیا در اسارت بعثی ها به شما تجاوز کردند که اینک با مردم کشور خود چنین میکنید؟
از اقای حداد عادل خواهش میکنم شعری از مولوی به همراه شعری از خود در وصف حال رهبر و انقلاب و شهدا را برای ما بفرستند تا ضمیمه این نوشته کنیم.

منبع

نظر بچه ها؟
دستتون درد نکنه اول بگم خییل بعثی شناسید کجا بودی البته نبودید وقتی به زنایی که اسیر میشدن جلوی چشم همه ی اسرای ایرانی و خود بعثی ها تجاوز میشد زنای ایرانی مجبور بودن خودکشی کنن تا به دست اونا نیفتن این فقط یه نمونه اش است زحت کشیدید شنکجه تو زندان قتل تجاوز بعدی چیه ؟؟؟؟ بگید کنجکاوم خوب بذار ببینم شاید دکتر آمریکایی و اموده ایران رو نابود کنه شاید اینکه بسیجی ها کافرن اره؟؟؟؟؟یا میخواهیدبگید تو زندان به هم جنس خودشون هم تجاوز میشه ؟؟؟؟؟؟

mary.a.m.n

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس زیر متعلق به خانم ترانه موسوی ایست که در حدود 20 روز قبل جنازه ی سوخته اش در اطراف قزوین پیدا شد،لازم به ذکر است خانواده ی این مرحوم از بستری شدن وی چند روز قبل از در بیمارستان به دلیل پارگی رحم خبر دادن،وی از جمله زندانیان بعد از انتخابات بود....(جراید)
نکته جالب: به یک باره بعد از انتشار علنی نامه ی کروبی به هاشمی بعد از وقفه ی 20 روزه خبر 20:30 با مصاحبه ای با مسئول ثبت احوال وجود این شخص را تکذیب کرد وگفت: 3 تن با نام ترانه موسوی داریم که 2 تا در خارج هستند(به یکباره همه در خارج هستند) و دیگری دختری 2 ساله است....
چرا وقفه ی 20 روزه؟؟؟
و چرا بعد از انتشار نامه ی ایت ا.. کروبی؟؟؟

دستتون درد نکنه اول بگم خییل بعثی شناسید کجا بودی البته نبودید وقتی به زنایی که اسیر میشدن جلوی چشم همه ی اسرای ایرانی و خود بعثی ها تجاوز میشد زنای ایرانی مجبور بودن خودکشی کنن تا به دست اونا نیفتن این فقط یه نمونه اش است زحت کشیدید شنکجه تو زندان قتل تجاوز بعدی چیه ؟؟؟؟ بگید کنجکاوم خوب بذار ببینم شاید دکتر آمریکایی و اموده ایران رو نابود کنه شاید اینکه بسیجی ها کافرن اره؟؟؟؟؟یا میخواهیدبگید تو زندان به هم جنس خودشون هم تجاوز میشه ؟؟؟؟؟؟
دوست گرامی
شما در رابطه با زنان ایرانی اسیر عراق درست میگید
اما اینجا ماجرای لواط هم در کاره
من نمی دونم شما چرا انقدر روی بسیج حساسیت دارید، توی این متن اسمی از بسیج برده شد؟
می دونید نمایندگان اصولگرای مجلس الان مسوولیت کمیته ی تحقیق رو دارن و بهتره شما سکوت کنید و بهشون اعتماد کنید، یا فریاد بزنید و همینطور دیگران رو زیر سوال ببرید
رز سیاه مهربان
یک موضوعی رو از صمیم قلب میگم و به هیچ وجه قصد اهانت و ناراحت کردنت رو ندارم
من جایی خوندم شما 13 سالتونه
من 13 سالم بود مانند شما فکر نمی کردم، اما در هر حال بسیار متفاوت با اکنون فکر می کردم،
من قصد ناراحت کردنت رو ندارم دوست من، به هیچ وجه چنین مسئله ای نیست و اصلا شاید این 13 ساله بودن و ... اشتباه باشه
اما موضوع اینجاست که یقینا من هم در سن 30 سالگی متفاوت فکر خواهم کرد و ...

راستی
واقعا 13 سالتونه دیگه؟

در ضمن
من نگقتم بسیج لواط کرده که البته بسیار از کسانی که این کار رو می کنن خود را بسیجی می دانند و من نه، بسیجی واقعی نه
اما در رابطه با کهریزک، گویا سردار رادان عزیز جانیان و ارازل و اوباش رو رها کرده و به جان جوانان این خاک انداختند،
من به هیچ وجه به صرف بسیجی بودن کسی را زیر سوال نمی برم، همانطور که به صرف احمدی نژادی بودن نیز
اصلا چنین حسی را نیز ندارم چون بسیج نیز 2 شقه شده و ...

اما پرسش من از شما اینه
من مطلبی با لینک منبع قرار دادم، شما الان از قطعیت دروغ بودن اون آگاهید که اینطور به من می پرید؟
یا واقعا مشکلی با شخص من دارید؟
یا مشکلی با اینکه بگیم اشکالی هست
رز سیاه عزیز
متاسفانه این دولت و حاکمیت نه تنها معصوم نیست، که بسیار نیز ...

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاي به خدا اين كارايي كه اينا ميكنن ربطي به اسلام نداره...
شما از ديده ي اسلام نبينيد..
اسلام چيز ديگريست..

وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ
(بقره 190)

و در راه خداوند با کسانی بجنگید که با شما میجنگند و تجاوز نکنید. بدرستیکه خداوند یگانه، متجاوزین را دوست نمیدارد.

وَمَا لَكُمْ لاَ تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاء وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَـذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ (نساء:۷۵)

همچنین قرآن تا زمان جهاد نیز به کفار اجازۀ تغییر مسیر میدهد و میفرماید اگر کسی از مشرکین خواست از اسلام سؤالی بپرسد(آنهم در شرایط جنگی!) او را با امنیت کامل به اردوی خود راه دهید و پاسخش را بدهید و بعد (بدون اینکه از او بپرسید که آیا اسلام را پذیرفته یا نه)، او را با امنیت به اردوگاه خودش بازگردانید:

وَإِنْ أَحَدٌ مِّنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجَارَكَ فَأَجِرْهُ حَتَّى يَسْمَعَ كَلاَمَ اللّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لاَّ يَعْلَمُونَ

عکس زیر متعلق به خانم ترانه موسوی ایست که در حدود 20 روز قبل جنازه ی سوخته اش در اطراف قزوین پیدا شد،لازم به ذکر است خانواده ی این مرحوم از بستری شدن وی چند روز قبل از در بیمارستان به دلیل پارگی رحم خبر دادن،وی از جمله زندانیان بعد از انتخابات بود....(جراید)
نکته جالب: به یک باره بعد از انتشار علنی نامه ی کروبی به هاشمی بعد از وقفه ی 20 روزه خبر 20:30 با مصاحبه ای با مسئول ثبت احوال وجود این شخص را تکذیب کرد وگفت: 3 تن با نام ترانه موسوی داریم که 2 تا در خارج هستند(به یکباره همه در خارج هستند) و دیگری دختری 2 ساله است....
چرا وقفه ی 20 روزه؟؟؟
و چرا بعد از انتشار نامه ی ایت ا.. کروبی؟؟؟

این کارشونه
یه جورایی یاد ماجرای کوی دانشگاه افتادم و فرهاد رهبر دروغگو
یه جورایی واسم یک خاطره ی عجیب تازه شد
کنکور پارسال یادتونه که چجوری شاکی ها رو مثل یک مجرم نشون میدادن و بدبختی که میگفت من رتبه ام هزاره و قبول نشدم رو صورتش زوم می کردن و میگفتن دروغگو و مثلا سازمان سنجش میگفت این رتبه ی هزارها، ببینید توشون نیست!!!
انگار نه انگار که ممکنه طرف 1001 باشه، 1010 باشه 1012 باشه و .................

اینا از این نظرها خیلی کثیفن، خیلی،
و اون روزبهانی
من موندم مگه ثبت احوال خودش مسوول نداره که رییس پلیس امنیت اخلاقی کشور باید بره پرونده هاشون رو بگرده؟!!

mary.a.m.n

عضو جدید
کاربر ممتاز

رز عزیز با اجازه کوروش جان عکس ترانه موسوی رو گذاشتم تا شاید یک کمی چشم و گوشهای بسته ای که فقط صدا و سیما رو نگاه میکنن و فقط به حرف اونا استناد میکنن باز بشه گرچه میدونم بیفایده است اما بعثی ها دشمن بودن و هر کاری هم کردن ازشون انتظاری نمیشد داشت اما جامعه باصطلاح اسلامی ما چطور میخواد این لکه های ننگ رو پاک کنه؟
دکتر هم امریکایی نیست فقط تشنه قدرته که واسه این قدرت خودش و جیره خواراش دست به هر کاری میزنن شما چشماتون رو به واقعیتها بستید

بچه هاي به خدا اين كارايي كه اينا ميكنن ربطي به اسلام نداره...
شما از ديده ي اسلام نبينيد..
اسلام چيز ديگريست..

وَقَاتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلاَ تَعْتَدُواْ إِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبِّ الْمُعْتَدِينَ
(بقره 190)

و در راه خداوند با کسانی بجنگید که با شما میجنگند و تجاوز نکنید. بدرستیکه خداوند یگانه، متجاوزین را دوست نمیدارد.

وَمَا لَكُمْ لاَ تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاء وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَـذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ (نساء:۷۵)

همچنین قرآن تا زمان جهاد نیز به کفار اجازۀ تغییر مسیر میدهد و میفرماید اگر کسی از مشرکین خواست از اسلام سؤالی بپرسد(آنهم در شرایط جنگی!) او را با امنیت کامل به اردوی خود راه دهید و پاسخش را بدهید و بعد (بدون اینکه از او بپرسید که آیا اسلام را پذیرفته یا نه)، او را با امنیت به اردوگاه خودش بازگردانید:

وَإِنْ أَحَدٌ مِّنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجَارَكَ فَأَجِرْهُ حَتَّى يَسْمَعَ كَلاَمَ اللّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لاَّ يَعْلَمُونَ

آرش جان
تا مدتها پیش اینها خودشون رو با اسلام گره زده بودند و واقعا خیلی ها کارهای اینها رو از اسلام میدیدن
اما خدا رو شکر
خواست خدا بود تا اینطور رسوا بشن و اسلام تطهیر

به امید خدا
موفق باشیم;)

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم از ایرانی بودنم ....

منم از ایرانی بودنم ....

فقط بغض ، بغض و بغض:crying2::crying2::crying2::crying2::crying2::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: