مزدا 3 جدید

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز




اسپرت محبوب جوانان می‌رود تا چندی دیگر با مدل جدید خود که ویرایش 2014 است، بازگردد. مزدای ژاپن بی آنکه بخواهد اسیر جاسوسان صنعتی شد و تصاویر Mazda3 را منتشر شده دید.
اگر نگوییم مزدا3 یک پدیده است بدون تردید باید به آن واژه کاملاً موفق را نسبت داد. این خودرو در هر دو نسل خود فروش بالایی را ثبت کرده بود.
مدل ابتدایی آن که سال 2004 رونمایی شد با استقبال جوانان روبه‌رو شد. کسانی که محصولی باکیفیت و اسپرت را می‌خواستند ولی پول خرید لکسوس، ب‌ام‌و و مرسدس‌بنز را نداشتند.
مزدا3 به سرعت توسط تیونرها برای اعمال تقویت موتور و بهینه‌سازی ظاهر جذب شد.
در همان ماه‌های اول عرضه نسل یک،‌ مزدا نسخه اسپرت‌تر آن یعنی MazdaSpeed3 را نیز عرضه کرده که یک سر و گردن از نظر قابلیت‌های مسابقه‌ای بالاتر نشان می‌داد.
به طرز عجیبی مدل هاچ‌بک MPS آن در بازار آمریکای شمالی پرفروش و پردرخواست شده بود. این خودرو در حالی از نظر زیبایی و فنی مورد توجه قرار گرفته بود که از نظر ایمنی نیز با 5 ستاره‌ای که موسسه تست یورو NCAP به آن داده بود، نظرات سخت‌گیرانه را نیز جلب می‌کرد.
موتورهای متنوع، جعبه‌دنده‌های مختلف و کلاس‌های سدان،‌ هاچ‌بک و حتی استیشنی که روی مزدا3 پیاده می‌شد حق انتخاب مشتری در سطح دنیا را افزایش می‌داد.
هنوز دوران شکوفایی مزدا3 نسل یک تمام نشده بود که در 2008 نسل دو آن راهی بازار شد. چهره‌اش به کلی منقلب شده بود. که البته همین تحول ظاهری باب میلی خیلی‌ها نبوده و نیست.
با اضافه شدن موتورهای جدید 2.5 لیتری به لیست فروش آن عده‌ای که قدرت بیشتر می‌‌خواستند نیز راضی شدند.
خانواده مزدا3 را نمی‌توان در کلاس خودروهای خانواده پسند قرار داد. این محصولات Sportهایی به معنی واقعی هستند. به دلیل افزایش شدید پایداری و چسبندگی خودرو به سطح جاده، فنربندی آن اندکی سفت‌تر از خودورهای هم‌رده خود مانند کیا سراتو، هیوندای سوناتا و یا تویوتا کمری است. اما از آن سو هندلینگ و فرمان‌پذیری‌اش انصافاً
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز


درباره مدل 2014



از مدت‌ها قبل خبر می‌رسید که مزدا در حال کار بر روی نسل سه این خودرو است. حتی تصاویری نیز از مرکز طراحی آن به دنیای خارج درز کرد که البته هیچ‌گاه تایید نشد.



طراحان برجسته خودرو اسکچ‌ها و رندرهای مستقلی را بر حسب تجربه ارائه دادند.
روند پنهان‌ کاری‌های مزدا3 ناگهان با انتشار یک عکس از یک کاتالوگ ژاپنی عوض شد. حالا دیگر تقریباً 90 درصد مطمئن هستیم که چهره نهایی آن چگونه است. لو رفتن این عکس شاید مزدا را بر آن کند که 10 درصد باقی‌مانده را با تغییراتی روی دستگیره‌ و رینگ‌ها به سود خودش تمام کند.



با همه اینها شکی نیست که زبان طراحی مزدا3 نسخه 2014 همان چیزی است که پیش‌تر روی مزدا6 و حتی CX-5 دیده بودیم.



به گزارش بازار خبر، گفته می‌شود موتور این خودرو همان حجم 2000 سی‌سی را دارد ولی قدرتش به 155 اسب‌بخار خواهد رسید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز


با همه اینها شکی نیست که زبان طراحی مزدا3 نسخه 2014 همان چیزی است که پیش‌تر روی مزدا6 و حتی CX-5 دیده بودیم.



به گزارش بازار خبر، گفته می‌شود موتور این خودرو همان حجم 2000 سی‌سی را دارد ولی قدرتش به 155 اسب‌بخار خواهد رسید.











به تازگی جزئیات کامل و تصاویر جدیدی از مزدا ۳ مدل ۲۰۱۴ به بیرون درز پیدا کرده است که در نگاه اول دارای یک نگاه جدید درطراحی و پلت فرم جدید مزدا ۳ است.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
به تازگی جزئیات کامل و تصاویر جدیدی از مزدا ۳ مدل ۲۰۱۴ به بیرون درز پیدا کرده است که در نگاه اول دارای یک نگاه جدید درطراحی و پلت فرم جدید مزدا ۳ است.






نخستین تغییر در این جایگزینی استفاده از موتور بزرگتر ۲٫۵ لیتری اسکای اکتیو به جای موتور ۱٫۵ لیتری است.

مدل‌هاچ بک جدید دارای یک فاصله طولانی تر در حدود ۱٫۶ اینچ است که بدین ترتیب در جدود ۲٫۵ اینچ به فضای داخلی اتاق افزوده شده است
با این حال به خودی خود در حدود دو اینچ کوتاه تر از نسل قبلی است









در بخش گزینه‌های موتوری ، موتور پایه ۱٫۵ لیتری اسکای اکتیو قدرت پیشرانه ۱۰۰ اسب بخاری را ارائه میدهد که البته نباید انتظار دیدن آنرا در آمریکای شمالی داشته باشیم
در ضمن دارای نسخه جدید موتور ۲٫۰ لیتری اسکای ایکتیو با قدرت پیشرانه ۱۵۵ اسب بخاری و ۱۵۰ پوند بر فوت نیروی گشتاور است
برای کسانی که به دنبال سرعت بیشتر هستند دارای یک موتور ۲٫۵ لیتری مزدا۶ اسکای اکتیو هستند که بدین ترتیب دارای قدرت پیشرانه ۱۸۴ اسب بخاری و ۱۸۵ پوند بر فوت نیروی گشتاور است موجود است
علاوه بر این یک گزینه دیزلی نیز در دسترس خواهد بود که هنوز مشخصات آن به صورت رسمی اعلام نشده است.






در ضمن توجه داشته باشید که مزدا ۳ مدل ۲۰۱۴ با سیستم جدید i-ELOOP عرضه خواهد شد
که نام تجاری سیستم احیاء کننده ترمز برای به حداکثر سراندن سیستم مصرف سوخت اقتصادی است.





فضای بار نیز به ۱۲٫۳ فوت مکعب افزایش یافته است و با خواباندن صندلی‌های عقب تاشو این فضا به ۴۴ فوت افزایش می یابد.

 

Similar threads

بالا