اولا که این مریم خیلی بد موقع استعفا داد .......
تاپیک؟؟؟؟
به نظرت می تونه بیاد جواب بده؟
رفته به جای خودش مدیر ارشد گذاشته
توی این چند روز بهتاش غیر از 4تا عکس مسلسل و آرپی جی و تانک و لینک دانلود فیلم دیگه چیکار کرده؟
دو سال عمرمون و اینجا تلف کردیم که حالا بریم یه فوروم دیگه؟
واااااااااااولا که این مریم خیلی بد موقع استعفا داد .......
درثانی اگه پست بارونش کنیم میشه کاری کرد که جواب بده .....در مورد مدیر ارشدم باهاش گفتمان میکنیم ........درضمن اونایی که باید بودند الان نیستند ......این سایت همین به درد رجز خونی میخوره ولا غیر
من مشکلی ندارم ......با یه نفر هم هیچ غلطی نمیشه کرد ....بشینید و در جا بزنید .....واااااااااا
چرا به مریم بیچاره گیر میدین؟
اوکی
گفتمان کن تا ببینیم به کجا میرسه
وااااااااااااااامن مشکلی ندارم ......با یه نفر هم هیچ غلطی نمیشه کرد ....بشینید و در جا بزنید .....![]()
من مشکلی ندارم ......با یه نفر هم هیچ غلطی نمیشه کرد ....بشینید و در جا بزنید .....![]()
وااااااااااااااا
سهیل
چرا عصبانی میشی؟
آخه اگه از چیزی شکایت دارید باید همت کرد درستش کرد .....ترسو بودن چیزی رو تغییر نمیدهچه خشن
دوست عزیزعزیز چرا همیشه نیمه خالی لیوان رو نگاه می کنید!!!
اگه قرار بشه اینم بشه صحنه کارزار سیاسی که دیگه اسم سایت سایت مهندسی نیست و زود بلوک می شه پس مدیرای سایت رو مقصر ندونید لطفا....
چه جوری همت کنیم؟آخه اگه از چیزی شکایت دارید باید همت کرد درستش کرد .....ترسو بودن چیزی رو تغییر نمیده![]()
گفتم که پست بارونش کنیم ....تاپیک اعتراض منطقی بزنیم ....از ف شنیدم آدم منطقییه ....چه جوری همت کنیم؟
اول باید منشا مشکل رو پیدا کنی سهیل جانآخه اگه از چیزی شکایت دارید باید همت کرد درستش کرد .....ترسو بودن چیزی رو تغییر نمیده![]()
آخه سهیل جانگفتم که پست بارونش کنیم ....تاپیک اعتراض منطقی بزنیم ....از ف شنیدم آدم منطقییه ....
دایی؟؟؟؟؟؟بابا داییم سرش شلوغه
بچه ها تاپیک چرت میزنن به دایی حسین من چه ربطی داره؟
سه شنبه میاد ادمین
بهش بگید رسیدگی کنه
مثلا آرچی رو مدیر کنه![]()
آرچی خودش استعفا داده ....وگرنه هیچ جوجه ای نمیتونه اونو عزلش کنه .......به اون داییتم بگو که اینهمه مدیریت خونده بیاد یکم اینجا اعمال کنه ببینیم چی یاد گرفته
مشکل اینه که هرچه درست و حسابی میزنی قفل میشه .......گرفتی؟آقا من یه تاپیک چرت میزنم
شما ناراحتی میتونی توش نیای
اگرم بحث دوست داری یه تاپیک خودت بزن بحث را بنداز
میبینید که بچه ها هم تو بحث ا میان نظر میدن
مشکل چیه؟
مشکل اینجاست که چرا تبعیض قائل میشه؟آقا من یه تاپیک چرت میزنم
شما ناراحتی میتونی توش نیای
اگرم بحث دوست داری یه تاپیک خودت بزن بحث را بنداز
میبینید که بچه ها هم تو بحث ا میان نظر میدن
مشکل چیه؟
مشکل اینه که هرچه درست و حسابی میزنی قفل میشه .......گرفتی؟![]()
مشکل اینجاست که چرا تبعیض قائل میشه؟
چرا اون موقع به تاپیک های ما گیر میدادن اما الان نه؟
موافقمچند روزه مدام يكي دوتا معدود اعضا مدام دارن تاپيك ترين ترين! ميزنن كه چي بشه؟ شما واقعا چي فكر ميكنين عوض اينكه اينجا بحث جدي ودرست درمون بشه... به خودتون بياين..!
من به خاطر تحريم اينجا تاپيك نميزنم چون همه يادمونه چند وقت پيش چطور همرو سانسورو حذف ميكردن.. اونوقت كه مردم نياز داشتن..
![]()
من شرمندم که اینو میگم ولی بیشترش به افراد باشگاه برمیگرده.
انصافا تاپیک با محتوا و غیر سیاسی را کاری نداشتن هیچ وقت ولی بحث عرضه و تقاضاست...
تازگی جو باشگاه خیلی بد تر از چند ماه قبل شده.
یه خورده بچه بازی زیاد شده کلا![]()
میشه یکم بازش کنی یا همینجوری پرتش کردی بیرون؟من شرمندم که اینو میگم ولی بیشترش به افراد باشگاه برمیگرده.
انصافا تاپیک با محتوا و غیر سیاسی را کاری نداشتن هیچ وقت ولی بحث عرضه و تقاضاست...
تازگی جو باشگاه خیلی بد تر از چند ماه قبل شده.
یه خورده بچه بازی زیاد شده کلا![]()
يعني تو هم با مني؟با مهرشاد موافقم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مزخرفترين فيلم و سريال... | گفتگوی آزاد | 30 | |
M | آمار طلاق چرا اينهمه شده؟؟؟؟!!!!!! | گفتگوی آزاد | 39 |