مزخرفترين تاپيكا!! (چرا اينهمه اين نظر سنجيا زياد شده؟؟)

mrha

عضو جدید
چند روزه مدام يكي دوتا معدود اعضا مدام دارن تاپيك ترين ترين! ميزنن كه چي بشه؟ شما واقعا چي فكر ميكنين عوض اينكه اينجا بحث جدي ودرست درمون بشه... به خودتون بياين..!

من به خاطر تحريم اينجا تاپيك نميزنم چون همه يادمونه چند وقت پيش چطور همرو سانسورو حذف ميكردن.. اونوقت كه مردم نياز داشتن..

:gol:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم بنده بیشتر از سه روزه که یه گزارش تخلف دادن اما بعید می دونم که رسیدیگی بشه

اینجا هم شده مثل صدا و سیما
به تاپیک های بی محتوا گیر نمیدن که کاربرا سرشون به همون تاپیکا گرم باشه و کمتر بحث های سیاسی کنن ، که یه وقت منفعت سایت دچار خدشه نشه

یه روزایی بود که تک تک تاپیک ها مدیریت میشد ، اما الان ....

وقتی فکرشو می کنم میبینم امثال سجاد و مهران و بهروز خوب کردن که عطای اینجارو به لقایش بخشیدن.

اگه ما هم اینجا هستیم فقز به خاطر وقت گذرونیه
چون اینجا دیگه هیچ بار علمی ای نداره

چون به هر حال این تایمی که توی شرکت هستیم رو باید بگذرونیم
حالا 4 تا اسپم هم اینجا میذاریم

واقعاً نمی دونم چرا ادمین اینقدر اینجا رو به حال خودش رها کرده
و جالب اینجاست که اصلاً هم گوشش بدهکار هیچ اعتراضی هم نیست
باز هم میگم
اگه مدیران و ادمین نمی تونن از پس کارها بر بیان ، بذارن لااقل ما هم 4تا فحش سیاسی بدیم هم دلمون آروم بشه هم این سایت درش تخته بشه و همه بریم پی کارمون

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیازی به گفتن نیست ....وقتی هر تاپیکی که بزنی قفل بشه و دو سه تا هم اخطار اشانتیون بدن ......راهی جز چرت گویی نمیمونه .....
سهیل این منطقی نیست
حالا که جلوی تاپیک های جدی رو میگیرن پس ما بیایم هی تند و تند تاپیک ...شعر بزنیم؟

• Like
واکنش ها: mrha

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویا به جیب جناب ادمین وصله
اولا که قیمت این سایت خیلی بالاست ......در ثانی خیلی از دانشجویان بدبخت از این سایت استفاده میکنن.......حیفه که به خاطر حرفای ما ***** بشه........جیب آدمینم فعلا ماهی 200 ....300 تومن لاغر تر میشه .....ایول .....دیروز فهمیدم آدمین هم مث خود ماست کلی خر کیف شدم .....

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
سهیل این منطقی نیست
حالا که جلوی تاپیک های جدی رو میگیرن پس ما بیایم هی تند و تند تاپیک ...شعر بزنیم؟
میتونیم مث مهران و سجاد و بهروز بای بای کنیم:D......یا اینکه بمونی و اخراج بشی .....اینی که هست

mrha

عضو جدید
نیازی به گفتن نیست ....وقتی هر تاپیکی که بزنی قفل بشه و دو سه تا هم اخطار اشانتیون بدن ......راهی جز چرت گویی نمیمونه .....

گاهي وقتا سكوت خيلي بهتر از زر زدنه! مثل همونايي كه تكبير ميگنو اينا اينطرف به پشتوانه همون صداها جوونارو اعدام ميكنن!

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاهي وقتا سكوت خيلي بهتر از زر زدنه! مثل همونايي كه تكبير ميگنو اينا اينطرف به پشتوانه همون صداها جوونارو اعدام ميكنن!
سکوت کن عزیزم ایشالا نوبت ما هم میشه.......:cool:.......گاهی هم از این شکلکا بذار:heart:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که قیمت این سایت خیلی بالاست ......در ثانی خیلی از دانشجویان بدبخت از این سایت استفاده میکنن.......حیفه که به خاطر حرفای ما ***** بشه........جیب آدمینم فعلا ماهی 200 ....300 تومن لاغر تر میشه .....ایول .....دیروز فهمیدم آدمین هم مث خود ماست کلی خر کیف شدم .....

یعنی چی مثل ماست؟
ادمین هر کسی که می خواد باشه
اما الان مدیر یه سایته
و به قول تو بایبد به همه ی اون دانشجو هایی که دارن به امید مطالب علمی میان اینجا جواب پس بده
نه اینکه سر یه سری موضوعات الکی و تعصبات بیجا بین کاربرا فرق بذاره و اخراج های الکی انجام بده

این نقطه هات امروز کار دستت میده ها

حالا تو هم هی بیا پشت سر من و گیر بده
من اعصاب ندارم امروز

میتونیم مث مهران و سجاد و بهروز بای بای کنیم:D......یا اینکه بمونی و اخراج بشی .....اینی که هست

ترجیح می دم بمونم ، اینقدر بگم تا اخراج بشم

mrha

عضو جدید
دقيقا اينجا شده مثل صدا سيما...! هر چرند وپرندي بگي هستي حرف درست جلوش گرفته ميشه..
خاك بر سر اون كارمنداي صدا سيما واقعا شرم داره...!

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی چی مثل ماست؟
ادمین هر کسی که می خواد باشه
اما الان مدیر یه سایته
و به قول تو بایبد به همه ی اون دانشجو هایی که دارن به امید مطالب علمی میان اینجا جواب پس بده
نه اینکه سر یه سری موضوعات الکی و تعصبات بیجا بین کاربرا فرق بذاره و اخراج های الکی انجام بده

ترجیح می دم بمونم ، اینقدر بگم تا اخراج بشم
این سایت هم باید طبق قوانین حکومت اداره بشه .....ادمین بیچاره هم مجبوره .......از اونوری ها هم اخراج میکنه .....میمونیمو اخراج میشویم .....زنده باد مرگ

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نگو من از پشت سر گیر نمیدم سعی می کنم رو در رو باشه :w16:

این سایت هم باید طبق قوانین حکومت اداره بشه .....ادمین بیچاره هم مجبوره .......از اونوری ها هم اخراج میکنه .....میمونیمو اخراج میشویم .....زنده باد مرگ

قوانین حکومت؟؟؟؟
سهیل تو دیگه شاهد تاپیک های بی محتوای توی گفتگوی آزاد هستی
تو دیگه این حرفو نزن داداشم
دو سال پیش ادمین به خاطر یه سری تاپیک توی تالار زنگ تفریح همه مون رو به صلابه کشید ، خود ادمین ، ماتریکس ، آرچی آرچ و بقیه ی بچه های قدیمی یادشونه
کلی ضوابط گذاشت ، اون هم برای کجا؟؟؟ زنگ تفریح!!!!
اما الان ، بعد از دو سایت ، در جایی که این سایت باید رو به صعود پیش بره ، با کله داره نزول میکنه
حالا چی شده که دیگه ضوابط و قوانین و مقررات توی گفتگوی آزاد معنایی نداره؟
در واقع الان سایت دو بخشه ، یه بخش چرت و پرت که میشه گفتگوی آزاد ، یه بخش جار و جنجال که میشه اخبار

این نباید وضعیت چنین انجمنی باشه

meysam golzad

عضو جدید
همه امتحانشونو دادن تمام شوده
برای این که نضارتی نیست برای این که در هر 1 دقیقه 3 تا تایپک میاد بیرون;)

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز

قوانین حکومت؟؟؟؟
دو سال پیش ادمین به خاطر یه سری تاپیک توی تالار زنگ تفریح همه مون رو به صلابه کشید ، خود ادمین ، ماتریکس ، آرچی آرچ و بقیه ی بچه های قدیمی یادشونه
اما الان ، بعد از دو سایت ، در جایی که این سایت باید رو به صعود پیش بره ، با کله داره نزول میکنه
در واقع الان سایت دو بخشه ، یه بخش چرت و پرت که میشه گفتگوی آزاد ، یه بخش جار و جنجال که میشه اخبار

فک کنم سرش خیلی شلوغه آخه مشخ داره.......یه تاپیک بزنید بیاد جوابگو بشه .....نداد میریم یه فروم دیگه .....

mrha

عضو جدید

قوانین حکومت؟؟؟؟

آخه منم هر وقت ميرم اخبار ياقوت سرخ سفيد وآبيو بنفش و رز سياه و ...!!!!،،،،،،،،،
اونجا تاپيك خبر زدن اونم مثل كيهان انگار آقاي شريعتمداري (كيهان) اونجا نشسته!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها پس شخصيه؟! من كه بعيد ميدونم..! چون تو اون دوران مدام امثال خيبر و اينا زياد ميشدن و يه خط مشكوكي بين مديران و اونا بود!

عزیزم همه ی مدیرا رو با هم قاطی نکن

فک کنم سرش خیلی شلوغه آخه مشخ داره.......یه تاپیک بزنید بیاد جوابگو بشه .....نداد میریم یه فروم دیگه .....

تاپیک؟؟؟؟
به نظرت می تونه بیاد جواب بده؟
رفته به جای خودش مدیر ارشد گذاشته
توی این چند روز بهتاش غیر از 4تا عکس مسلسل و آرپی جی و تانک و لینک دانلود فیلم دیگه چیکار کرده؟

دو سال عمرمون و اینجا تلف کردیم که حالا بریم یه فوروم دیگه؟

mrha

عضو جدید
عزیزم همه ی مدیرا رو با هم قاطی نکن

تاپیک؟؟؟؟
به نظرت می تونه بیاد جواب بده؟
رفته به جای خودش مدیر ارشد گذاشته
توی این چند روز بهتاش غیر از 4تا عکس مسلسل و آرپی جی و تانک و لینک دانلود فیلم دیگه چیکار کرده؟

دو سال عمرمون و اینجا تلف کردیم که حالا بریم یه فوروم دیگه؟
منظورم آرچ اينا نبود كه:gol: خودشون ميدونن! اونايي كه تاپيكارو ميفرستادن مثلث برمودا!:surprised: