مرد: زنم به من پول تو جيبي نمي‌دهد

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جام جم آنلاين: مردي در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه همسرش بسيار خسيس است و پول‌ها و حقوق او را خرج مي‌كند و به او پولي نمي‌دهد.

به گزارش فارس ، مردي 34 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد در حضور قاضي شعبه 240 اين مجتمع مدعي شد همسرم بسيار خسيس است و حتي پول‌هاي تو جيبي و حقوق من را مي‌گيرد و نمي‌گذارد مثل يك مرد واقعي پول خرج كنم.همسرم پول‌هاي من را گرفته و خود بر اساس ليست تهيه شده و مورد علاقه خود آن را خرج مي‌كند.
زن 28 ساله در حضور قاضي گفت: من به دليل اين كه بتوانيم به مرور آينده خود را تأمين كنيم و براي روز مبادا پولي داشته باشيم، اين كار را مي‌كنم.
مرد افزود: من حتي بعضي اوقات پولي ندارم كه اگر دلم خواست با همكارانم سينما بروم و حتي يك ساندويچ بخورم و هر زمان كه پول بخواهم بايد به همسرم التماس كنم.همسرم هميشه از شب قبل براي من غذا تهيه مي‌كند تا فردا سر كار ببرم ئ قرار نباشد تا پولي اضافه تر از كرايه تاكسي هزينه كنم.
زن در حضور قاضي دادگاه مدعي شد: شوهرم بسيار ولخرج است و در طي يك سال نخست زندگي چيزي پس‌انداز نكرده است و حالا من مي‌خواهم با اين جمع‌آوري پول، آينده هر 2 نفرمان و فرزندي كه در آينده به دنيا خواهد آمد را تأمين كنم.
وي گفت: همسرم در حال حاضر بچه‌گانه فكر مي‌كند و متوجه آينده نيست اما من نمي‌گذارم او با اين طرز فكرش به آينده هر 2 نفرمان لطمه بزند.
مرد در حضور قاضي بيان كرد: من تحمل اين زندگي را ندارم طلاق مي‌خواهم.
قاضي شعبه رسيدگي به اين پرونده را به آينده موكول كرد.

منبع

faeal

عضو جدید
خوب ميكنه به مردا نميشه پول داد.ولي انصافا پول تو جيبيشو بايد بده.