مرد: زنم بابشقاب مرا كتك مي‌زند

kar20

عضو جدید
جام جم آنلاين: مردي در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه همسرش به دليل اينكه او غذا زياد نخورد هنگام غذا خوردن بشقاب چيني را بر سر او مي‌كوبد و او را كتك مي‌زند.

به گزارش فارس ، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد 30 ساله در حضور قاضي شعبه 236 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش سر سفره وقتي او زياد غذا مي‌خورد با بشقاب چيني به شدت بر سر او مي‌كوبد. من از اين وضع خسته شدم و مي‌خواهم همسرم را طلاق بدهد تا با آسودگي غذا خورده و كتك نخورم.
مرد بار ديگر در مقابل قاضي بيان كرد: من هم مي‌توانم همسرم را كتك بزنم ولي نمي‌خواهم او را اذيت كنم و دستم روي او باز شود.طلاق دادن همسرم، به نفع او و من است و همسرم بايد اين موضوع را قبول كند و با جدا شدن از يكديگر كنار بيايد.
زن 27 ساله در دادگاه حضور داشت و تصريح كرد: من فقط به خاطر شوهرم كه هيكل و اندامش چاق نشود اين كار را مي‌كنم. اگر او از اين موضوع كه يك نوع توجه كردن است، ناراحت است، من ديگر به او توجهي نخواهم كرد و هر چقدر دوست دارد مي‌تواند هيكل خود را خراب كند و من كاري به او ندارم.
مرد در حضور قاضي بيان كرد: توجه به معني كتك زدن نيست ، همسرم هنوز مفهوم توجه را نفهميده است و ادعاي دوست داشتن مي‌كند.
قاضي اين شعبه، رسيدگي به اين پرونده را به آينده موكول كرد.

آخرین ویرایش:

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیش از هزار بار بهش گفته سر سفره دست تو بینی ات نکن. مرده هم گوشش بدهکار نیست . کتک هم نوش جونش.:biggrin:

kar20

عضو جدید
انتهای نژاد پرستی و از این حرفا رو میتونید توی باشگاه ببینید
حالا اگه مرده یه کاری کرده بود و زن مفعول بود هزار بار محکوم میشد و از این حرفا
تازه تمام مردای دنیا از آدم تا همین نی نیه پسری که همین الان به دنیا اومد رو ..... خطاب میکردند
ای بابا
:redface::redface:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه مرد بیجنبه ایا...........:razz:
شاید زنه مثل من فقط اینجوری بلده ابراز احساسات کنه،تقصیر خودش که نیست:w05:

kar20

عضو جدید
چه مرد بیجنبه ایا...........:razz:
شاید زنه مثل من فقط اینجوری بلده ابراز احساسات کنه،تقصیر خودش که نیست:w05:

اینم شد راه ابراز احساسات؟
همتون عجیب و غریبید
(به جز یکی)
البته اونم هست اما :redface:

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
می جای اون بودم بشقاب چینی روتو سرزنه خوردمی کردم.

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکته اول. توجه کردید همه این اتفاقات توی دادگاه شهید محلاتی اتفاق می افته؟؟؟
نکته دوم : کوتاهی از مرد بوده چون اگه میذاشت خانوم جهزیه بخره اونوقت خانوم دلش نمی اومد چینیهایی که مامان جونش واسش خریده رو بکوبه رو سر شوهرش.
نکته سوم: مردی که نتونه تو خونه خودش غذا بخوره اسمش مرد نیست. اسمش باقالیه.
نکته چهارم : یه فکری به حال این قاضی دادگاه شهید محلاتی بکنید. این بد بخت اینقدر قضایای جور وا جور دیده دچار دوگانگی شخصیت شده. همین هفته پیش یه خانوم اقا رفته بودند پیشش به خاطر پاره شدن سیم گیتار شوهره طلاق گرفتند. اونوقت میگید این حاجیها چرا همش صیغه میکنند:D

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهییییییییییییییییییییییییییییییین