خداوند فرموده زن را مايه ي آرامش خلق كرديم.ديگه اينو كه نمي تونين انكار كنين؟اتفاقآزن ها نامرد به دنیا اومدن که نامردیرو یاد مردا بدن.شما برعکس فرمودین...![]()
ما که از این چراغها نه خیری دیدیم و نه وفایی !!شما چرا تا چراغ میبینید با سر میرید
مرد باوفا وجود نداره
پیدا کردی حتما معرفی کن
تكبير!!! بابا مجاهد!!! نميرين شما مردا بس كه جهاد مي كنين؟؟ما که از این چراغها نه خیری دیدیم و نه وفایی !!
این ذات مرد است . خوب شما چراغ نشان ندهید ؟
حرف شما مصداق این حرف است که کبریت روشن را درون ظرف پر از بنزین بیاندازیم و
انتظار داشته باشیم بنزین آتش نگیرد .
مقاومت در مقابل ناز و عشوه های یک زن کار خیلی بزرگیست (به نوعی جهاد اکبر )
تكبير!!! بابا مجاهد!!! نميرين شما مردا بس كه جهاد مي كنين؟؟
ما که محل نمیزاریمما که از این چراغها نه خیری دیدیم و نه وفایی !!
خوب تو زن خودتون ببینید چرا تو کس دیگه میخاید پیدا کنیدما که از این چراغها نه خیری دیدیم و نه وفایی !!
ما که محل نمیزاریم
خون زن شما هم اینا رو داره میتونید تو زن خودتون ببینید چرا تو یکی دیگه میخاید پیدا کنید![]()
ممنون دوست عزیز بنده هم می خواستم این سوال ازم پرسیده شود .خوب تو زن خودتون ببینید چرا تو کس دیگه میخاید پیدا کنید
؟
یعنی جلو 4 تا ناز نمیتونید بمونید؟
دلیلی نمیبینم چراغ سبز بدم مردی که با یه اشاره میاد جلو مطمئن باش با یه اشاره از یکی دیگه ولت میکنهبهتره همین جا بگم که شما ها فقط بلدین زبون بریزین.هنرتونم زبون ریختن برا مرداست.فعلآشما چراغ سبزتو روشن بزار.راستی دروغ گویی هم باید ضمیمه کنم چون از خیلی زنا این ویژگیه خدادادیرو دیدم.
من میگم ادم باید احساسشو به زبون بیارهممنون دوست عزیز بنده هم می خواستم این سوال ازم پرسیده شود .
الان می توان جواب کاملی داد
در این نوع موارد هر دوطرف به میزان یکسان و مساوی مقصرند
۱- بی تفاوتی زن به مرد
۲- عاملی که باعث شده است زن به مرد بی تفاوت باشد .
پس سوال این تاپیک از اول اشتباه است کارهای هردو اینها باعث می شود که یکی از آنها به
دیگری خیانت کند در واقع مکمل همدیگر هستند .
در این وسط هم کم نیستند زنان عشوه باز و مردان زبان باز .
![]()
وفادار بودن برای مرد مشکل نیست بلکه غیر ممکن است! یک زن برای یک مرد آفریده شده اما یک مرد برای زندگی با همه زنها»! این نظریه از آن هانری دومنترلان فرانسوی است.
او در ادامه می گوید:« مرد اگر به تاریکی میپرد و به زنش خیانت میکند تقصیر خودش نیست؛ تقصیر خلقت و طبیعت است که همه عوامل خیانت را در او به وجود آورده است.
"دومنترلان معتقد است که مردان بعد از دو سال زندگی زناشویی نمی توانند به همسر خود وفادار بمانند. از نظر این دانشمند، زنان به دلیل طبیعت متفاوتشان می توانند با بی وفایی همسرشان کنار بیایند و برای این مدعا زنان فرانسوی را مثال می زند و می گوید:« در فرانسه اگر شوهری مرتکب خیانت شود زنش احساس نارضایی نمیکند یا عصبانی نمیشود؛ زیرا به خودش دلداری میدهد که او فقط جسمش را با خودش نزد دیگری برده نه روح و احساساتش را، روح و احساساتش مال من است».
نظر شما چیست ؟
![]()
ببخشيدمنظوري نداشتم،همشهری اگر حرفی داری بزن در غیر اینصورت اسپم نکن
دخترهای خائنم کم نیستنببخشيدمنظوري نداشتم،اينا همش شوخي بود.واقعيت چيزيه كه هممون مي دونيم.آدم وقتي خائنه ديگه همسر و دوست و پدر و مادر نمي شناسه.به همشون خيانت مي كنه! شايد ظاهر اين خيانت فرق داشته باشه ولي ماهيتش يكيه. من با خانواده هايي كه اساس رابطش از اول غلطه كاري ندارم، خيانت يه نتيجه ي طبيعي در مورد همچين خونواده هاييه، مرد و زن هم نداره. اما دل آدم وقتي به درد مياد كه يكي از طرفين(چه مرد وچه زن) همه ي زندگيشو به پاي اون يكي مي ريزه بعد يهو مي فهمه كه بععععععله........ طرف خيانت كرده.
ولي بازم بگم مردا نامردي ميكنن (در 99.99 در صد موارد)![]()
وفادار بودن برای مرد مشکل نیست بلکه غیر ممکن است!
این تیکه عالی بود
عاشقتم ندااااااااااااااااااااااااااااا جونننننننننننننننننننننم![]()
ببخشيدمنظوري نداشتم،اينا همش شوخي بود.واقعيت چيزيه كه هممون مي دونيم.آدم وقتي خائنه ديگه همسر و دوست و پدر و مادر نمي شناسه.به همشون خيانت مي كنه! شايد ظاهر اين خيانت فرق داشته باشه ولي ماهيتش يكيه. من با خانواده هايي كه اساس رابطش از اول غلطه كاري ندارم، خيانت يه نتيجه ي طبيعي در مورد همچين خونواده هاييه، مرد و زن هم نداره. اما دل آدم وقتي به درد مياد كه يكي از طرفين(چه مرد وچه زن) همه ي زندگيشو به پاي اون يكي مي ريزه بعد يهو مي فهمه كه بععععععله........ طرف خيانت كرده.
ولي بازم بگم مردا نامردي ميكنن (در 99.99 در صد موارد)![]()
وفادار بودن برای مرد مشکل نیست بلکه غیر ممکن است!
این تیکه عالی بود
عاشقتم ندااااااااااااااااااااااااااااا جونننننننننننننننننننننم![]()
وفادار بودن برای مرد مشکل نیست بلکه غیر ممکن است! یک زن برای یک مرد آفریده شده اما یک مرد برای زندگی با همه زنها»! این نظریه از آن هانری دومنترلان فرانسوی است.
او در ادامه می گوید:« مرد اگر به تاریکی میپرد و به زنش خیانت میکند تقصیر خودش نیست؛ تقصیر خلقت و طبیعت است که همه عوامل خیانت را در او به وجود آورده است.
"دومنترلان معتقد است که مردان بعد از دو سال زندگی زناشویی نمی توانند به همسر خود وفادار بمانند. از نظر این دانشمند، زنان به دلیل طبیعت متفاوتشان می توانند با بی وفایی همسرشان کنار بیایند و برای این مدعا زنان فرانسوی را مثال می زند و می گوید:« در فرانسه اگر شوهری مرتکب خیانت شود زنش احساس نارضایی نمیکند یا عصبانی نمیشود؛ زیرا به خودش دلداری میدهد که او فقط جسمش را با خودش نزد دیگری برده نه روح و احساساتش را، روح و احساساتش مال من است».
نظر شما چیست ؟
![]()
دست شما درد نكنه. دو كلمه حرف حسابم كه مياي بزني صد تا وصله ناجور به آدم مي زنين. اصلا مي خواين مرد باشين، مي خواين نامرد باشين. ارزش اينو ندارين كه باهاتون بحث كنم.
مثل اینکه دوستمون دوست پسر زیاد داشته و شاید هم ازدواج های ناکام
تبریک می گم اما از قدیم گفتن هر چی بگی یه روزی سرت می یاد![]()
خدایا با شما ها چیکار کردن که مثل گرگ تیر خوره می مونین(ببخشید )![]()
حاجی این چیزی که گفتی یعنی چی؟؟
اگه بده که جوابتو بد مم....![]()
چرا نمی گیم ،که بابا زن جماعت هر کاری بخواد می تونه انجام بده.
این نامردیه مردا هم به 60%به زنا بر می گرده.
من که خودم تصمیم دارم یکی از اون بهترین ها و با معرفت ترین هاشو پیدا کنم. و مطمئنم که پیدا میشه![]()
روحححححححححححح
اینجا جیزه! روح داره! برشگردون تو قبرش!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | بیکاری مردان در 6 استان رکورد زد/جزئیات گزارش بیکاری در کشور | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
...کجایند مردان بی ادعا.......... | گفتگوی آزاد | 18 | |
م | گزارش تاسفبار از آرایش زنانه مردان! | گفتگوی آزاد | 126 | |
![]() |
زنان بیشتر حرف می زنند یا مردان ؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
کارهایی که زنان از مردان بهترند | گفتگوی آزاد | 138 |