مراقبه ایمیلتان باشین!!!!!!!1

جاذبه

عضو جدید
جام جم آنلاين: بعد از سال‌ها استفاده از سرويس ايميل يا همان نامه‌هاي الكترونيكي،‌ خيلي سخت است كه روزي بر حسب عادت ببينيد قادر به وارد شدن به سايت مورد نظر نيستيد، زيرا وقتي وارد ايميل‌ خود مي‌شويد ناگهان با صفحه‌اي سفيد برخورد مي‌كنيد كه قبل از شما شخص ديگري تمام نامه‌هاي شما را پاك كرده است.
اگرچه برخي مثل نگارنده هيچ‌گاه اطمينان كامل به ادوات الكترونيكي ندارند و همواره نسخه پشتيباني از مدارك و فايل‌هاي ضروري خود را در گوشه ديگري نيز نگهداري مي‌كنند، اما اگر شما نيز از آن دسته افراد هستيد كه با خيال راحت تمام اسناد و مدارك ضروري خود را بدون هيچ نسخه پيشتيباني در سرويس‌هاي ايميل خارجي نگهداري مي‌كنيد، بنا به دلايلي كه در ادامه مي‌آيد بايد در اين عادت خود تجديد نظر كنيد.

نخست آن كه فراموش نكنيد سرويس ايميل كه متاسفانه يا خوشبختانه بالغ بر 90 درصد ما ايراني‌ها از خدمات ‌دهندگان خارجي دريافت مي‌كنيم، كاملاً رايگان بوده كه معنا و مفهوم آن اين است كه شركت سرويس‌دهنده هيچ مسووليتي را در قبال از بين رفتن اطلاعات شما نمي‌پذيرد. به قولي دندان اسب پيشكشي را نمي‌توانيد بشماريد.

اگرچه در سال‌هاي گذشته سرقت كلمه عبور ايميل‌ها امري مرسوم بوده و هر از چندگاهي هزاران كلمه عبور كاربران لو مي‌رفت،‌ اما خبرهاي هفته گذشته كه توجه رسانه‌هاي زيادي را نيز به خود جلب كرد، نشان مي‌دهد كه خرابكاران اينترنتي گويي به روش جديدي براي سرقت گسترده كلمات عبور دست يافته‌اند.
ظاهرا هكرها در اقدامي ‌هماهنگ توانسته‌اند كلمه عبور هزاران كاربر اين شركت‌ها را به دست آورند و آن را در اينترنت پخش كنند. به اين ترتيب زنگ خطر جديدي در ضريب امنيت خدمات اين غول‌هاي رايانه‌اي به صدا درآمده است.
ماجرا از اين قرار بود كه چندي پيش يك سايت خبري از طريق فرد ناشناسي مطلع شد كه اشتراك هزاران كاربر سرويس ايميل مايكروسافت موسوم به ‌هات‌ميل هك شده است. فهرست كلمات رمز ‌هات‌ميل بيشتر از 10 هزار مشترك از حرفA شروع مي‌شد و تا حرفB ادامه داشت. اين در حالي است كه پيش‌بيني مي‌شود اين تنها بخشي از كل اطلاعات به سرقت رفته باشد و در روزهاي آينده بخش‌هاي ديگري از اين سرقت آشكار خواهد شد.
بلافاصله بعد از اين ماجرا مسوولان امنيتي شركت مايكروسافت طي بيانيه‌اي اعلام كردند كه متوجه شده‌اند طي چند هفته گذشته هزاران كاربر از طريق سايت‌هاي مخرب مورد هدف قرار گرفته‌اند. اگرچه اين شركت آب پاكي را روي دست كاربرانش ريخت و اعلام كرد بررسي‌هاي ما نشان مي‌دهد مشكل به وجود آمده ربطي به بانك‌هاي اطلاعات مايكروسافت يا فرآيند كار با ايميل‌ها ندارد.
بعد از آن نيز خبر رسيد كه كاربران سرويس ايميل ياهو و گوگل هم از اين حملات در امان نمانده‌اند.
اين موضوع نيز با تاييد سخنگوي شركت گوگل همراه بود و وي اعلام كرد، بتازگي از اين سرقت گسترده هويت آگاه شده‌اند كه در آن هكرها به اطلاعات كاربر در حساب‌هاي ايميل دسترسي پيدا كرده‌اند.
در نهايت نيز اين شركت‌ها به كاربرانشان توصيه كردند تا هر چه سريع‌تر نسبت به تغيير كلمه عبور خود اقدام كنند. اگرچه علي رغم هشدارهاي گوگل، ياهو و مايكروسافت به نظر نمي‌رسد كه كاربران هنوز آن را جدي گرفته باشند.
ولي ما به شما توصيه مي‌كنيم حتي در صورت تغيير كلمه عبورتان نسخه پشتيباني از فايل‌ها و مدارك ضروري خود را داشته باشيد.
طبيعي است وقتي كلمه عبور سرقت مي‌شود، تغيير مجدد آن فقط كمي ‌وقت هكر را مي‌گيرد و ايشان با روش‌هايي كه بلد هستند به كلمه رمز جديد دسترسي مي‌يابند.




 
بالا