مدیر نمونه تالارهای باشگاه چه کسی است ؟ نظر سنجی شماره سه

مدیر نمونه تالارهای باشگاه چه کسی است ؟ نظر سنجی شماره سه

• گلابتون (هنر و ادبیات)

رای: 14 28.0%
  • shanli (گفتگوی آزاد)

رای: 5 10.0%
  • Redhat (مهندسی کامپیوتر)

رای: 8 16.0%
  • mmbidhendi (مهندسی عمران)

رای: 1 2.0%
  • afsoon6282 (مهندسی کشاورزی)

رای: 9 18.0%
  • zarnaz_a (مهندسی معماری)

رای: 5 10.0%
  • Admin (سایر تالارها و باشگاه)

رای: 8 16.0%

• مجموع رای دهندگان
    50

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نظر سنجی شماره سه

نام دیگر مدیران در نظر سنجی بعدی...

سلام به تمام دوستان و کاربران محترم باشگاه.....

با کسب اجازه از مدیران تالارها یک نظر سنجیترتیب داده شده که مدیر نمونه تالارها در سالی که گذشت رو معرفی کنیم....
لطفآ با رآی خودتون مدیرنمونه رو معرفی کنید....

درضمن فراموش نشه که تمامی مدیران خوب و شایسته هستن و جا داره که همینجا از همه ی آنها کمال تشکر را داشته باشیم .....
این نظر سنجی فقط به خاطر شناسایی مدیر نمونه می باشد....مدیرانی که از لحاظ برخورد - اخلاق و رفتار - سطح علمی - و حتی در اداره کردن تالار مهارت لازم رو داشته باشه....

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
دوستان زود باشید
حالا وقت اونه که از مدیران عزیزمون قدردانی کنیم!

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام با تمام احترام به همه:gol:
مدیر تالار فناوری و اطلاعات:w08:
راستی امضای من رو هم نگاه کنید:w12::w08:

behnam-t

عضو جدید
عجب سوالی نا هنجاری مگه میشه از بین اینهمه بهترین بهترینو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟جای بسی شگفت همه بیستن اهم از گلاب و شانلی و افسونو بقیه همه ی مدیران الحق شایسته و برازنده سمت خود هستند و بر این اصل شکی نباید که باری تبارک انها را ارجمند گردانید

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عجب سوالی نا هنجاری مگه میشه از بین اینهمه بهترین بهترینو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟جای بسی شگفت همه بیستن اهم از گلاب و شانلی و افسونو بقیه همه ی مدیران الحق شایسته و برازنده سمت خود هستند و بر این اصل شکی نباید که باری تبارک انها را ارجمند گردانید
دوست من این هم نوعی تقدیر از مدیرانه.......میخوایم بگیم که به یادشون هستیم و از زحماتشون قدر دانی میکنیم.........ولی خوب در باب این موضوع هم میشه مدیر نمونه باشگاه رو هم شناسایی کرد;)

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید ولی اسم "دومان" چرا جزوشون نیست؟نکنه ایشون مدیر نیستند؟من مدتی تو سایت نبودم . شرمنده اگه اطلاعاتم بروز نیست. این افراد برگزیدگان نظر سنجیهای 1 و2 بودند؟

آخرین ویرایش: