ram3di
عضو جدید
قصد داريد عکس هايتان را از گوشي آندرويدي خود به رايانه منتقل کنيد يا اينکه مي خواهيد آهنگ هاي جديد روي رايانه تون رو با آهنگ هاي موجود روي گوشي جايگزين کنيد. مشکلي که در چنين مواقعي ممکن است گريبان گير شما شود اين است که کابل گوشي همراه تان نيست و يا به ياد نداريد آخرين باري که ازش استفاده کرده ايد, کجا گذاشتين! انتقال فايل ها با بلوتوث هم در صورت بالا بودن حجم فايل ها کاري طاقت فرسا خواهد! به خاطر از دست دادن زمان ممکن است کاملا نااميد شويد.
آيا تا کنون خود را در وضعيت فوق الذکر ديده ايد؟ اگه بله, با آي تي جو همراه باشيد تا در چنين مواقعي لبخند بر لبانتان نقش ببندد! براي اين منظور اپليکيشن AirDroid را معرفي مي کنيم.
AirDroid يک اپليکيشن جذاب براي آندرويد است که به شما اجازه مي دهد گوشي آندرويدي خود را از طريق رايانه و بواسطه يک مرورگر و آن هم بدون نياز به کابل و بصورت وايرلس, کنترل و مديريت کنيد!
براي شروع AirDroid را دانلود و نصب کنيد.
AirDroid يک اپليکيشن جذاب براي آندرويد است که به شما اجازه مي دهد گوشي آندرويدي خود را از طريق رايانه و بواسطه يک مرورگر و آن هم بدون نياز به کابل و بصورت وايرلس, کنترل و مديريت کنيد!
براي شروع AirDroid را دانلود و نصب کنيد.
براي اولين بار که برنامه را اجرا مي کنيد, يک آدرس IP و يک پسورد که خودش توليد مي کند را مشاهد خواهيد کرد. با استفاده از IP و پسورد شما قادر خواهيد توسط رايانه به گوشي آندرويدي تان متصل شويد.
توجه: لطفا مطمئن شويد که گوشي و رايانه توسط شبکه Wi-Fi به هم متصل شده باشند! برای این منظور مقاله " به اشتراک گذاري سريع Wi-Fi لپ تاپ توسط Virtual Access Point " را از آی تی جو مطالعه بفرمایید.
حال مرورگر رايانه را باز کنيد و آدرس IP را همراه با شماره پورتي که در صفحه گوشي مي بينيد, وارد کرده و Enter کنيد. مرورگر با برنامه AirDroid که روي گوشي در حال اجراست, ارتباط برقرار خواهد کرد و در صفحه اي شبيه به تصوير زير, پسورد را از شما درخواست خواهد کرد.
پسوردي که AirDroid برايتان توليد کرده بود را وارد کنيد. فوق العاده است! با ميز کاري مواجه مي شويد که از طريق اون مي توانيد بسياري از قسمت هاي گوشي آندوريدي خود را مشاهده و کنترل کنيد.
بطور پيش فرض در سمت راست جزئياتي در مورد گوشي متصل شده مي تونيد ببينيد, در قسمت بالايي کادري براي جستجو و در سمت چپ ابزار هايي براي کنترل مخاطبين, پيامک ها, فايل ها و ... مشاهده خواهيد کرد.
همه المان هاي ميز کار قابليت کشيدن و رها کردن دارند و مي توانيد آن ها را در صورت نياز سفارشي کنيد. برنامه به شما امکان مديريت فايل ها, پيامک ها و مخاطبين و نيز مشاهده و انتقال تصاوير, گوش دادن به آهنگ و عزل و نصب برنامه ها را مي دهد. حتي مي تونيد زنگ خور گوشي را نيز تغيير بدين!
همه قسمت ها بسيار تحسين برانگيزاند و در عين حال کاربري بسيار ساده اي دارند. براي نمونه مدير فايل تقريبا Windows Explorer را شبيه سازي مي کند. مدير برنامه ها نيز عزل, نصب و پشتيبان گيري از برنامه ها را بسيار آسان کرده است!
همينطور مي توانيد پيامک ها و مخاطبين خودتون را کنترل کنيد و اگه دوست ندارين از صفحه کليد گوشي استفاده کنيد, براحتي مي تونيد به نوشتن و ارسال پيامک از طريق مرورگر بپردازيد!
واقعا شگفت انگيز بود! نه؟ بيکار نشينيد و شروع کنيد به استفاده از اين برنامه عالي.
نتيجه گيري
من خودم خيلي تحت تاثير اين برنامه بسيار عالي قرار گرفتم و چيزي نيست که من بخاطرش از اين برنامه استفاده نکنم. مطمئنم شما نيز با من هم عقيده خواهيد بود.
لطفا نظرات خودتون رو با ما در ميان بذاريد.
موفق و پيروز و آي تي جو باشيد!
مطالب مفید بیشتر در آی تی جو دات کام