مدل کردن یک جسم کامپوزیتی

zahra..m

عضو جدید
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری میتونم یک جسم کامپوزیتی (مثلا مکعب) را با نرم افزار catia یا ansys مدل کنم.

payamlover

عضو جدید
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری میتونم یک جسم کامپوزیتی (مثلا مکعب) را با نرم افزار catia یا ansys مدل کنم.
دوست عزیز شما باید هر شکلی را که می خواهید در catia یا ansys اول بکشید و بعد با تعریف جنس برای قطعه مورد نظرتون اون رو به نرم افزارتون معرفی کنید و اطلاعات مورد نظرتون هم چیز هایی مثل مدول الاستیسیته و تنش حداکثر و ...... از اینجور اطلاعات از ماده مورد نظرتون هست.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز شما باید هر شکلی را که می خواهید در catia یا ansys اول بکشید و بعد با تعریف جنس برای قطعه مورد نظرتون اون رو به نرم افزارتون معرفی کنید و اطلاعات مورد نظرتون هم چیز هایی مثل مدول الاستیسیته و تنش حداکثر و ...... از اینجور اطلاعات از ماده مورد نظرتون هست.

با تشکر از شما .

لطف کنید بفرمایید برای تحلیل عملکرد یک چرخدنده از جنس تفلون و کائوچو چگونه و با چه اطلاعاتی میشه در انسیس انرا مورد تحلیل قرار داد .

منظور از اطلاعات : ضریب پواسون و ...

payamlover

عضو جدید
با تشکر از شما .

لطف کنید بفرمایید برای تحلیل عملکرد یک چرخدنده از جنس تفلون و کائوچو چگونه و با چه اطلاعاتی میشه در انسیس انرا مورد تحلیل قرار داد .

منظور از اطلاعات : ضریب پواسون و ...
با سلام
دوست عزیز من خیلی با ansys کار نکردم ولی فکر میکنم اطلاعاتی مثل مدول کشسانی و مدول الاستیسیته و ضریب پواسون و از این جور اطلاعات مورد نیاز باشه من تحلیل ها را با catia انجام میدم که درست انالیزش خیلی نسبت به ansys ضعیف تر هست ولی توی ایران از این بیشتر نمیکشه catia هم مقداری مواد رو به صورت پیش فرض داره که بهش اضافه هم میشه کرد
با تشکر
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

javad84

عضو جدید
سلام
سلام
با ansys از solid46 استفاده کن بقیشم دوستمون تقریبا گفت بازم اگه سوال داشتی در خدمتم;)