مدرک ICDL

Hadi-Hashemi

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان, کسی در مورد اخذ مدارک ICDL تو ایران اطلعات دقیق و بروز داره؟
آیا میشه بدون شرکت در کلاسها وارد آزمون شد؟

با تشکر :smile:

;) ضمنا از دادن لینک خودداری کنید چون تو سایت ها جواب سوالمو پیدا نکردم که اینجا پست دادم ;)

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان, کسی در مورد اخذ مدارک ICDL تو ایران اطلعات دقیق و بروز داره؟

;) ضمنا از دادن لینک خودداری کنید چون تو سایت ها جواب سوالمو پیدا نکردم که اینجا پست دادم ;)
ميتوني با يه شركت كه تو كار آموزش icdl هست صحبت كني و موقع امتحان بري و فقط امتحاناتشو بدي....اينجوري من ديدم

rose22

عضو جدید
سلام
شما میتونین به سازمان فنی و حرفه ای شهر محل سکونتتون مراجعه کنید و به صورت یه داوطلب آزاد ثبت نام و توی آزمونش شرکت کنین.
اصلا نیازی به شرکت در کلاسم نیست
موفق باشید.

HamiGuard

عضو جدید

سلام. بله، میشه. هم مراکز فنی و حرفه ای هر استان، هم نمایندگی های معتبرش این آزمون ها رو برگزار می کنن و مدرک فنی حرفه ای میدن. حدود 15 تا 30 هزار تومن هزینه اش میشه.
موفق باشید. :smile:

masoudalmas

عضو جدید
سلام. دوستان. بحث ICDL شد . خواستم بدونم. icdl پيشرفته چه جوريه؟ چه مبحث هايي آموزش داده ميشه و در چه سطح؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ديدم بحث ICDL ه گفتم بيام سوالمو اينجا بپرسم
كسي نمونه سوال ICDL داره؟ ميخوام شركت كنم هم درجه 2 و هم درجه 1
اگه كسي نمونه سوالي داره بذاره ممنون ميشم
:)

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
دوره پائیزه آموزش ICDL از طرف انتشارات مجموعه کتاب کلید
30 جلسه ، 30000 تومان
یه سرچ کنید پیدا می کنید .
با تشکر - سیستم 32

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید دوره ها رو حتما از اول شروع کنیم یا نه؟

مثلا میشه اول word رو امتحان داد بعد رفت سراغ ICDL 1 ؟

maryam_a

عضو جدید
سلام
قبلا میشد برای مدرک ICDL بری فنی حرفه ای و آزمون بدید اما در حال حاضر باید برید یه آموزشگاه آزاد که مورد تایید فنی حرفه ای باشه و از طریق آموزشگاه اسم شما به فنی حرفه ای معرفی بشه که بتونید آزمون بدید..
شما میتونید به یه اموزشگاه برید و نصف یا کمتر هزینه شهریه رو پرداخت کنید و ازشون بخواین که شمارو به فنی حرفه ای معرفی کنن....
اینم پیشرفت جامعه ماست که روز به روز دلالی رو زیاد می کنن.....

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من اون هفته رفتم فنی و حرفه ای که بپرسم . گفتند که باید بری آموزشگاه ثبت نام کنی و تا امتحان بدی ( مبلغ آموزشگاه 110 تومن ).

آخه آدم چیزی رو که بلد باشه بره براش پول بده ؟؟

گفت وزیر محترم کار ( قبلیه ) این قانون رو تصویب کردند !!

خسته نباشه وزیر کار . چقدر واقعا به مخش فشار آورد تا اینو تصویب کنه ...

aminkhan

عضو جدید
یعنی حالا هم برای گرفتن مدرک ICDL باید کلی پول پیاده بشیم!!!تف به شرفشون

Empire Neama

عضو جدید
سلام
این ترم درجه دو (مقدماتی شامل مبانی و اینترنت) 41 هزار و درجه یک (آفیس) 120 هزار تومن شهریه دارن

بالا