مخترع

hosein robat

عضو جدید
سلام.من16سالمه.اختراع هم میکنم.کم وبیش اختراع میکنم.اختراعاتی مث هواپیما کنترلی ودوچرخه برقی وخنک کننده بادی و...به نظر شما برا من مهندسی مکانیک بهتره یا مهندسی رباتیک؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدین;)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به آفرین باریکلا

به نظر من خودتو تو قید رشته نکن . جفتش خوبه . مکانیک یکم جامع تره ولی رباتیک تلفیقی از مکانیک و برق و الکترونیک و.... هست

فکر کنم برای شما رباتیک مناسب تره

sadeghforghani

کاربر فعال
سلام.من16سالمه.اختراع هم میکنم.کم وبیش اختراع میکنم.اختراعاتی مث هواپیما کنترلی ودوچرخه برقی وخنک کننده بادی و...به نظر شما برا من مهندسی مکانیک بهتره یا مهندسی رباتیک؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدین;)

سلام حسین جان
با توجه به این ماشین هایی که ساختی، به نظرم رباتیک مناسب تر باشه برات.
خوش باشی و شاد

zalzalak_amir

عضو جدید
حسین عزیز:

بحث اختراع با ساخت فرق میکنه شما هواپیما کنترلی و ... رو ساختی مگر اینکه امکان جدیدی
به مثلا هواپیمای کنترلی خودتون اضافه کنید مثلا بهینه سازی و یا سیستم جدید رمزگذاری
برای ارتباطات بین مرکز کنترل و پرندتون کلا برای پیشرفت تو سن شما توصیه میشه انگلیسی
بلد باشین و مثلا تو زمینه تکنولوژِی های ساخت هواپیما کنترلی بدونی موسسه مارتین
لاکهید معروف و یا ... روی چه چیزهای تمرکز دارن...

در ضمن رشته دانشگاه کشک هم نمی ارزه؟!!!مثلا من برق قدرت خوندم ولی کارم بیشتر
امنیت وب و شبکه هست و ...
گرچه موضوع تحقسقاتم مشترک بین برق و کامپیوتر هست ولی تا الان که دستم به جایی
بند نشده کلا اگر پول داشتم میرفتم از این مملکت...
کلا ماشالا جوان هم هستی روحیتو حفظ کن فعلا...

ما که پول دستمون بیاد فرار به ترکیه در دستور کارمونه یا حداقل جمهوری آذربایجان تا
بعد ببنیم چی میشه.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

برو مکانیک شک هم نکن.

hosein robat

عضو جدید
سلام.من حسینم.بنده بالهاشو طوری تنظیم کردم که میتونی درجا 180درجه بچرخه.موتور پر قدرت و خلاقیت در بکار بردن نوع پرواز.حرکت چرخشی و ویراژی هواپیما.ایجاد دو سکان به جای یه سکان برای عقب.در ضمن این هواپیما هم مثل هواپیما از زمین بلند میشه وهم مثل هلیکوپتر از زمین بلند میشه که این کار خیلی سخته.ینی خیلی واسه ساختش زحمت میخواد.یه چیزایی شبیه f35.و یه چنتا تغیرات کوچیک.

بالا