محوري كه كل بدنه را به حركت در مياورد

RoniZ-Notice

عضو جدید
درود به شما جامعه مهندسين مكانيك .
من نياز دارم كه سيستمي طراحي و درست كنم كه در اون يك موتور الكتريكي كوچك قرار دارد ، حال اين موتور زماني كه محورش ميچرخه بايد به گونه اي باشه كه بدنه رو هم بچرخونه . من به فكر خودم رسيده كه بايد از چرخ دنده استفاده كنم و به گونه اي اين دو رو ( بدنه و محور ) به هم كوپل كنم .
اما مطمئنا براي اين كار نيروي زيادي لازمه و فكر نميكنم اون موتور كوچيك من بتونه زور داشته باشه كه بدنه رو بچرخونه مگه اينكه تعدادي چرخ دنده به گونه ايزوله كنن ، يعني بتونن باعث افزايش قدرت نيروي نهايي بشن .
حالا كسي هست كه لطف كنه منو راهنمايي كنه چطور ؟‌
يا اگه واسه اين كار راه حل ديگه هم وجود داره كمكم كنه.
پيشاپيش سپاسگزارم.:gol:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود به شما جامعه مهندسين مكانيك .
من نياز دارم كه سيستمي طراحي و درست كنم كه در اون يك موتور الكتريكي كوچك قرار دارد ، حال اين موتور زماني كه محورش ميچرخه بايد به گونه اي باشه كه بدنه رو هم بچرخونه . من به فكر خودم رسيده كه بايد از چرخ دنده استفاده كنم و به گونه اي اين دو رو ( بدنه و محور ) به هم كوپل كنم .
اما مطمئنا براي اين كار نيروي زيادي لازمه و فكر نميكنم اون موتور كوچيك من بتونه زور داشته باشه كه بدنه رو بچرخونه مگه اينكه تعدادي چرخ دنده به گونه ايزوله كنن ، يعني بتونن باعث افزايش قدرت نيروي نهايي بشن .
حالا كسي هست كه لطف كنه منو راهنمايي كنه چطور ؟‌
يا اگه واسه اين كار راه حل ديگه هم وجود داره كمكم كنه.
پيشاپيش سپاسگزارم.:gol:

می تونی گشتاور رو افزایش بدی البته در یک دور خیلی پایین، ولی برای راهنمایی بیشتر می بایست بیشتر توضیح دهید چون کمی موضوع تون نامشخصه.

RoniZ-Notice

عضو جدید
جناب مهندس محمود پور با سپاس از توجه و پاسخ شما .
به تصور خودم خيلي سعي كردم كامل توضيح بدم اما مثه اينكه ...
خوب خيلي ساده و كوتاه اگه بخوام بگم فكر كنين يك خودروي يك چرخ داريم ، حال زماني كه محور موتور حركت ميكنه و به وسيله ي شافتي بالاخره چرخ هم به حركت در مياد . حالا فكر كنين من ميخوام زماني كه چرخ به حركت در اومد؛ كل ِ بدنه خودرو نيز با اون بچرخن .

sadeghforghani

کاربر فعال
سلام
لطفا بیشتر توضیح دهید. منظورتون اینه که موتور ثابته و کل مجموعه به شفت خروجی اون وصله و باهاش می چرخه؟
اصولا در موتورهای الکتریکی، همونطور که شما بهتر از من می دونید، در حالت ایده آل حاصلضرب جریان در ولتاژ برابر توان است. در مکانیک هم توان برابر حاصلضرب گشتاور دوران در سرعت زاویه ای است. یعنی هر چقدر شما گشتاور و به تبع اون نیروی بالاتری نیاز داشته باشید، باید سرعت دوران را کم کنید. حالا این کاهش سرعت می تونه با پولی باشه یا جعبه دنده یا .... بسته به مسئله، باید روش مناسب را انتخاب کرد. شما خیلی گنگ مسئلت رو تعریف کردی یا حداقل من یکی چیزی نفهمیدم! لطفا مسئله را باز کنید.
یا علی

اینشتین25

عضو جدید
سلام دوست عزیز...
من دقیقا" متوجه سوالتون نشدم که میخواهید بدنه تنها دوران کند و شفت خروجی از الکترومتور ثابت شود یا هردوی آنها دوران کنند!
باید بگم که اگه میخواهید شفت خروجی از الکترومتور ثابت باشد و تنها بدنه دوران کند باید ابتدا سر شفت خروجی را به یک فلز ثابت جوش دهید سپس بدنه تنها دوران میکند ولی در اینجا یک مشکل بوجود می آید و اون مشکل اینه که سیم ورودی به الکتروموتور با چرخش بدنه به دور الکتروموتور پیچیده میشود و سیم صدمه میبیند و مانع حرکت میشود.
پس برای حل این مشکل باید سیم را طوری وصل کنید که چرخش بدنه ی الکتروموتور سیم را به دور خود نپیچاند (مثلا" سیم را مثل سیستم انتقال برق به روتور در این مورد استفاده کنید).

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد دنده های خورشیدی در اینترنت سرچ بفرمایید شاید جوابتون همین باشه.

به تفاوت های کاربردی در دو مدل ارائه شده در زیر توجه کنید.

خود من این مجموعه رو در مقابل مبلغی می سازم، در صورت نیاز بهم پیام خصوصی بزنید.

آخرین ویرایش:
بالا