یه مستطیل میکشیم 3 تا خط کنارشکشیدن یک مستطیل با سه خط چگونه ممکن است؟
با اجازه منم چنتا معما مطرح می کنم البته این معما ها خیلی آسون هستن و باید تو کمتر از 5 ثانه بهشون جواب داد:
توی یه مسابقه ی دو شما از از نفر دوم جلو میزنین الان نفر چندمین؟
حالا اگه تو همون مسابقه از نفر آخر جلو بزنید نفر چندمین؟
یک معمای بحث بر انگیز:
یه نفر توی مسابقه ی المپیاد ریاضی اول میشه و بهش میگن از بین این دو جایزه یکیو انتخاب کن ا به تو داده بشه
1-نیم کیلو سکه ی تمام بهار
2-1 کیلو سکه ی نیم بهار
به نظرتون کدوم جایزه رو انتخاب می کنه؟
پدر وپسري را كه در حادثه رانندگي مجروح شده بودند ، به بيمارستان مي برند .پدر در راهبيمارستان فوت مي كند ولي پسر را به اتاق عمل مي برند .بعد از مدتي دكتر مي گويد مننمي تانم اين شخص را عمل كنم ، بخاطر اينكه او پسر من است .آيا به نظر شما اينداستان صحت مي تواند صحت داشته باشد؟
یه سوال آسون دیگه بیشتر از 20 ثانیه طول کشید یعنی...
2تا پسر و 2تا پدر با هم میرن تریا 4تا بستنی واسشون میارن
همشون بستنیاشونو میخورن ولی یکی از بستنی ها می مونه چرا؟
سؤال 2 این بودPERSIAN_KB یکی از سوال ها رو اشتباه جواب دادی
سوال دوم مسابقه ی دو
حالا اگه تو همون مسابقه از نفر آخر جلو بزنید نفر چندمین؟
خب کجاش غلطه دوستم؟از نفر آخر هم که نمیشه جلو زد، اگه نفر آخر باشه که کسی پشتش نمیتونه باشه تو مسابقه![]()
دوستم یا سؤالهات آسونن یا من شنیده بودم دیگه!! بالاخره یکی از دلایلتو واسه این که من تونستم جواب بدم انتخاب کن دیگه
يک فروند هواپيما در مرز آمريکا و کانادا سقوط مي کند . جسد ها رو کجا دفن می کنند؟
سؤال 2 این بود
جواب منم این بود
خب کجاش غلطه دوستم؟
نفر آخر تو مسابقه کسی پشتش نیست که ازش جلو بزنه
خارج از مسابقه هم مگر اینکه یه تماشاگر بدوه ازش جلو بزنه!!!!
مگر اینکه نفر آخر خودت باشی که بازم نمیتونی از خودت جلو بزنی!
یه سوال آسون و خوب
با کمک دو ظرف 4 و 9 لیتری چگونه می توان از آب یک استخر 6 لیتر آب برداشت
فكر ميكنم راه حل اين باشه: ابتدا با ظرف چهار ليتري ظرف 9 ليتري را پر آب ميكنيم كه سر آخر 3 ليتر در ظرف 4 ليتري آب باقي ميماند. بعد ظرف 9 ليتري را در استخر خالي كرده و 3 ليتر را از ظرف 4 ليتري داخل ظرف 9 ليتري ميريزيم بعد دوباره ظرف 4 ليتري را از آب استخر پر كرده و داخل ظرف 9 ليتري ميريزيم. و دوباره ظرف 4 ليتري را از آب استخر پر كرده و داخل ظرف 9 ليتري ميريزيم. حال در ظرف 4 ليتري 2 ليتر آب داريم. ظرف 9 ليتري را داخل استخر خالي ميكنيم و 2 ليتر آب ظرف 4 ليتري را داخل ظرف 9 ليتري ميريزيم. و دوباره ظرف 4 ليتري را از آب استخر پر كرده و داخل ظرف 9 ليتري ميريزيم حال در ظرف 9 ليتري 6 ليتر آب داريم.
چطور بود خودم حلش كردم و از جايي نديدم ...![]()
خب اگه اینجوریه تو هم چرا فکر میکنی همه ی دو ها دور زمین گرد انجام میشن؟!!!!چرا فکر می کنی نمی شه از نفر آخر جلو زد؟
نفر اول خیلی خوب میدوه نفر آخر هم نمی تونه درست بدوه در نتیجه شما یه دور از نفر آخر میوفتین جلو یعنی نفر اول هستین بازم که از بس تند دویده یه دور از نفر آخر افتاده جلو![]()
psychic جان
با عرض معذرت این سؤال رو غلط مطرح کردی و خب نسیم هم جوابشو داد که به انتفاع مقدم جوابش ارزش درستی داره!!
با اجازتون این یکی رو دیگه قبلا شنیده بودم
سؤال درستش اینه
يک فروند هواپيما در مرز آمريکا و کانادا سقوط مي کند . بازمانده ها رو کجا دفن می کنند؟
که خب بازمانده ها بازماندن دیگه! زنده ان! دفنشون که نمیکنن!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرح خلاقانه مترو ریاض | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
اجرای طرح ازدواج آسان در دانشگاه ها - طنز | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
طرح سرشماری جوجه های آخر پاییز! | زنگ تفريح | 21 | |
![]() |
طرح سرشماری جوجه های آخر پاییز(بیا تو یه جیک اضافه کن) | زنگ تفريح | 20 | |
![]() |
معما | زنگ تفريح | 17 |