دوستان محاسبات پایین رو دنبال کنن: آیا واقعا اینطوریه؟چرا؟؟
amir- عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2011 #1 دوستان محاسبات پایین رو دنبال کنن: آیا واقعا اینطوریه؟چرا؟؟
alborz_3000 اخراجی موقت Sep 28, 2011 #3 شدیدا مخالفم زن ها اگر نباشن، زندگی کوچکترین لطافتی نداره، دیگه مردها همدیگرو پاره میکنن. فقط خدایا بچ های من پسر بشنا
شدیدا مخالفم زن ها اگر نباشن، زندگی کوچکترین لطافتی نداره، دیگه مردها همدیگرو پاره میکنن. فقط خدایا بچ های من پسر بشنا
amir- عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2011 #4 alborz_3000 گفت: چقدر رو مخ این خانوما راه میری. اون از سوسکه، اینم از این کلیک کنید تا باز شود... تو که بدت نمیاد ..................
alborz_3000 گفت: چقدر رو مخ این خانوما راه میری. اون از سوسکه، اینم از این کلیک کنید تا باز شود... تو که بدت نمیاد ..................
ghxzy کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر ممتاز Sep 28, 2011 #5 با تاپیک موافقم... هی وای الانه که دخترا دوباره بریزن سرم.....:دی اقایون تا دخترا نیومدن بیان به من کمک کنن.....:دی
با تاپیک موافقم... هی وای الانه که دخترا دوباره بریزن سرم.....:دی اقایون تا دخترا نیومدن بیان به من کمک کنن.....:دی
ghxzy کاربر فعال تالار اسلام و قرآن , کاربر ممتاز Sep 28, 2011 #6 alborz_3000 گفت: شدیدا مخالفم زن ها اگر نباشن، زندگی کوچکترین لطافتی نداره، دیگه مردها همدیگرو پاره میکنن. فقط خدایا بچ های من پسر بشنا کلیک کنید تا باز شود...
alborz_3000 گفت: شدیدا مخالفم زن ها اگر نباشن، زندگی کوچکترین لطافتی نداره، دیگه مردها همدیگرو پاره میکنن. فقط خدایا بچ های من پسر بشنا کلیک کنید تا باز شود...
E ""elahe"" عضو جدید کاربر ممتاز Sep 28, 2011 #7 خوبه مردا همه میدونن دختر بدبختی میاره....بازم چندتا چندتا............. خدا یه عقلی به شماها بده......آخه اگه بده...چرااا......اینهمه...................................چی بگم....بی خیل
خوبه مردا همه میدونن دختر بدبختی میاره....بازم چندتا چندتا............. خدا یه عقلی به شماها بده......آخه اگه بده...چرااا......اینهمه...................................چی بگم....بی خیل
yekta69 عضو جدید Sep 28, 2011 #8 yalniz_ee گفت: خوبه مردا همه میدونن دختر بدبختی میاره....بازم چندتا چندتا............. خدا یه عقلی به شماها بده......آخه اگه بده...چرااا......اینهمه...................................چی بگم....بی خیل کلیک کنید تا باز شود... والا يكي نيست همينو بهشون بگه.....!!!!!!!!!!!!!!
yalniz_ee گفت: خوبه مردا همه میدونن دختر بدبختی میاره....بازم چندتا چندتا............. خدا یه عقلی به شماها بده......آخه اگه بده...چرااا......اینهمه...................................چی بگم....بی خیل کلیک کنید تا باز شود... والا يكي نيست همينو بهشون بگه.....!!!!!!!!!!!!!!
آلاهیدا عضو جدید Sep 28, 2011 #9 هرهر! حالا خوبه دخترا رو میشه با یه چیز سنجید ، پسرا رو چی میگین که وجودشون دردسره؟ حتی قابل مقایسه با چیزی نیستن که بشه حداقل گفت فلان قد دردسر و بدبختی میارن!
هرهر! حالا خوبه دخترا رو میشه با یه چیز سنجید ، پسرا رو چی میگین که وجودشون دردسره؟ حتی قابل مقایسه با چیزی نیستن که بشه حداقل گفت فلان قد دردسر و بدبختی میارن!