mmr1414m عضو جدید Jul 9, 2011 #2 با اين اوضاعي كه داره پيش مياد بزودي شاهد اين مساله خواهيم بود كه ماشين طرفو ميدزدن بخاطر بنزينش هنوز دير نشده
با اين اوضاعي كه داره پيش مياد بزودي شاهد اين مساله خواهيم بود كه ماشين طرفو ميدزدن بخاطر بنزينش هنوز دير نشده
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 9, 2011 #3 mmr1414m گفت: با اين اوضاعي كه داره پيش مياد بزودي شاهد اين مساله خواهيم بود كه ماشين طرفو ميدزدن بخاطر بنزينش هنوز دير نشده کلیک کنید تا باز شود... فکر نکنم چون قیمتهای ما تازه داره به قیمتهای جهانی نزدیک میشه اونجا که بابت بنزین ماشین نمیدزدن
mmr1414m گفت: با اين اوضاعي كه داره پيش مياد بزودي شاهد اين مساله خواهيم بود كه ماشين طرفو ميدزدن بخاطر بنزينش هنوز دير نشده کلیک کنید تا باز شود... فکر نکنم چون قیمتهای ما تازه داره به قیمتهای جهانی نزدیک میشه اونجا که بابت بنزین ماشین نمیدزدن
m sadeq عضو جدید کاربر ممتاز Jul 9, 2011 #6 سلام این تاپیکو یکی دیگه هم گذاشته بود اما بازم ممنون قشنگ بود
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 9, 2011 #7 m sadeq گفت: سلام این تاپیکو یکی دیگه هم گذاشته بود اما بازم ممنون قشنگ بود کلیک کنید تا باز شود... نه داداش من اول زده بودم مال اوشون تکراریه
m sadeq گفت: سلام این تاپیکو یکی دیگه هم گذاشته بود اما بازم ممنون قشنگ بود کلیک کنید تا باز شود... نه داداش من اول زده بودم مال اوشون تکراریه