مباحث مرتبط با آزمون طراحی معماری

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها میتوینن یه روی کاغذ a4 رو مشکی بکنین با مداد ، و مثل کاربون سر امتحان ازش استفاده بکنین.
مواردی که میخواین کپ بزنین مثل پله ، ستونها ، داکت و ... رو روی پوستی انتقال بدین و بعد با این کاغذ سیاه شده روی بقیه نقشه ها کپ بزنین.

سعی کنین حداکثر تا 10 صبح به همه جمع بندیها رسیده باشین.پلانها رو کوچیک روی کاغذ چک نویس بکشین و روشون حساب کتاب اندازه ها و جای گذاریهاو ... رو بکنین ، اینجوری میتونین چندمورد مختلف از طراحیهای مختلف رو بررسی بکنین و از بینشون بهترین رو انتخاب بکنین
این کار رو نهایت تا 10 صبح جمع بکنین و بعد از 10 صبح به بعد همه رو روی کاغذهای امتحان با مقیاس بکشین !

برای زمانتون حتما برنامه ریزی کنین ، مثلا تا 10 صبح جمع بندی ها ، تا 12 پلان زیر زمین و همکف ، تا 2 پلانهای دیگه ، تا 4 برش و نما و سایت . هیچوقت هیچوقت هیچوقت برنامه زمان بندیتون رو تا 5 نذارین ، یه ساعت آوانس لازم دارین ممکنه بین کار یه کاری 10 دقیقه بیشتر زمان ببره ... مرتب ساعتتون رو چک بکنین تا زمان از دستتون در نره.

حتما نهار بخورین حتی اگر شده چند قاشق باشه.

وقتی اذان رو گفتن پاشین نمازتون رو بخونین ، در حقیقت برنامتون رو با اذان تنظیم کنین ، برای نماز حتما وقت خودش رو بذارین.

فکر نکنین این پا شدن ها زمانتون رو کم میکنه ، نه این طور نیست ، شما یه ربع میرید نماز میخونید یه ربع هم به نهار و ... میگذره ، ( که البته بهتره پیوسته نباشه و توی دو تا تایم جدا بذارین ) بدنتون به این استراحت کوتاه نیاز داره دوباره انرژی میگیرید و پرتوان بر میگردید .اما اگر یه سره نشستید سر آزمون ، ساعت 3 که شد سرعتتون نصف میشه ، ساعت 4 که شد دیگه حال رسم ندارید اعصابتون هم خرد شده و مرتب اشتباههای زیاد بیخود می کنید.

امیدوارم موفق باشین.

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مهندس rainy dayاسمتون رو نمیدونم ببخشید.
اگه طرح های اولیه تون رو کاغذ معمولی ترسیم میکنید پیشنهاد میکنم یه مداد b خیلی نرم همراه تون باشه پشت کاغذ اسکیس تون رو با مداد سیاه کنین بعد بذارین رو کاغذ آزمون و با مداد معمولی مجدد رو خط اسکیستون خط بکشید اینطوری خودتون کاربن ساختین و طرح تون رو کاغذ منتل میشه.
موفق باشید
اگه کسی میدونه چرا تکنولوژی ها حق طراحی ندارن و بهمون بگه ممنون میشم.

سلام دوست عزیز
تکنولوژیها حق طراحی دارن به شرط ها و شروطه ها!
باید ریز نمرات کاردانی و کارشناسی ( اگر ناپیوسته بودین ) ببرین راه شهرسازی شهرتون ، دروسی که پاس کردین رو بررسی میکنن و اگر دروس مورد نظر کمیسیون هم ارزی زو پاس کرده باشین بهتون اجازه آزمون میدن

روش شما برای کپ زدن کار خیلی وقت گیره ، دوستای من اینجوری کرده بودن خیلی وقتشون رو گرفته بود ، بهتره از سیاه کردن یه کاغذ استفاده کنین توی پست قبلی گفتم #1893

saraafsoon

عضو جدید
بچه ها سعی کنین زود بخوابین وگرنه صبح تا ظهر منگ میزنین استرس نداشته باشین و ازاین شاخه به ان شاخه نپرین زود حداکثر 1 ساعت کلا نتیجه گیری کنین و لفتش ندین که وقت به سرعت میگذره زیادم به ریزه کاریا گیرندین مهم دراوردن پارکینگو طبقاته....

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما اگین جان من فکرمیکردم اگه داکتی میزاریم باید بره پایین یعنی فاضلاب واگه مثلا طبقه3 نخواد میتونه حذف شه

نه اینطور نیست!
بحث فاضلابها درسته اما داکت باید تا بام بالا بره
شما داکت مرکزی دارین که از پایین ترین طبقه تا بالاترین طبقه میره و از همون جا فاضلاب تامین میشه و لازم نیست همه داکتها تا پایین ترین طبقه یا همکف برن پایین ، اما داکتهای دیگه که برای سرویسها یا آشپزخونه میذارین از هر طبقه ای شروع بشه تا بام بالا میره چون نقش تهویه رو هم داره

saraafsoon

عضو جدید
نه اینطور نیست!
بحث فاضلابها درسته اما داکت باید تا بام بالا بره
شما داکت مرکزی دارین که از پایین ترین طبقه تا بالاترین طبقه میره و از همون جا فاضلاب تامین میشه و لازم نیست همه داکتها تا پایین ترین طبقه یا همکف برن پایین ، اما داکتهای دیگه که برای سرویسها یا آشپزخونه میذارین از هر طبقه ای شروع بشه تا بام بالا میره چون نقش تهویه رو هم داره
فرض کنین اگین جان من طبقه دومم 3 واحدست وبه طیع 3 تاحموم سه تا سرویس وتا اشپزخونه وداکت دارم اگه طبق 3 من یه واحده باشه من باید همه این داکتارو طبقه 3 داشته باشم ؟
واگه کلاا برعکس باشه طبقه 2 یه واحد باشه طبقه سومم 3 تا واحدباشه داکت انارو فقط همون طبقه بکشم داکت مرکزی شرمنده ها فاضلابو ببره پایین؟
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین:D

دناسا

عضو جدید
تجربه ای که من دارم: کاغذ پوستی برای درست کردن کاربن سر امتحان، چسب کاغذی، شابلون مبلمان 1/100، منگنه کوچک(که اگه برای سرعت کار خواستین برگه هاتون رو جدا کنید احیانا بتونین دوباره منگنه شون کنید، اشل برای احتیاط، ماشی حساب. اگه کس دیگه ای تجربه ای داشت بذاره لطفا.

بچه ها من یه پیشنهاد برا ائنایی دارم که میخان راپیدی کنن یه لاک غلط گیر مدادی با خودشون ببرن که اگه خدای نکرده اشتبا شد راهی باشه برا جبرانش

mahta188

عضو جدید
سلام.
خسته نباشید یه سؤال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
برخی از دوستان میگن اگه شناخت مواد و تو دانشگاه پاس نکرده باشیم نمیتونیم پروانه طرح و بگیریم،میخواستم بدونم این قضیه صحت داره یا نه؟
با تشکر فراوان.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یه دو هفته ای به غیر تاپیک تمرین ها هیچ تاپیکه دیگه ای فرصت نمیشد که برم...به دلایل مشغله های درسی و کاری و شخصی....اما تا فردا که هستم هر کی هر سئوالی در مورد نکات و وسیله های لازم برای آزمون خواست به من پیام خصوصی بزنن...تا اطلاعاتمو که جمع اوری کردم در اختیارشون بزارم...
البته بابته این کار نه پولی میگیرم نه منتی میزارم....نیازی هم نی با من همکاری کنید...میتونید به نکاتم چیزی اضافه کنید ....
:)

s.salar

عضو جدید
دوستان لوازم ووسایلرو کم وبیش همه میدونیم دوستان هم اشاره کردند چند تا هم من اضافه میکنم
1-یه کاغذ شطرنجی بردارید وخطوطش زو پر رنگ کنید
2- تا جایی که میتونید از ابتدا رو برگ اصلی کار کنید
3- تمیزیه کار خیلی مهمه
4-خوب به طرح فکر کنید بی گدار به آب نزنید
5- کسایی که خدایی نکرده مشکل بیماریه خاصی دارند حتما داروهاشونو فراموش نکنن بقیه هم قرص سردرد وهر چیز که میدونن بردارن
6- خوراکی های کوچیک وسبک برای داشتن انرژی فراموش نشه

peiman130

عضو جدید
یه دو هفته ای به غیر تاپیک تمرین ها هیچ تاپیکه دیگه ای فرصت نمیشد که برم...به دلایل مشغله های درسی و کاری و شخصی....اما تا فردا که هستم هر کی هر سئوالی در مورد نکات و وسیله های لازم برای آزمون خواست به من پیام خصوصی بزنن...تا اطلاعاتمو که جمع اوری کردم در اختیارشون بزارم...
البته بابته این کار نه پولی میگیرم نه منتی میزارم....نیازی هم نی با من همکاری کنید...میتونید به نکاتم چیزی اضافه کنید ....
:)
سلام
براتون پیام خصوصی فرستادم منتهی ظاهرا نمیره
لطفا این نکات و لوازم مورد نیاز رو برام بفرستید

arefeh

کاربر ممتاز
سلام
براتون پیام خصوصی فرستادم منتهی ظاهرا نمیره
لطفا این نکات و لوازم مورد نیاز رو برام بفرستید

باتاخیر اما ج دادم....بیش از حد پیام دریافت میکنم خدایی فرصتمم خیلی کمه...بهم حق بدید اگه چند ساعتی با تاخیر ج میدم:cry:
عذر میخوام

mahdiafzali

عضو جدید
سلام به دوستان محترم

سلام به دوستان محترم

دیر به دیر میام اما با دست پر
آخه تاپیک خودمونه دیگه

د

آخرین ویرایش:

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.
خسته نباشید یه سؤال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
برخی از دوستان میگن اگه شناخت مواد و تو دانشگاه پاس نکرده باشیم نمیتونیم پروانه طرح و بگیریم،میخواستم بدونم این قضیه صحت داره یا نه؟
با تشکر فراوان.

تو کمیسیون هم ارزی عنوان واخد های مورد نیاز برای تایید صلاحیت طراحی رو عنوان کردن
اگر شما واحدی رو پاس نکرده باشید معمولا خود سازمانهای نظام مهندسی این واحد ها رو با همکاری یک موسسه آموزشی ارایه میدن ( تو استان من جهاد دانشگاهی ) با پاس کردن اونها مشکلتون حل میشه
البته اگه از اول به مدرکتون ایراد نگرفته باشن
این رو برای این میگم چون ورودی های بعد از من تو دانشگاه با وجود اینکه کلاسها و استادهای یکسانی داشتیم فقط بخاطر عنوان مدرکشون ( کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی ) بهشون صلاحیت طراحی نمیدن

sam architect

عضو جدید
سلام بچه ها خواستم از شما ها کسب تکلیف کنم البته با توجه به پیغام خصوصی هایی که شما عزیزان برام ارسال کردین ، سایت ازمونلاین فایل جدید شابلون هاشو گذاشته برای خرید و برای کسانی که قبلا خرید کردن بصورت رایگان من هم با توجه به اینکه سر گروه شده بودم و از طرف دوستان عزیز این پکیج رو تهیه کردم و بهشون رسوندم حالا با توجه به اینکه وقت کمه و ایمیل دوستان عزیز که تو خرید همکاری کردن و مبلغ رو واریز کردن من ندارم گفتم از شماهایی که تو خرید این شابلون بودین اجازه بگیرم و شابلون رو برای همه دوستان قرار بدم چه اونهایی که پول دادن و انهایی که تو گروه خرید نبودنو پولی پرداخت نکردن.
خواهشا دوستانی که با بنده همکاری کردند و مبلغ رو پرداخت کرده بودند نظر بدند تا من هم خدایی نکرده مدیون شماها نباشم. اگر از جمع 18 نفری که بودیم 9 نفر به من پیغام خصوصی بدن که بگن موردی نداره بنده این فایلو برای دانلود عموم بچه ها قرار میدم. فقط تا ساعت 11 بهم بگید که موافق اینکار هستید یا نه چون وقت خیلی کمه. ممنونم

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرض کنین اگین جان من طبقه دومم 3 واحدست وبه طیع 3 تاحموم سه تا سرویس وتا اشپزخونه وداکت دارم اگه طبق 3 من یه واحده باشه من باید همه این داکتارو طبقه 3 داشته باشم ؟
واگه کلاا برعکس باشه طبقه 2 یه واحد باشه طبقه سومم 3 تا واحدباشه داکت انارو فقط همون طبقه بکشم داکت مرکزی شرمنده ها فاضلابو ببره پایین؟
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین:D

خب طبقه دوم 3 واحده ست ، با این وجود میتونین سرویسها و حمام رو جوری طراحی بکنین که کنار هم بیفتن و داکت مشترک بذارین !
با همه این حرفا زبقات بالا هر چند واحده که باشه باید داکتها بره از اونجا هم تا بالا ، و میتونیم همین داکتها رو توی طراحی طبقه بالا که یه واحده ست استفاده بکنیم یا توی پلان حلش کنیم!

در مورد عکسش هم ، طبقه 3 همه داکتها رو داره ( یعنی داکتهای خودش + داکتهای طبقه پایین )
بله داکت مرکزی هم توی همه طبقات هست ، بهتره پشت آسانسور بگیرین که برای بالا رفتن و تکرار توی طبقات مشکلی باهاش پیدا نکنین

امیدوارم خوب تونسته باشم توضیح بدم

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو کمیسیون هم ارزی عنوان واخد های مورد نیاز برای تایید صلاحیت طراحی رو عنوان کردن
اگر شما واحدی رو پاس نکرده باشید معمولا خود سازمانهای نظام مهندسی این واحد ها رو با همکاری یک موسسه آموزشی ارایه میدن ( تو استان من جهاد دانشگاهی ) با پاس کردن اونها مشکلتون حل میشه
البته اگه از اول به مدرکتون ایراد نگرفته باشن
این رو برای این میگم چون ورودی های بعد از من تو دانشگاه با وجود اینکه کلاسها و استادهای یکسانی داشتیم فقط بخاطر عنوان مدرکشون ( کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی ) بهشون صلاحیت طراحی نمیدن

سلام
دوست عزیز توی استان ما اصلا نظام اجازه پاس کردن اون دروس کسری رو نمیده ، فکر میکنم از امسال این مساله کلا کنسل شده و حذف شده و فط با گرفتن ارشد معماری قضیه حل میشه.
بچه هایی هم که تکنولوژی هستن باید ریز نمراتشون رو ببرن راه شهرسازی ، تا بررسی بشه و بهشون بگن میتونن طراحی بگیرن یا نه ( اینجا که اینجوریه )
درس مواد مصالح هم جزء دروس اصلیه . تا جایی که من میدونم یه سری دروس فرعی رو مشخص کردن که اگر پاس نکرده باشین میتونین طراحی شرکت بکنین اما فقط تا پایه 3 میتونین پروانه بگیرین.

قضیه مهم اینکه حرفش هست که کلا از سالهای بعد نذارن ناپیوسته ها طراحی بگیرن اما هنوز تایید نهایی نشده( اینو هنوز هیشکی نمیدونه خیلی خصوصیه )

آخرین ویرایش:

forough sh

عضو جدید
بچه ها یکی کاربرد (کاتالوگ) تی رول رو گذاشته بود
هر چقدر گشتم ندیدم لطف میکنید دوباره بذارید
ممنون

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزیز توی استان ما اصلا نظام اجازه پاس کردن اون دروس کسری رو نمیده ، فکر میکنم از امسال این مساله کلا کنسل شده و حذف شده و فط با گرفتن ارشد معماری قضیه حل میشه.
بچه هایی هم که تکنولوژی هستن باید ریز نمراتشون رو ببرن راه شهرسازی ، تا بررسی بشه و بهشون بگن میتونن طراحی بگیرن یا نه ( اینجا که اینجوریه )
درس مواد مصالح هم جزء دروس اصلیه . تا جایی که من میدونم یه سری دروس فرعی رو مشخص کردن که اگر پاس نکرده باشین میتونین طراحی شرکت بکنین اما فقط تا پایه 3 میتونین پروانه بگیرین.

قضیه مهم اینکه حرفش هست که کلا از سالهای بعد نذارن ناپیوسته ها طراحی بگیرن اما هنوز تایید نهایی نشده( اینو هنوز هیشکی نمیدونه خیلی خصوصیه )

سلام
بله من هم گفتم توی استان ما کلاس گذاشتن ولی ریز نمرات رو از همه خواستن
و به ما هم گفتن که فقط تا پایه 3 میشه گرفت
به قول شما بهترین راه گرفتن ارشده
صحبت خصوصیتون رو هم از همون موقع که بحث کمیسیون هم ارزی و ... رو بجود آوردن میشد این پیش بینی رو کرد

• Like
واکنش ها: agin

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بله من هم گفتم توی استان ما کلاس گذاشتن ولی ریز نمرات رو از همه خواستن
و به ما هم گفتن که فقط تا پایه 3 میشه گرفت
به قول شما بهترین راه گرفتن ارشده
صحبت خصوصیتون رو هم از همون موقع که بحث کمیسیون هم ارزی و ... رو بجود آوردن میشد این پیش بینی رو کرد

بله درسته تا جایی که من میدونم برای امضا رفته ، اما وزیر هنوز امضا نکرده ....
متاسفانه
میدیدم کساییکه که سالها سابقه کاری دارن سنی ازشون گذشته اما به خاطر کسری عناصر جزئیات نمیتونستن طراحی شرکت بکنن با وجودیکه خودون استاد عناصر جزئیات بودن ، آدم از خودش خجالت میکشه وقتی اینا رو میبینه .... واقعا تاسف داره برای وانین این مملکت ، ماها که هیچیهنوز حالیمون نیست پروانه بگیریم اونوت اینجور متخصصین نتونن پروانه بگیرن!

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله درسته تا جایی که من میدونم برای امضا رفته ، اما وزیر هنوز امضا نکرده ....
متاسفانه
میدیدم کساییکه که سالها سابقه کاری دارن سنی ازشون گذشته اما به خاطر کسری عناصر جزئیات نمیتونستن طراحی شرکت بکنن با وجودیکه خودون استاد عناصر جزئیات بودن ، آدم از خودش خجالت میکشه وقتی اینا رو میبینه .... واقعا تاسف داره برای وانین این مملکت ، ماها که هیچیهنوز حالیمون نیست پروانه بگیریم اونوت اینجور متخصصین نتونن پروانه بگیرن!
ما مجبوریم توی این رودخونه شنا کنیم

• Like
واکنش ها: agin

mahdiafzali

عضو جدید
لطفا به تاپیک زیر سر بزنید

دانلود جزوه،فایل،شابلون و . . . مورد نیاز آزمون طراحی--لطفا فقط فایل--تا تعداد صفحات زیاد نشه

زهراز

عضو جدید
دوستان من نه رمپ دادم و نه جک گذاشتم فقط آسانسورمو کشبدم نزدیک درب ورودی ابنطوری دسترسی معلولم حل شد.ولی بهرحال با 19 رد شدم فکر کنم چون نما و مقطع و پلان طبقه آخر نداشتم:D

holooooooo

کاربر ممتاز
دوستان من نه رمپ دادم و نه جک گذاشتم فقط آسانسورمو کشبدم نزدیک درب ورودی ابنطوری دسترسی معلولم حل شد.ولی بهرحال با 19 رد شدم فکر کنم چون نما و مقطع و پلان طبقه آخر نداشتم:D

خوش به حالت من همه ی شیتام تکمیل بود شدم 14!! جکو پله و آسانسور و همه کوفتی داشتم، شاید مشکل سرگیری داشتم!! البته پله هم دادماا! نمیدونم چه مرگی بوده :)

nika1361

عضو جدید
سلام
امتحان دیروز چکار کردین
کد زیرزمین -2.7
رمپ از منهتا الیه جنوب شرقی زمین خیابان فرعی به طول 12 متر عقب نشینی 6
باکس پله وآسانسور ضلع غربی ورودی طبقات وفروشگاه از ضلع غربی با جک معلولین
شیب سایت 4٪ بود که برای دسترسی به طول 10 متر من 45 سانت در نظر گرفتم 3 پله دادم برای ورودی

somaye l

عضو جدید
تا اونجایی که من فهمیدم ستون مهم نیست اندازش20-20
یا 25-25
...فقط باید یه کم نکاتی مثل پارکینگ و پله و اسانسورو و داکتها و نورگیر و جک معلول اکی بکشی چون اول اینا چک میشه/پلان زیر زمین و همکف بسیار مهم هستند/اگه یکی از اینا اکی نباشه نمره منفیش زیاده و اصلا بقیه کارت چک نمیشه...
بعد دعا کنی محصص عزیز با طرحت پدر کشتگی پیدا نکنه
حتی طرحی دیدم وسط هال ستون بود اما اینارو رعایت کرده بودو قبول شد.من 20-20 میگیرم
سلام به نظرتون اگه تو طرح تو طبقات نرسیم ستونارو بذاریم چند نمره از 10نمره پلان نمیگیریم تو پارکینگو همکف گذاشتم بقیه اول و دوم نذاشتم یادم رفت وقتم نشد:(:crying:

LIGHTARCH

عضو جدید
سلام
امتحان دیروز چکار کردین
کد زیرزمین -2.7
رمپ از منهتا الیه جنوب شرقی زمین خیابان فرعی به طول 12 متر عقب نشینی 6
باکس پله وآسانسور ضلع غربی ورودی طبقات وفروشگاه از ضلع غربی با جک معلولین
شیب سایت 4٪ بود که برای دسترسی به طول 10 متر من 45 سانت در نظر گرفتم 3 پله دادم برای ورودی

سلام
منم کف زیرزمین رو -2.7 گرفتم . رمپ 12 متر، سمت راست ضلع جنوبی . ورودی ساختمان رو هم از همون جنوب دادم . با جک و پله .
فقط یه چیزی :( موقعی که داشتن برگه ها رو جم میکردن یادم افتاد کد رتفاعی زیرزمین رو نذاشتم ، هول شدم نوشتم -1.80 . در حالیکه -2.7 بود :( میفهمن به نظرتون که اشتباه نوشتم ولی درست حساب کردم ؟؟؟
بعد یه چیز دیگه : پله های طبقه همکف به اول رو چه جوری باید میذاشتیم ؟؟؟؟ چون سه رمپه میشد فک کنم :|

بالا