ما ایرانی ها از همه چیز اطلاع داریم می گی نه ؟!

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که به شخصه اینطوری نیستم.
حتما کافر همه را به کیش خود پندارد...
بعدش هم خواهش میکنم به هموطنان خودتون توهین نکنید...
گفتم و باز هم میگم ما همه ایرانی هستیم! وقتی ایرانی رو خراب میکنین یعنی خودتونو خراب کردین!

با نظرتون كاملا موافقم

نبايد خودمون رو خراب كنيم ، اما همين موضوع خراب نكردن هم نبايد موجب غرور بشه ، گاهي براي پيشرفت بايد اشتباه ها رو ديد و اعتراف كرد و در تلاش براي رفع مشكل راه چاره پيدا كرد

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از کوزه همان تراود که در اوست
این کار و زندگی نداره؟ یه لحظه دست از تاپیکای مردم بر نمی داره
این یعنی چی؟ تاپیک که محفل خصوصی یا ورود ممنوع که نیست. خوب منم میام و نظر میدم. اونایی که میگم همش جنبه ابراز نظر داره که شما نمیتونی متوجه بشی. چون همش از به به و چه چه گفتن خوشتون میاد. خوب منم نظرم هموناست.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با نظرتون كاملا موافقم

نبايد خودمون رو خراب كنيم ، اما همين موضوع خراب نكردن هم نبايد موجب غرور بشه ، گاهي براي پيشرفت بايد اشتباه ها رو ديد و اعتراف كرد و در تلاش براي رفع مشكل راه چاره پيدا كرد
انسان با نقد اعمال سخیفش خراب نمیشه بلکه ممکنه متوجه عیب و ایرادش بشه و اصلاح بشه. ما ایرانی ها به اندازه کافی خراب هستیم. میگی نه برو جلو بیمارستان های کلیه و ببین چند ده نفر انسان دارند اونجا کلیه شونو میفروشن که خرج دوا و درمون عزیزانشون بکنندو اینورم همه دارن میرن مکه. ما خیلی ناز و ترگل و ورگل هستیم. خدا میداند و بس. همش ریا همش تزویر همش دزدی و بی شرفی. پس حتما اینا که این کارا رو انجام میدن اجنبی ها هستند.

Hojjat.66

عضو جدید
اینو نمیدونم ولی وقتی این تاپیک های مسخره درمورد ایران و ایرانی میاد واقعا ناراحت میشم
چون نه تنها به خودتون دارین توهین میکنین بلکه به ابوعلی سینا، امیرکبیر، رازی، حافظ ، پروفسور حسابی و هزاران دانشمند و فرهیخته ی ایرانی گذشته و حال هم داری توهین میکنی! یعنی اینو واقعا متوجه نمیشی؟
خدا رو شکر شما با مخالفتتون نشون دادین که از این افراد نیستید.

شاید این تاپیک به نظر شما مسخره باشه. ولی اکثرا این طوری هستیم.

این شخصیت هایی رو که نام بردی مرسی . ما که افرادی مثل اینها داریم زمانی الگو بودیم . ولی الان چی ؟

الان می خواستم فقط نظر دوستان رو در این مورد بدونم . شاید راهکاری خوب پیدا بشه که متاسفانه برخورد بعضی ها خوب نبود . .

Hojjat.66

عضو جدید
نه دوست عزیز مگه من گفتم ایرانی ها بهترین هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست من نقد باید سازنده باشه نه کوبنده.

مشکل اکثر ماها اینهما فرق بین نقد سازنده و کوبنده رو تشخیص نمی دیم.

به نظر من نباید در مورد مسایلی که به اصالتمون و هویت ایرانیمون ربط پیدا می کنه اینجور راحت نظر بدیم و اونم با تیکه انداختن و تمسخر
بهتره مشکلاتو موشکافی کنیم و راه حل واسه اونا پیدا کنیم. همین

من فکر نمی کردم شما موضوع رو به بیراهه می کشین . گفتم تا راه حل پیدا بشه و ...............

Hojjat.66

عضو جدید
مرسی از همه عزیزان .

اگه به موفقیت و پیشرفت علاقه دارین انتقاد پذیر باشین............. برا هم ایینه باشید.............. کاش یکی بود نقاط ضعفه منو می گفت . ناراحت نمی شدم که هیچ تشکر هم می کردم.

هرچند بعضی ها جنبه بحث ندارن.( شما از اونا نباشید..) ...

به هر حال اگه کسی از من ناراحت شد معذرت می خوام...

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان با نقد اعمال سخیفش خراب نمیشه بلکه ممکنه متوجه عیب و ایرادش بشه و اصلاح بشه. ما ایرانی ها به اندازه کافی خراب هستیم. میگی نه برو جلو بیمارستان های کلیه و ببین چند ده نفر انسان دارند اونجا کلیه شونو میفروشن که خرج دوا و درمون عزیزانشون بکنندو اینورم همه دارن میرن مکه. ما خیلی ناز و ترگل و ورگل هستیم. خدا میداند و بس. همش ریا همش تزویر همش دزدی و بی شرفی. پس حتما اینا که این کارا رو انجام میدن اجنبی ها هستند.

خب شما يك طرفه مي بينيد

خيلي ها هستند كه زندگي و ثروتشون رو وقف عام ميكنند ، وقف بيمارنان و... اينا رو هم ببين

نميگم همش گل و بلبل ، اما به اين افتضاحي هم كه برخي ميگن نيست !!

مسائل و مشكلات رو درست نشون بديد نه درشت !!!

خيلي ها هم ريا نميكند ! چون ريا نميكنند شما نميشناسيشون و در اينجا نامي ازشون برده نميشه

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر نمی کردم شما موضوع رو به بیراهه می کشین . گفتم تا راه حل پیدا بشه و ...............

به بیراهه نکشوندم. بعد از یه عمر خاک این تاپیکا رو خوردن می دونم چجوری بحث کنم.
شما اشتباه می کنی که فکر می کنی من قصدم خراب کردن تاپیک شماست.

Hojjat.66

عضو جدید
به بیراهه نکشوندم. بعد از یه عمر خاک این تاپیکا رو خوردن می دونم چجوری بحث کنم.
شما اشتباه می کنی که فکر می کنی من قصدم خراب کردن تاپیک شماست.

معلوم بود کی اشتباه برداشت کرده (اشتباه کرده )..عزیز.

در ضمن من نگفتم طرز بحث کردنو بلد نیستین . فقط برداشت اشتباهی داشتین .

البته اگه ناراحتی می تونستی جواب ندی

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب هر کی تو این تاپیکم بگه آره یعنی جزء همون هاست نه؟

Hojjat.66

عضو جدید
خوب هر کی تو این تاپیکم بگه آره یعنی جزء همون هاست نه؟

نه قرار نیست همه مثل هم باشند

هیشکی نمی تونه بگه مردم فلان کشور خوبند ، فلان کشور بدند.

منظور فقط این بود که بگیم این مشکل هست در مورد راه حلش نظر بقیه چییه ؟

و نه چیز دیگه..

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این مشکلیه که درست نمیشه
چون همیشه و همه جا حرف که کم میآد میرن سراغ این چیزا

Hojjat.66

عضو جدید
شرمنده اشتباه از منه :

اولش که خیلی شبیه متن های کردی . فکر کردم بقیه شو هم فارسی نوشتی (باید زبان کردی رو زیاد تمرین کنم.)

اون یکی هم فحش نیست : گفتم دستت درد نکنه

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جای دنیا ملت نظرشون رو میگن!!! این عادیه...
خیلی خوبه انسان نظرش رو بگه ولی ایرانیا تو این مسئله که نظر اونا حق هست و هیشکی نباید رو حرفشون حرف بزنه خیلی پافشاری میکنند. یعنی از اول زندگیشون همه چی رو بدون تحلیل و تفسیر بهشون قبولوندن حالا اونام همینکارو میکنند.

m sadeq

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده اشتباه از منه :

اولش که خیلی شبیه متن های کردی . فکر کردم بقیه شو هم فارسی نوشتی (باید زبان کردی رو زیاد تمرین کنم.)

اون یکی هم فحش نیست : گفتم دستت درد نکنه

فخمیدم
باهات شوخی کردم
امضاء من تقدیم به شما

بالا