ما ایرانیان همان هایی هستیم که

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما ایرانیان همان هایی هسیتم که همیشه خود را دارای برترین هوش و ذکاوت می دانیم ، اما همیشه به آنچه دیگران بدان دست یافته اند با دیده حسرت می نگریم و از سرنوشت خود نالانیم
.
ما ایرانیان همان هایی هستیم که در حضور یکدیگر آنچنان مدح و ستایش هم را می کنیم که گویی صمیمی ترین دو ستانیم ، اما در غیاب یکدیگر آنچنان خنجر از پشت می زنیم و یکدیگر را بدنام می کنیم که گویی خونین ترین دوشمنانیم .
ما ایرانیان همان هایی هسیتم که هنگام انتقاد ، منتقد ترین ناقدانیم اما هنگام کار و عمل سست و ناتوانیم .
ما ایرانیان همان هایی هستیم که نسیان مان همیشه از حافظه تاریخیمان جلوتر بوده است و خیلی زود خوبها را بدها و بدها را خوبها دانسته و بر این عادت خود مصر و پایداریم .
ما ایرانیان همان هایی هستیم که قهرمانان خود را تاعرش کاخ هایی که خود ساخته بالا می بریم اما ناگهان آنها را از آن بالا به قعر تاریکترین گودال ها پرتاب می کنیم وسپس از کرده خوده پشیمانیم.
ما ایرانیان همان هایی هستیم که هر یک در پست خود کم کاری و کوتاهی را جایز دانسته و دیگران را بهانه جو و زیاد خواه می دانیم اما هنگامی که نوبت به خودمان برسد ، هر گونه کم کاری را بی لیاقتی و خیانت می دانیم.
ما ایرانیان همان هایی هستیم که برای ساختن خانه رویایی خودمان حاضریم تمام درختان جنگل را قطع کنیم و برای منافع زودگذر امروزمان آینده خود و فرزندامان را تباه ساخته واز آینده نگری همواره گریزانیم .
ما ایرانیان همان هایی هستیم که شعار می دهیم ما می توانیم ، اما در وقت همکاری از تحمل کردن یکدیگر آزرده و نا توانیم .
و در نهایت ما ایرانیان همان هایی هستیم که برای فرار از کشوری که خود ساخته ایم تحمل هر گونه سختی و مصیبت را به جان خریده ، اما غافل از آنیم که آنچه بدان دست یافته ایم چیزی نیست جز تجلی آنچه سالها انجام داده ایم و از کشور خود سرگشته و حیرانیم.

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس سعی کنیم ایرانی نباشیم!!!
چطوره؟
یا ایرانی انسان باشیم!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این جمله رو از کسی میگم که 40 سال از عمرشو تو اروپا گذرونده
اون واقعا به این جمله که ایرانی تو دنیا تکه ایمان داشت

این تجربه شخصی اون بود اما من قبولش دارم
اما بازم میخوام از ایران برم

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این جمله رو از کسی میگم که 40 سال از عمرشو تو اروپا گذرونده
اون واقعا به این جمله که ایرانی تو دنیا تکه ایمان داشت

این تجربه شخصی اون بود اما من قبولش دارم
اما بازم میخوام از ایران برم
آفرین برو اونجا رسم زندگی رو باموز بعد بیا!

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من فرار از ایران ارزوی هر ایرانی شده/ نه اینکه دلش برای وطنش نسوزه/ هیچ کس چاره ایی نداره

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفرین برو اونجا رسم زندگی رو باموز بعد بیا!
مجبور نیستی جواب بدی . خراب نکن کار رو . بخون و بگذر. چون همش گوشه کنایه میزنی. یعنی ببخشید بلد نیستی درست و با رعایت خیلی چیزا حرف بزنی. میزنی تو ذوق مخاطب. منم همان کار رو با خودت کردم تا بدت بیاد و نرم تر حرف بزنی.

reza.izadi

عضو جدید
بابا شماها خسته نشدید اینقدر از ایران بد گفتین
بخدا رسم مردانگی نیست که تا وقتی که بخوای بزرگ بشی یعنی تا 20یا24 سالگی که تو فقط هزینه داری و هیچ سودی نداری تو ایران باشی بعد که نوبت محصول دادنت و موقع سودمند شدنت بوده بری کشورهای خارجی که ازت استفاده کنند.
می خواهی بری کشورهای دیگه درس بخونی!!!خوب برو و بهترین علمها رو یاد بگیر بعد بلند شو بیا ایران تا ایران رو بسازیم.
یک ضرب المثل هست که میگه"قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود"
یاد حرف یاس افتادم که میگه"همه ی افتخار ما ایرانیا به گذشته ی ماست به تاریخ ماست.ما تا کی می خوایم به تاریخمون افتخار کنیم به جاش بیام کاری کنیم که تاریخ ایران بهمون افتخار کنه"

بالا