لیندوز

zzahra

عضو جدید
سلام،پروژه ی من بررسی کامل لیندوزه ممنون میشم اگه کمک کنید(لطفا فارسی باشه)

fjalili

کاربر بیش فعال
تو رو خدا 1 نفر کمکم کنه............

دوست عزیز،

کامپیوتر یک علمی است که فقط با زبان انگلیسی میتوان به منابع خوب آن دسترسی داشت، برای اینکه شرط کرده بودی تا فارسی میخواهی برای همین تا حالا پاسخی به این تاپیک شما ندادم، ولی حالا که جوابی نگرفتی کمی اشاره به منابع انگلیسی اون میکنم، که شاید حتماً به اونها دسترسی داشتید، ولی شاید بدرد دوستان دیگر بخورد.

برای اطلاع سایر دوستان لیندوز که اسم جدید آن linspire هست قدیم به این نام شناخته میشد و شاید اگر کسی اسم آن را می شنید فکر میکرد شوخی همان windows هست! ولی واقعیت این هست که نام اولیه اون LindowsOS بود. این سیستم عامل، یک سیستم عامل تجاری است که بر پایه Debian GNU/Linux پیاده سازی شد و بعد هم با Ubuntu گسترش یافت. هدف اصلی آن راحتی استفاده برای کاربران خانگی بود. آخرین نسخه ای که من از اون اطلاع دارم نسخه 6 آن هست که سال 2007 ارایه شده بود. البته در سال 2002 اون تحت لیسانس مایکروسافت بود. تاریخچه و منابع کاملی در این مورد را میتوانید در سایت خوب ویکی پدیا ببینید: http://en.wikipedia.org/wiki/Linspire

اگر برای این سیستم عامل دنبال کلمه Linspire بگردید، بهتر نتیجه خواهید گرفت.
سایت اصلی اون هم الآن به این نام هست: http://www.linspire.com

پر انرژی باشید.

russell

مدیر بازنشسته
سلام.
همین طور که گفتن، برای تکنولوژی ها و مباحث جدید اون هم علم کامپیوتر باید تو زبان انگلیسی دنبال مطالبت باشی و جستجوی فارسی بیشتر وقتا به نتیجه ای نمیرسه .

کتاب Lindows هست که لینکشو براتون میذارم .
امیدوارم به دردت بخوره .

Lindows Fast & Easy
Publisher: ourse Technology PTR | ISBN: 1592000606 | edition 2003 | CHM | 473 pages | 42,7 mb

Now you can enjoy open source freedom with an installation sequence that’s easier and faster than ever before. With the step-by-step instructions offered in "Lindows Fast & Easy", you’ll cover everything from installing the Lindows operating system on your computer to installing and running the variety of free software available for use with Lindows. You’ll also learn how to personalize Lindows to meet your needs.