سلام. ممنون از تاپيكي كه ايجاد كردين. من ميخوام يه لپ تاپ كه قيمتش حدود 1 تا 1.5 ميليون باشه بخرم و مدتي هست كه دارم تو اينترنت بررسي مي كنم. البته تا قبل از اين هيچ اطلاعاتي در باره لپ تاپ نداشتم! به همين دليل هم واسم يه سري سئوال پيش اومده؟
مهم تر از همه CPU هستش. لطفا در مورد cpu و ماركهاي اون بيشتر و به زبان ساده راهنمايي كنيد. همچنين در مورد اهميت گارانتي در ايران و انواع اون. (گارانتي بين المللي و شركت هاي ايراني) و اينكه تا چه حد حقيقت داره و آيا اصلا گارانتي بين المللي بهكار ما مياد يا نه؟
من دانشجوي ارشد مكانيك ماشين هاي كشاورزي هستم و با لپ تاپ قصد كار با نرم افزارهاي طراحي مثل solidwork , catia, ansys... رو دارم.
بسيار سپاسگزارم.
سلام مهندس.
در مورد CPU باید اول بین دو تا کارخونهی تولیدی تفاوت قایل بشین.
AMD و Intel...
در مورد AMDبا توجه به کاری که شما درخواست دارین بهتره سراغش نرین.
اما در مورد Intel. ترجیحاً لپتاپی بگیرین که حداقل Core 2 Due 2.0 باشه و با حداقل 2 مگ Cash.
رم هم با توجه به نوع کار شما پیشنهاد 2 به بالا رو میدم.
در مورد کارت گرافیک حتماً توجه کنین که سراغ Intel هایی که Onboard هستند نرین.
سراغ لپتاپهایی برین که از nvidia Geforce استفاده میکنن با چیپ 8400 GT یا Gs به بالا.
اگر براتون کیفیت صفحه نمایش مهم نیست این قابلیتها رو میتونین توی Dell از سریهای Vostro دنبالش باشین.
البته پیشنهادهای دیگهای هم دارم.
در مورد گارانتی هم توی
این پست نام گارانتیهای معتبری که خودم واقعاً ازشون راضی هستم رو اسم بردم برای برندهای مختلف. بدونین که اگر توی ایران به مشکل بربخورین هیچکسی جواب گوی شما نیست مگر گارانتی. و اگر هم کسی اون رو تعمیر کنه......
بیشک مبحث گارانتی موضوعی هست که همه بهش اجماع دارند و باید با دقت و نوع برند اون رو انتخاب کنین.
گارانتی بینالمللی زمانی به درد میخوره که شما قصد سفرهای متوالی به خارج از ایران دارین در حین مدت گارانتی.
اگر هم کیفیت تصویر براتون مهمه این مدلها رو به شما پیشنهاد میکنم.
که البته گرافیک intel داره و با رم شما Share میشه!
Sony VAIO VGN-CR520E/W
لینک اطلاعات
Sony VAIO VGN-CR490NDB
لینک اطلاعات
ایندو تا بهخاطر سونی بودنشون با تکنولوژی که دارن همهی نیازهای شما رو برآورده میکنه مگر قضیهی گرافیک! اما قیمتهاش اون چیزی هست که شما خواستین.
دو تا لپتاپ هم از فراسو معرفی می کنم که تکنولوژی عالی دارند.
FT-00 (FT-7500) LOUT
قیمت و اطلاعات کلی
FT-00 (FT-7250) LOUT
قیمت و اطلاعات کلی
اطلاعات دقیق از این دو
این دوتاهم از نظر موارد درخواستی شما عالی هستند و همین طور تنها چیزی که میشه برای همیشه خیالتون رو راحت کنه گارانتی عالی و بینظیر فراسو هست.
اگر هم شما روی لپتاپ خاصی دارین بررسی انجام میدین مدلش رو معرفی کنین تا از نظر تخصصی در موردش بحث بشه و با خیال راحت اقدام به خرید کنین.
البته در مورد هارد و FSB و وبکم و .... شاید خیلی موارد به دلیل زیاد شدن حرفام صرف نظر کردم.
اما امیدوارم قانع شده باشین. مرسی.