لطفا راهنمایی کنید

amir30

عضو جدید
با سلام به همه بچه های گل مهندسی برق
من کنکوریه 91ام و الانام که میدونید باید انتخاب رشته کنیم. بین برق قدرت و برق کنترل و مکانیک شک دارم.
لطفا راهنمایی کنید. رتبه سراسریمم زیره هزار میشه اگه خدا بخواد. خودمم به جفتشون علاقه دارم برق و مکانیک اما .....!!!!

رامسین محمدی

عضو جدید
من کنکوریه 91ام و الانام که میدونید باید انتخاب رشته کنیم. بین برق قدرت و برق کنترل و مکانیک شک دارم.
لطفا راهنمایی کنید. رتبه سراسریمم زیره هزار میشه اگه خدا بخواد. خودمم به جفتشون علاقه دارم برق و مکانیک اما .....!!!!

برق رشته خوبیه....حالا میل خودته:redface:

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
زیاد در عقل جا نمیگیره که به هر دو رشته مهندسی علاقه داشت. در واقع شما خیلی سخت به دو گرایش یک رشته علاقه مند میشین چه برسه به دو رشته که هر کدوم گرایشهایی دارن که یک دنیا با هم متفاوتند.

بارها گفتم انتخاب رشته چیزی نیست که دیگران کمک کنن، شما فقط میتونین کمک بگیرین برای شناخت رشته ها. انتخابش به شما و به علایق و توانایی های شما بستگی داره.
در نتیجه شما بیاین روی رشته ها نه به صورت برق و مکانیک به صورت برق الکترونیک، برق کنترل، برق قدرت و... و مکانیک سیالات، مکانیک جامد و... تحقیق و تصمیم گیری کنید.

mohammadmother

عضو جدید
برق خیلی زیاد شده ولی اگه ریاضیت قوی هست برو برق اگر هم به مسائل دینامیکی علاقه داری برو مکانیک