سلام دوستان كسي ميدونه اين لوازم را از كجا ميشه تهيه كرد؟ بافربيكربنات بافر فسفات (pbs) ال-كارنتين
mina_p کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Aug 23, 2010 #1 سلام دوستان كسي ميدونه اين لوازم را از كجا ميشه تهيه كرد؟ بافربيكربنات بافر فسفات (pbs) ال-كارنتين
hassan_niazy مدیر بازنشسته Aug 23, 2010 #2 فکر کنم شرکتهای فروشنده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی . اگه کسی رو توی آزمایشگاههای تحقیقاتی بشناسی می تونه خیلی کمکت کنه
فکر کنم شرکتهای فروشنده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی . اگه کسی رو توی آزمایشگاههای تحقیقاتی بشناسی می تونه خیلی کمکت کنه
mina_p کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #3 hassan_niazy گفت: فکر کنم شرکتهای فروشنده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی . اگه کسی رو توی آزمایشگاههای تحقیقاتی بشناسی می تونه خیلی کمکت کنه کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولي آشنايي تو آزمايشگاه هاي تحقيقاتي ندارم
hassan_niazy گفت: فکر کنم شرکتهای فروشنده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی . اگه کسی رو توی آزمایشگاههای تحقیقاتی بشناسی می تونه خیلی کمکت کنه کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولي آشنايي تو آزمايشگاه هاي تحقيقاتي ندارم
0morteza عضو جدید Sep 1, 2010 #4 سلام دوست گرامی من چندتا دوست دارم می پرسم بهتون جواب میدم فقط چه ساعتیonهستی mina_p گفت: سلام دوستان كسي ميدونه اين لوازم را از كجا ميشه تهيه كرد؟ بافربيكربنات بافر فسفات (pbs) ال-كارنتين کلیک کنید تا باز شود...
سلام دوست گرامی من چندتا دوست دارم می پرسم بهتون جواب میدم فقط چه ساعتیonهستی mina_p گفت: سلام دوستان كسي ميدونه اين لوازم را از كجا ميشه تهيه كرد؟ بافربيكربنات بافر فسفات (pbs) ال-كارنتين کلیک کنید تا باز شود...
mina_p کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Sep 23, 2010 #5 0morteza گفت: سلام دوست گرامی من چندتا دوست دارم می پرسم بهتون جواب میدم فقط چه ساعتیonهستی کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزيز ببخشيد چند روز بود كه به اين تاپيك سر نزدم من هرروز از ساعت 10 صبح on هستم بجز 5شنبه ها و جمعه ها ممنون ميشم
0morteza گفت: سلام دوست گرامی من چندتا دوست دارم می پرسم بهتون جواب میدم فقط چه ساعتیonهستی کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزيز ببخشيد چند روز بود كه به اين تاپيك سر نزدم من هرروز از ساعت 10 صبح on هستم بجز 5شنبه ها و جمعه ها ممنون ميشم