لحظات عمرم یکی یکی می گذرد ومن کجایم ؟

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
اگر به شما بگویند ایا تا به اینجا موفق بودی زندگی خوبی داشتی چی جواب میدی

ایا واقعا از لحظاتمان استفاده کردیم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahgool

عضو جدید
جواب دادن این سوال برای همه مثبته ولی چرا خیلی ها میگن نه( به خاطر اینه که همه دنباله لحظه های شاد هشتن و فقط زندگی رو در شادی خنده و سر خوشی خوشحالی میبینند در صورتی که در لحظه های بد که طبیعت زندگیست تجربه های خوبی نهفت است و به نظر من ادم د غم و تنهایی و برخی تجربه های بد که میتونه ویژگی های خودش رو کشف کنه)
جواب من اینه بله من تمام سعیم رو کردم که از لحظه هام استفاده کنم نمی تونم بگم از همش استفاده کردم نه خیلی هاش به هدر رفته ولی اصلا ناراحت نیستم چون نسبت به سنم احساس می کنم چیز هایی که تا الان باید میفهمیدم رو تقریبا فهمیدم و تونستم زندگیم رو تا حدودی کنترل و به دست خودم بگیرم

من واقعا زندگی خوبی داشتم و دارم و فکر می کنم ادم موفقی هستم تو چون چیز های زیادی تو زندگی بدست اوردم

آخرین ویرایش:

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
بله صحبت بر این هست که همه لحظات خوب میبینیم یا بد دیدمان چه طور است

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که الان از زندگی مون راضی هستیم یا نه؟ جواب خیلی از ماها نه خواهد بود. البته نه همه،این یک موضوع نسبی هستش، بیشتر هم به طرز فکر و برداشت خودمون بستگی داره، خیلی ساده اگه به گذشته فکر کنیم بیشتر دوره هایی از زندگیمون که فکر می کردیم شرایط مطلوبمون نبوده الان متوجه میشیم که شاید همون دوره ها روزهای خوبمون بوده و برداشت اشتباه از زندگی باعث چنین طرز فکری شده. خلاصه اینکه این ذهنیت ماست که کیفیت زندگی رو تعیین میکنه. نه خود زندگی

hot849

عضو جدید
سلام

جواب من هم بلی می باشد. تا به حال که از خودم راضی بوده ام. فقط یک مشکل در حال حاضر دارم و آن هم بیکاریم است که اگر حل شود کلا تکمیلم;)