اخوی جان این شعرت قدیمی شده به قسمت اکسای گوگول مگولی برو می فهمی چی می گمميگم يه سر بريم اكراين!
من دوست دارم اسیر جنگی بشم..من دیگه تانک ببینم حالی به حالی میشم...
کاش ایران وارد جنگ با اینا میشد خودم میشدم فرمانده پیاده نظام!!!!
عكسا رو ديدم ،اما نفهميدم!اخوی جان این شعرت قدیمی شده به قسمت اکسای گوگول مگولی برو می فهمی چی می گم
اگه شانس ماست جریان چی میخواستیم چی شد میشه...میدونی منظورم چیه که؟؟؟؟!!!!من دوست دارم اسیر جنگی بشم..
کجا می تونم اسیر بشم؟
هیکلو داشتی؟عكسا رو ديدم ،اما نفهميدم!![]()
نه . بنده نگرفتماگه شانس ماست جریان چی میخواستیم چی شد میشه...میدونی منظورم چیه که؟؟؟؟!!!!
ملوسک خانم![]()
ببخشید این سربازه ، مانکن، یا میس ورد ؟؟؟؟
چه ربطی داشت؟عالی بود ممنون
حیف که این نظام مسخره حاکمه تو کشور وگرنه ببین دخترای ایرانی تو این لباسا چی میشدن![]()
بعد می گن مرگ بر روسیهمن حاضرم بدست این سربازا کشته بشم اینا منو تیر کنن الهی فدات شم اون سرباز روسیه چه با کلاسه
من حاضرم بدست این سربازا کشته بشم اینا منو تیر کنن الهی فدات شم اون سرباز روسیه چه با کلاسه
بیبین چی ارایشی هم کردن لامسبا
ملوسک خانم
به جان خودمان به دید یه خواهر داشتیم نگاه می کردیم.جان کوکب خودتون رو کنترل کنید . من وجدان درد میگیرم .......میگم جوون خونه نشسته بود زندگیشو میکرد من حالشو خراب کردم ...
اگه خودتون رو کنترل نکنید . عکس ها رو ***** میکنم![]()
اینها تا برن خط مقدم،سربازهای دشمن اسلحه ها را میذارن زمین و.................
من جنگجو نیستم ولی جنگ با برزیل را دوست دارم.
اینا خیلی کثیفکاری کردن. بفرستشون حموم بعد عکس بندازعکس برزیل ف ی ل ت شد و عکس دیگری از برزیل جایگزین
![]()
عکس برزیل ف ی ل ت شد و عکس دیگری از برزیل جایگزین
![]()
Romania
![]()
Ukraine
![]()
![]()
لطفا تفنگ با خود نیاورید. جگ به صورت داگ فایت برگزار می شود.رومانی و اوکراین ما داریم میاییم.
نبرد سنگینی رخ خواهد داد.
چرا نیروهای آمریکا در این بخش نبودند ؟
اسرائیل چرا نبود ؟
ایرانم نبود. اون دختر سیبیلوها خیلی خفنن...
ایران که در ارتش از نیروی نظامی زن استفاده نمیکنه .