كمك شما بوديد چكار مي كرديد؟

sajjad_mke

عضو جدید
[FONT=&quot] سلام شما اگر جاي من بوديد چكار مي كرديد: [/FONT]
[FONT=&quot]يه اگهي استخدام براي كار دولتي هستش براي پر كردن قسمت اطلاعات ايثارگري موندم نمي دونم از سهميه ي كه دارم استفاده بكنم يا نه: خوب مي پرسين چرا[/FONT]
[FONT=&quot]به دو دليل :[/FONT]
[FONT=&quot]1/مگر من چه فرقي با ديگران دارم كه ازسهميه استفاده كنم.(منم مثل بقيه) ناگفته نماند كه به رشتم علاقه دارم و دستي بر اتش و تخصص هايي دارم كه كمتر كسي تو رشته ي خودم داره.كاستي دارم ولي نه زياد[/FONT]
[FONT=&quot]2/تو اين مملكتي كه اختلاص مي شه و كلي كار بي قانون ديگه هركي بند پ داشت موفقه چرا مني كه سهميه دارم استفاده نكنم والبته من كه تخصص هم دارم ويه چيزي بارم هست.[/FONT]
[FONT=&quot]البته مرحله ي اول استخدامي و فقط ارسال مدارك هستش نه چيز ديگه كه ايا براي مراحل بعدي تماس بگيرن يا نه .[/FONT]
[FONT=&quot]حالا جواب شما[/FONT]

SOHAJ

عضو جدید
اگر واقعا مهارتش رو داری برو چه ایرادی داره شاید اخرش با پارتی بازی یکیو بیارن که هیچی بارش نباشه شما هم مثل بقیه تو این دورو زمونه زندگی خیلی سخته اگه نکشی میکشنت این یه مثال بود زندگی همیشه به ادم فرست نمیده من که راضیم

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از حضور گرم همه چقدر خوب جواب دادين

از سهمیت استفاده کن
میبینی که تویه مملکته ما اینجوریه
اگه تو اینکارو نکنی یکی دیگه اینکارو میکنه
حقته ازش استفاده کن
منم تویه کنکور و مدرسه اموزشگاههاو هرجایی که بود با این که سهمیه داشتم استفاده نکردم بخاطره همین چیزی که تو گفتی
اما دیدم من حقمو نگیرم یکی دیگه میگیره
استفاده کن بخاطرش استخاره هم نزن ..حقته

sajjad_mke

عضو جدید
از سهمیت استفاده کن
میبینی که تویه مملکته ما اینجوریه
اگه تو اینکارو نکنی یکی دیگه اینکارو میکنه
حقته ازش استفاده کن
منم تویه کنکور و مدرسه اموزشگاههاو هرجایی که بود با این که سهمیه داشتم استفاده نکردم بخاطره همین چیزی که تو گفتی
اما دیدم من حقمو نگیرم یکی دیگه میگیره
استفاده کن بخاطرش استخاره هم نزن ..حقته
با خوم فكر كردم گفتم من كه توي كارم واردم ومتخصص سهميه اي هم هست استفاده كنم

sajjad_mke

عضو جدید
متاسفانه تو مملكت ما بند پ(پول و پارتي) جواب مي ده.
اخه تا ادم به يه جايي ميرسه كه براش زحمت كشيدي فورا مي گن سهميه داشت وگرنه هيچي به هيچ نمي گن پدر و مادرش چه زجري كشيدن

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه تو مملكت ما بند پ(پول و پارتي) جواب مي ده.
اخه تا ادم به يه جايي ميرسه كه براش زحمت كشيدي فورا مي گن سهميه داشت وگرنه هيچي به هيچ نمي گن پدر و مادرش چه زجري كشيدن

اگه با حرفه مردم به جایی رسیدی با حرفشونم از جایی میافتی
هرکاری کنی اخر حرف مردم هست
تو کاری که میدونی درسته انجام بده به بقیه کاری نداشته باش

coherent

عضو جدید
استفاده کن چون رقابت بین کسایی که سهمیه دارند وقتی تو استفاده نکنی فرد بدون سهمیه که قبول نمیشه بلکه فرد با سهمیه استفاده کرده قبول میشه.

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با خیالت راحت استفاده کن حالش را ببر الان دوره ای نیست که بخوای به درستی یا اشتباه بودنش فکر کرد
بعدشم حقته اوناییکه سابقه ایثار ندارن و حقشون نیست و استفاده میکنن باید خجالت بکشن

sajjad_mke

عضو جدید
با خیالت راحت استفاده کن حالش را ببر الان دوره ای نیست که بخوای به درستی یا اشتباه بودنش فکر کرد
بعدشم حقته اوناییکه سابقه ایثار ندارن و حقشون نیست و استفاده میکنن باید خجالت بکشن
متشكرم
همه كه مي گن استفاده كن باشه استفاده مي كنم