من عمه ی تو لندهور(املاش درسته؟؟؟) نیستم اخه سن من اجازه میده عمه ی تو باشم نزاشتی تو این باشگاه دهنم باز نشه![]()
آخ جون دعوا، چندچندین؟دیگه نبینم به میلاد من بگی لندهورا
عمه اش منم حرفیه بیا جلو![]()
من عمه ی تو لندهور(املاش درسته؟؟؟) نیستم اخه سن من اجازه میده عمه ی تو باشم نزاشتی تو این باشگاه دهنم باز نشه![]()
جدی میگین یا این برا جلب توجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام بچه ها من 11 ساله كه مامانم و از دست دادم، تو اين مدت خيلي دلم مي خواست پدرم ازدواج كنه اما نمي شد، حالام از شما كمك مي خوام تورو خدا اگه تو فاميل يا آشناهاتون خانمي هست كه سن بالايي داره بهم معرفي كنيد، پدر من 53 سال داره و...![]()
یوزاست دیگهنگا تورو خدا این بنده خدا برا باباش دنبال ایاله اینا دارن دنباله والده ی عشرت میگردن
بابا همه جا اسپمه . ایییییییییییییییییییییش
هنوز پات به باشگاه مهندسان باز نشده محضر زدی و برا بابات دنبال زن میگردی؟حالام از شما كمك مي خوام تورو خدا اگه تو فاميل يا آشناهاتون خانمي هست كه سن بالايي داره بهم معرفي كنيد، پدر من 53 سال داره و...![]()
هنوز پات به باشگاه مهندسان باز نشده محضر زدی و برا بابات دنبال زن میگردی؟
میشه بگی چرا عضو این باشگاه شدی نمکی؟
کاربران این باشگاه کارشون چیز دیگه ست. فکر میکنم اگه برای کمک به بابات سراغ عمه یا خاله ات بری بهتر نتیجه میگیری.
حیف که بیش از این نمیتونم بهت توضیح بدم. برا این جور خوضعبلات سایت های زیادی هست . نکنه اسم این باشگاه رو فراموش کردی ؟
اگه خواستی با این شخصیت ظاهر بشی حداقل از سبز و این برنامه ها حرف نزن.
ببینم تو عادت کردی اینجوری حال همه رو بگیری؟هنوز پات به باشگاه مهندسان باز نشده محضر زدی و برا بابات دنبال زن میگردی؟
کاربران این باشگاه کارشون چیز دیگه ست. فکر میکنم اگه برای کمک به بابات سراغ عمه یا خاله ات بری بهتر نتیجه میگیری.
حیف که بیش از این نمیتونم بهت توضیح بدم. برا این جور خوضعبلات سایت های زیادی هست . نکنه اسم این باشگاه رو فراموش کردی ؟
هنوز پات به باشگاه مهندسان باز نشده محضر زدی و برا بابات دنبال زن میگردی؟
نخیر مهمترین رکورد اینجا دستشه!!!!!یوزا کسیکه رکورد تغییر آواتور در باشگاه رو داره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ب | بچه ها جهت شركت در مسابقه من چوب لازم دارم كمكم كنيد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمكم كنيد ........... | گفتگوی آزاد | 49 | |
![]() |
كمكم كن !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
كسي ميتونه كمكم كنه؟؟ | گفتگوی آزاد | 28 | |
![]() |
«قطعا فكر نمي كنيد كه قانوني در تحريم تخت وجود دارد؟ »! | گفتگوی آزاد | 2 |