كمككككككككككك

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:w38:
من بايد 1چيزي شبيه نيايشگاه طراحي كنيم كه يكي از عناصر اربعه رو به نمايش بذاره
و اين كار نياز به اطلاعات زيادي داره:w10:
ممنون ميشم راهنماييم كنيد و كمكم كنيدددددددددد:crying:

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون قبلا هر 2شو ديدم اما بيشتر به اطلاعات احتياج دارم

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون قبلا هر 2شو ديدم اما بيشتر به اطلاعات احتياج دارم

دوتا نبود و سه تا بود...دی
اگه بتونین اطلاعات و دلیل طراحی همین سه تا رو پیدا کنید خیلی خیلی میتونه بهتون کمک کنه فقط به عکس و مطلب ساده در موردش بسنده نکنید

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوتا نبود و سه تا بود...دی
اگه بتونین اطلاعات و دلیل طراحی همین سه تا رو پیدا کنید خیلی خیلی میتونه بهتون کمک کنه فقط به عکس و مطلب ساده در موردش بسنده نکنید
بله درسته ممنون
منظورم اين بود كه 2تا شو ديدم :)

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آندو مخاطب خود را با گذراندن از دیوارهای منحنی شکل و بلند به حوض بزرگی می رساند که راه ورود به اتاق اصلی از دل آن می گذرد. مقصد آخر اتاقی مربع شکل با ستونهای چوبی و رنگی قرمز است. این روند و مسیر حرکت را می توان از طور دیگر نیز بررسی کرد: تادائو آندو انسان تنها را پس از گذراندن از احساسات شخصی (دیوارهایی منحنی) به عقلانیت می رساند (اتاق مربع با رنگ قرمز) عقلانیتی که در سایه تفکر شرقی پی ریزی می شود. این مسیر از دل طبیعت شرقی می گذرد خاک (کف زمین دیوارها) باد (بین دیوارها) آب (حوض وسط) و نور (در تالار اصلی).
آندو با آموزه های شرقی خود طعریفی دوباره از انسان طبیعت و معماری را در دنیای مدرن و صنعتی نشان می دهد.

http://www.mihrab.blogfa.com/post-89.aspx

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا حتی مثلا این:
نیلوفر ابی بیانگر زندگی در معنای عام وکلی آن است. این گل در گل و لای مرداب رشد کرده و سرانجام به نهایت زیبایی می رسد ،درست همچون آدمی که روز به روز تکامل یافته و زیباتر می شود . از اینرو نیلوفر ابی در حقیقت بیانگر مشقت و رنج آدمی در دنیا بوده و از آن برای وصف مردمانی استفاده می شود که دورانی سراسر محنت را پشت سر گذاشته و به سوی ارامش در حرکتند. این مردمان نیز همچون گل نیلوفر از کف مرداب برآمده و در طول زندگی به موجودی زیبا و مملو از حیات ، تبدیل می شوند .
اینا چیزای ریزیه که اندو تو کاراش خیلی خوب ازش استفاده کرده و شما هم میتونید ازش الهام بگیرید واس طراحیتون و خیلی چیزای دیگه مثل چرا قرمز؟چرا حوض بیضی؟و...........
امیدوارم بدردتون بخوره

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسيييييييييييييييييييييييييييييييييييييي عالي بووووووووووووووووووووووود:w27::w14:

بالا