كاهو بخوريد

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كاهو مثل تمام سبزیجات، مقادیری املاح و ویتامین دارد كه از مهم‌ترین آنها می‌توان به پیش‌ساز ویتامینA یعنی بتاكاروتن و اسید فولیك اشاره كرد. همچنین كاهو حاوی مقداری ویتامینC، K، آهن، منیزیم و كلسیم است.

مهم‌ترین خاصیتی كه به كاهو نسبت داده می‌شود، خواب‌آور بودن آن است. در یونان قدیم، مردم از كاهو به عنوان داروی خواب‌آور استفاده می‌كردند. امروزه از نظر علمی این موضوع به اثبات رسیده است. این سبزی تركیباتی دارد كه باعث می‌شود راحت‌تر بخوابیم و به همین دلیل مصرف آن در آخرین وعده غذایی توصیه می‌شود.

حتی در برخی نقاط دنیا شیرابه كاهو را می‌گیرند و‌ غلیظ می‌كنند و این شیرابه تلخ و قهوه‌ای را با نام تریاك كاهو می‌فروشند. در مصر قدیم،‌ مردم معتقد بودند كه كاهو برای تقویت قوای جنسی هم مفید است. این سبزی آب زیادی دارد و یكی از سبزیجات كم‌كالری به حساب می‌آید.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاهویی که با لجن و فاضلاب آبیاری میشه رو حیوونم نباید بخوره!!

همشون که اینجوری ابیاری نمیشن کچل

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخدر غمگین چی؟:D

یه نویسنده ای تو کتابش نوشته بود زنها وقتی غمگین میشن موهاشونو کوتاه میکنن...ناخوناشونو کوتاه میکنن.....ولی تو گول نخور...عمر غم کوتاهه...بعد عین بز تو گل می مونی که این چه کاری بود کردی:D

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نویسنده ای تو کتابش نوشته بود زنها وقتی غمگین میشن موهاشونو کوتاه میکنن...ناخوناشونو کوتاه میکنن.....ولی تو گول نخور...عمر غم کوتاهه...بعد عین بز تو گل می مونی که این چه کاری بود کردی:D

نويسندش هوش نبوده
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرت گفده بابا من همش موهام کوتاهه.
تازشم من کلن لاک نمیزنم چشامم سیا نمیکنم ولی وقتی که غمگینم هم لاک میزنم هم چشامو سیاه میکنم!