zahra.as
عضو جدید
[FONT="]من حدود سه سال پيش گروه اينترنتي در ياهو راه انداختم كه كلي هدف براش داشتم اما به دلايلي به هيچ كدوم از اهدافم نرسيدم اما حالا كه نسبت به قبل وقت آزادم بيشتر شده درصدد برآمدم كه فعاليت اين گروه را توسعه بخشم اما ميدانيم كه هيچ كاري به تنها يي ممكن نيست . من در اين زمينه به كمك و ياري چند تن كه واقعا كار گروهي را دوست دارند و مايل به همكاري هستند و عقيده دارند كه مي توانند موفق شوند و آنقدر صبور هستند تا نتيجه كار را ببينند نيازمندم در اين زمينه از تمام افرادي كه اعتقاد دارند مي توانند درشاخه اي مفيد باشند استفاده مي شود ، در ضمن محدوديتي در ارتباط با رشته و مدرك تحصيلي و سن وجود ندارد فقط چون اول كار ممكن است نتيجه را زود نبينيم بايد براي تحقق اهدافمان تلاش كنيم اما در ابتدا به كساني كه به گرافيك و نرم افزار كامپيوتر و ارسال ميل و دومين و . . . تسلط دارند نياز مبرم است در صورت تمايل به همكاري بنده را خبر نماييد درضمن فراموش نكنيد اين گروه يك گروه فرهنگي است كه باتوجه به استعدادي كه در اعضايش يافت مي شود به اطلاع رساني مي پردازد و مطمئنم اگر اعضاي اميدوار ، صبور و پر تلاشي داشته باشد روزي را خواهيم ديد كه گروه بلور اشك به اهداف خود خواهد رسيد و هر ايراني در اينباكس خود ابتدا ميل هاي گروه مارا چك مي كند[/FONT]
[FONT="]پس منتظر شما و استعداد بي نظيري كه در شما نهفته شده هستم[/FONT] .
[FONT="]پس منتظر شما و استعداد بي نظيري كه در شما نهفته شده هستم[/FONT] .
[FONT="]ميل بنده:zahra_askaripoor@yahoo.com [/FONT]