:: کاریکاتورهای منتخب آذر ماه ::

لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را انتخاب كنید
حق اعتراض!
30 آذر : معاون دادستان کل کشور: مردم از حق خود برای شکایت از عوامل آلودگی هوا چشم پوشی نکنند.
طرح از مهدی کریم زاده
30 آذر : معاون دادستان کل کشور: مردم از حق خود برای شکایت از عوامل آلودگی هوا چشم پوشی نکنند.
طرح از مهدی کریم زاده

بنزین هدفمند!
29 آذر : با شروع طرح هدفمندسازی یارانه ها قیمت بنزین آزاد هفتصد تومان شد.
طرح از حسین صافی

دووورکاری!
28 آذر : وزیر کار: از نهصد و هفتاد کارمند وزارت کار، نهصد نفر دور کاری می کنند.
طرح از ابوالفضل محترمی

پول شاد!
27 آذر: دانشمندان با انجام بزرگترین تحقیق در مورد رابطه بین خوشبختی و ثروت یک کشور متوجه شدند، ثروتمندتر شدن در دراز مدت باعث شادی مردم نمیشود.
طرح ار کیوان زرگری

باران اسیدی!
22 آذر: به خاطر بالا بودن غلظت برخی آلایندهها ممکن است باران تهران اسیدی باشد.
مجید ادیبی

بمب ویکی لیکس!
20 آذر: سفیر اسبق ایران در بحرین: ویکی لیکس میان کشورها فضای بیاعتمادی ایجاد می کند.
طرح از کیوان زرگری

بار دیگر... هواپیمای آب پاش!
20 آذر: هواپیماهای "آبپاش" با صدور مجوز شنبه بار دیگر به پرواز در می آیند.
طرح از فیروزه مظفری

یک پنجم طلاقها در امریکا به فیس بوک مربوط است
15 آذر: نتایج بررسی ها نشان می دهد که شبکه اجتماعی اینترنتی "فیس بوک" نه تنها عاملی برای تنش در روابط خانوادگی در آمریکا است، بلکه یک پنجم طلاقها در این کشور به نوعی با این شبکه مرتبط است.
طرح از مجید ادیبی

جواب متکی به هیلاری!
14 آذر: هیلاری کلینتون در راه بازگشت از بحرین، با اشاره به اینکه تلاش کرده است با منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران صحبت کند، گفت :"من با گفتن "سلام، آقای وزیر" تلاش کردم با وی صحبت کنم. ایشان مرا دید، ایستاد، و از من روی برگرداند."
طرح از حسین صافی

جام جهانی 2022 قطر!
13 آذر: قطر با کنار زدن رقیبانی همچون ژاپن، میزبان جام جهانی 2022 شد.
طرح از کیوان زرگری

ترور هسته ای!
9 آذر: دو استاد هسته ای دانشگاه شهید بهشتی صبح دوشنبه هدف حمله تروریستی قرار گرفتند.
طرح از مهدی کریم زاده