خيلي خيلي ممنون
واقعيتش من يكم تنبلي كردم و با مشغله ي زيادي كه واسه خودم دست و پا كردم ، نتونستم كه از تابستون شروع كنم . برا خاطر همون مثلا ميخوام تو رياضي ، فقط رو تست هاي معادلات كار كنم .
جزوه اساتید شریف و امیرکبیر رو از کجا گیر بیاریم !!!!!!
جزوه اساتید شریف و امیرکبیر رو از کجا گیر بیاریم !!!!!!
خداروشکر تعدادمون کمه! من میشم رتبه 1 ، رتبه 2 هم برای شمابچه هاي كنكوري هوافضا كجان پس؟! بحث رو داغ نگه داريد انگيزه مون دم كنكوري نياد پايين خب . . .
واسه دینامیک اگر به گرایش دینامیک پرواز و یا فضایی علاقه مندید جدا از کنکور بهتر است که بخونید چون یه جورایی پایه این گرایش ها محسوب میشهسلام بچه ها، درسته میگن دینامیک ارزش خوندن نداره؟ میگن یا سوالاش اشتباه یا خیلی سخته نمیشه زد! ارتعاشات و مقاومت چطور؟؟ بنظرتون اشتباهه ترمورو نخونم و وقتم رو روی سازه ها بذارم؟؟ سوال آخر اینکه آیرودینامیک 2 مهم تره یا 1 ؟؟ دوتاشو میخونم ولی از نظر تعداد سوالاش توی کنکور میگم
سلام بچه ها، درسته میگن دینامیک ارزش خوندن نداره؟ میگن یا سوالاش اشتباه یا خیلی سخته نمیشه زد! ارتعاشات و مقاومت چطور؟؟ بنظرتون اشتباهه ترمورو نخونم و وقتم رو روی سازه ها بذارم؟؟ سوال آخر اینکه آیرودینامیک 2 مهم تره یا 1 ؟؟ دوتاشو میخونم ولی از نظر تعداد سوالاش توی کنکور میگم
سلام داداشبچه هاي هوافضا كجا رسيدن؟
خوب پيش ميره درسا؟
من كه رو طراحي تمركز كردم
ميخوام 100 بزنمش
برای همه کنکوری های عزیز آرزوی موفقیت میکنم
دوستان من تازه وارد ترم 6 شدم میخوام بدونم حدودا چقدر وقت بایدبرا کنکور ارشد بذارم ؟دو ترم 7 و 8 کافیه یا باید از تابستون شروع کرد؟
ممنون که جواب دادیخب بايد ببيني كه چي ميخواي و ميخواي به كجا برسي
اما به طور معمول از تابستون و با دو يا سه عنوان از دروس سخت شروع كني بهتره ، مثل رياضي و آيرو مثلا يا هر چي
و نهايتا از مهر ماه آماده ميشي جدي جدي
سلام دوست عزیزبرای همه کنکوری های عزیز آرزوی موفقیت میکنم
دوستان من تازه وارد ترم 6 شدم میخوام بدونم حدودا چقدر وقت بایدبرا کنکور ارشد بذارم ؟دو ترم 7 و 8 کافیه یا باید از تابستون شروع کرد؟