كاربردابزار مهندسي صنايع در صنعت نساجي

fazlgostar

عضو جدید
اطلاعاتي راجع به ارتباط مهندسي صنايع و صنعت نساجي داريد؟كه مي دونم حتما داريد;)

ie_kiasari

عضو جدید
اطلاعاتي راجع به ارتباط مهندسي صنايع و صنعت نساجي داريد؟كه مي دونم حتما داريد;)
سلام مهندس
باتوجه به اينكه خط توليد صنعت نساجي تقريبا تمام اتوماتيك ، ميشه گفت تقريبا شما در زمينه هاي بالانس و بقيه ي تكنيك هاي صنايع ابتكار عملي نمي تونيد داشته باشيد.
البته قبل از همه چي بايد كاملا از خط توليد نساجي ها خبر داشته باشيد.
شمه توي كارخونه ي نساجي كار مي كنيد؟

bardinova

مدیر بازنشسته
کلا صحبت در مورد اینکه مهندسی صنایع به فلان چیز به چه شکلی مربوط هست اشتباست ! . مهندسی صنایع به همه چیز ربط داره ! . اما این ربط هیچ چیز اختصاصی نیست ! . شما کافیه اطلاعاتی در مورد نساجی داشته باشی ، تا بتونی چک لیستهای لازم رو تهیه کنی ، تا بتونی سیستم مدیریت کیفیت رو پیاده کنی ، تا بتونی مسائل ارگونومی رو طراحی کنی ، تا بتونی جایابی و لی اوت رو بهینه کنی ، تا بتونی آدیت انجام بدی ، تا بتونی بهره وری ایجاد کنی ، تا بتونی پروژه رو کنترل کنی ، تا بتونی سیستم انبار رو پیاده کنی ، و ... و ... . این مسئله در مورد تمام صنایع دیگه ، از ساخت چوب بستنی تا خط مونتاژ خودرو ، همه و همه احتیاج به شناخت نسبی اون صنعت هست .

just in time

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کلا صحبت در مورد اینکه مهندسی صنایع به فلان چیز به چه شکلی مربوط هست اشتباست ! . مهندسی صنایع به همه چیز ربط داره ! . اما این ربط هیچ چیز اختصاصی نیست ! . شما کافیه اطلاعاتی در مورد نساجی داشته باشی ، تا بتونی چک لیستهای لازم رو تهیه کنی ، تا بتونی سیستم مدیریت کیفیت رو پیاده کنی ، تا بتونی مسائل ارگونومی رو طراحی کنی ، تا بتونی جایابی و لی اوت رو بهینه کنی ، تا بتونی آدیت انجام بدی ، تا بتونی بهره وری ایجاد کنی ، تا بتونی پروژه رو کنترل کنی ، تا بتونی سیستم انبار رو پیاده کنی ، و ... و ... . این مسئله در مورد تمام صنایع دیگه ، از ساخت چوب بستنی تا خط مونتاژ خودرو ، همه و همه احتیاج به شناخت نسبی اون صنعت هست .
با سلام
من یه خورده موافقم ولی نوع جمله بندی رو می خوام عوض کنم هر چیزی که توش یه فرآیند داره ، یعنی ورودی و خروجی پس زمینه کار مهندسی صنایع وجو داره . این موضوع فکر می کنم شاید بهتر بررسی کنه.
با احترام

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام
من یک چیزی یه جا توی مرکز جهاد دانشگاهی خوندم به نام دوره که اسمش کنترل کیفیت در صنعت نساجی بود...
سوالی هم نکردم...........از جهاد دانشگاهی تهران بپرسید.

سید امیر احمد;)

بالا