قهوه تلخ – خواهش می کنم کپی نکنید

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهای آقای محترم که دم از فرهنگ می زنی! اصلا کاری به من و امثال منو دیگران نداشته باش,پیش وجدان خودت تا حالا چند تا فیلمه ارجینال خریدی؟ چند تا کپس زدی یا کپی شده شو گرفتی؟ یه مقایسه کن بعد بیا تاپیک بزن! ( این چیزایی که تو می گی رو من خیلی وقته که تو facebook خوندم, خدا کنه تاپیکت برای چشم و هم چشمی نباشه ,که متاسفانه پیداست ,که هست!! )

archi-tecture

عضو جدید
آهای آقای محترم که دم از فرهنگ می زنی! اصلا کاری به من و امثال منو دیگران نداشته باش,پیش وجدان خودت تا حالا چند تا فیلمه ارجینال خریدی؟ چند تا کپس زدی یا کپی شده شو گرفتی؟ یه مقایسه کن بعد بیا تاپیک بزن! ( این چیزایی که تو می گی رو من خیلی وقته که تو facebook خوندم, خدا کنه تاپیکت برای چشم و هم چشمی نباشه ,که متاسفانه پیداست ,که هست!! )

اینم حرفیه! کلا بحث کپ نزدن به این راحتی حل نمیشه...من چون تو کار حرفه ایم نرم افزار زیاد خریدم با قیمت های پایین نمی تونم زیاد ادعا کنم ولی حداقل حقوق تولیدی کشور خودمون رو حفظ کنیم;)

Sarp

مدیر بازنشسته
گل پسر حالا اومدي يه بار حرف خوب بزني چرا آخرش رو خراب كردي
مگه فقط شريفي نيا رفته بود .حميد لولائي هم رفته بود خيلي هاي ديگه هم رفته بودن فقط بخاطر منافعشون رفته بودند حالا به استثناي سلحشور و ده نمكي كه مثلا ذوب در ولايتند.حالا مگه اصلا اينها كه رفته بودند هنرمند بودند يه مشت عروسك خيمه شب بازي بيشتر نبودند.
چرا مهرجوئي يا كيميائي نرفته بودند

وقتي مردم براي فيلم اشغال ده نمكي 10 ميليارد تومن پول ميريزن تو جيبش چرا برا مديري نريزن .
به قول امام نقطه اغاز هر اصلاحي خود فرد هست .ما هم بايد از خودمون شروع كنيم .
حساب شریفی نیای دکون دار با بقیه فرق میکنه

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیز من فیلم های اورجینال خارجی که نیست و همش کپی هست
و فیلم های ایرانی رو یا از TV دیدم یا اصلا نخریدم که ببینم
بحث این موضوع کلی فرق میکنه که خوب مشخصه نمیتونی درک کنی!:w02:

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا اورجینالشم داغونه
یه بک آپ گرفتم ازش دفه بعدش با خش اومد دفعه سوم نصف سریالش اجرا نشد
این چه سی دی مزخرفیه میزنن؟

ایرونی جماعت هیچوقت درست نمیشن
به قول اون اخونده میگفت..جهان سومیه بدبخت

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه نباید کلا هر سی دی رو کپی کرد درست، ولی مهران مدیری همونی بود که قشنگ ... تو تحصن مجلس!!
یعنی می خوام بگم این آقا بیشتر برا خودش کار می کنه تا منو شما، الکی دلمونو خوش نکنیم

• Like
واکنش ها: Sarp

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
:gol::gol:به نام خدای دوست داشتنی:gol::gol:
سلام
ببینید دوستان اینکه مهران مدیری چه آدمی هست بحث الان ما نیست پس خواهشا بحث رو با هم قاطی نکنید.
بحث ما کپی نکردن است چون انسانیت این رو رد می کنه و منی که دارم این حرف رو می زنم خودم سعی می کنم فقط فیلم اورژینال بخرم(البته ایرانی چون اورژینال خارجی خیلی کمه )
از تمام دوستان که نشان دادند چقدر فرهنگ بالایی دارند و جزو ایرانیان نجیب هستند و بر قانون کپی رایت تاکیید دارند صمیمانه تشکر می کنم.
زنده باد ایرانی آن هم با هر قوم و مذهبی:gol::gol:
زنده باد انسانیت:gol:

در پناه خدای دوست داشتنی:gol::gol::gol::gol::gol:

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
براي خريد آنلاين به قيمت 2500 از سايت قهوه تلخ اينجا كليك كنيد

زنده باد فرهنگ رعايت حق التاليف به خاطر مرام !

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من فیلم های اورجینال خارجی که نیست و همش کپی هست
و فیلم های ایرانی رو یا از TV دیدم یا اصلا نخریدم که ببینم
بحث این موضوع کلی فرق میکنه که خوب مشخصه نمیتونی درک کنی!:w02:
می بینم تو چقدر درکت زیاده !!!:surprised:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرهنگ سازی باید از یک جا شروع بشه.
اگر همین الان بگیم یا حتی خودمون بخواهیم که همه اثار ها را اورجینال بخریم.اصلا امکانپذیر نیست.
به نظرم باید از یک جا شروع بشه.
جایی که باید شروع کرد این هست که اون کار هایی که برایش ارزش میزاریم و مثلا فن و طرفدار یک خواننده هستیم.
وقتی از یک نفر میپرسی که بهترین خواننده داخل ایران کیه .و اون فرد میگه اقای x
دیگه حداقل باید اون شخص البوم این فرد اورجینال بخره.
یا وقتی از یک نفر بپرسیم که بهترین برنامه های تلویزیون توسط کی دیدی.
بگه کارهای مهران مدیری.
دیگه واقعا شرمندگی هست که اثار این فرد را کپی بخرید یا دونلود کنید.
تو همه مغازه ها کپی و اصلش وجود داره.
کپی را بهتون میدهند 1500 تومان.
اصل میدهند 2500 تومان.
در ضمن خودشون 1600 تومان میفرشند به عمده فروش ها و فکر نکنید همه 2500 میره تو جیبشون
واقعا به خاطر 1000 تومان باید اینکار را بکنید؟؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل اینجاس که اگه این اخلافات بعد انتخابات نبود الان قسمتهای ساخته نشده فیلمم قهوه تلخ هم کپی شده بودند :d

فرهنگ و شعور مردم تکامل پیدا میکنه.حالا ممکن هست مثبت یا منفی باشه.
ولی اتفاقاتی میوفته که باعث بشه مردم بفهمند و متوجه خیلی چیز ها بشند.