اگر بی بیتان را دوس دارید یک بار دیگر حرفتان را تکرار کنید.... پیشکشی آوردم سوگلیتان را با سلیمانش ببرم...به گمانم جاسوس باشد![]()
اگر بی بیتان را دوس دارید یک بار دیگر حرفتان را تکرار کنید.... پیشکشی آوردم سوگلیتان را با سلیمانش ببرم...به گمانم جاسوس باشد![]()
اره ولی اون وسط یکی دونفروهم زدشبدبخت بی بی زیر این همه فشار له شد
این شگردشهیعنی شما جاسوس نیستید؟
شما راحت باش فرض کن داری با یکی حرف میزنیبهش یا یخ در بهش میخوره؟؟
در تخم چشمانم زل بزنید و دوباره حرفتان را تکرار کنید تا جفت چشمانتان را از کاسه در آورم.... جلـــــــفیعنی شما جاسوس نیستید؟
بنده امار شمارو در اوردم جاسوس نیستیددر تخم چشمانم زل بزنید و دوباره حرفتان را تکرار کنید تا جفت چشمانتان را از کاسه در آورم.... جلـــــــف![]()
اگر بی بیتان را دوس دارید یک بار دیگر حرفتان را تکرار کنید.... پیشکشی آوردم سوگلیتان را با سلیمانش ببرم...
بنده امار شمارو در اوردم جاسوس نیستنهرچی باشد شاه هستیم دیگر پریسا خانم
![]()
راحتمشما راحت باش فرض کن داری با یکی حرف میزنی
خب رفتم از ثبت احوال پرسیدم همه چیزاش را گفت مطمئن هستش وگرنه درسی بهش میدادیم تا دیگر به بی بی ما حرفی نزند
.............
![]()
خب رفتم از ثبت احوال پرسیدم همه چیزاش را گفت مطمئن هستش وگرنه درسی بهش میدادیم تا دیگر به بی بی ما حرفی نزند
اوه چه بی اصابدر تخم چشمانم زل بزنید و دوباره حرفتان را تکرار کنید تا جفت چشمانتان را از کاسه در آورم.... جلـــــــف![]()
نام مرا از کجا می دانی ای بزدل!! شاه تویی کودک؟!!! پس تاجت کجاست؟!بنده امار شمارو در اوردم جاسوس نیستیدهرچی باشد شاه هستیم دیگر پریسا خانم
![]()
خب پای بی بی های ما دوتارو وسط نکشید دیگه...نام بی بی من را اوردیچه جسارتا جاسوس جاسوس جاسوس حامد بیا و یاریم ده قصد اسیب رساندن به بی بی را دارد
خب چیزی دیگه ای پیدا نرکدم بگم به غیره ثبت احوالبه یاد داری به من میگفتی چرا زمان ها را قاطی میکنم مهندس الان ثبت احوال کجا هست![]()
حتی میدانیم کجا درس میخونی کجا زندگی می کنینام مرا از کجا می دانی ای بزدل!! شاه تویی کودک؟!!! پس تاجت کجاست؟!
به هرحال....
خودت و سوگولیت رو هم چند؟!!
با شما نبودم که حمایت کردم شمارو
با شما نبودم که حمایت کردم شمارو![]()
آه یک نیروی جدید وارد شد تدابیر امنیتی را لحاظ کنید![]()
اصلا کلا![]()
خب اخه همه شدن تعجب یه لحظهخداییش یه لحظه هنگ کردم چی به چیه![]()
اگه منظورتون منم که من خود سلطانم با لباس مبدل اومدم یه یرکشی بکنم.اگه کس دیگه منظورتونه بدید بکشیمش به سیخ واسه خرم سلطان کباب غارتگر درست کنیم
برو طفلک صغیر .......آه یک نیروی جدید وارد شد تدابیر امنیتی را لحاظ کنید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
توهین به ایرانیان در سریال حریم سلطان | زنگ تفريح | 18 | |
![]() |
آموزش طرز تهیه سریال حریم سلطان!(طنز) | زنگ تفريح | 5 |