بخند
همه ي دنيا با تو خواهد خنديد
گريه کن
تنها گريه خواهي کرد....
Oldboy 2003 - Chan-wook Park
-------------------
+عقربه ساعت داره برعکس ميچرخه!
*من مخصوصاً اونو اين شکلي ساختم تا شايد پسراني که ما در جنگ از دست داديم، زنده بشن و به خونه بگردن تا کشاورزي کنن، کار کنن، بچه دار شن و کامل زندگي کنن، شايد پسر من هم دوباره برگرده خونه...
سرگذشت عجیب بنجامین باتن ...
------------------
من يه همسر داشتم، زيبا بود. قمار بازي ميکرد و يه عالمه بدهي بالا آورده بود. طلبکارا صورتشو خط خطي کردن و ما پولي براي جراحيش نداشتيم، ميخواستم بدونه که زخماش برام اهميتي نداره، براي همين يه تيغ گذاشتم تو دهنم و اين کارو کردم، ميدوني بعدش چي شد؟ نتونست اينجوري منو ببينه و ترکم کرد. حالا هميشه ميخندم!
The Dark Knight - Christopher Nolan
------------------
ترمه:تو بچه کجایی؟
سیاوش:بچه پایین.
ترمه:پایین کجا؟
سیاوش:پایین همه جا.
پرتقال خونی
------------------
اون میدونه که تو پسرشی آیا ؟!

* من که میدونم اون پدرمه
جدایی
-------------------
بذارین دروغ بگه . اما گوش بدین بمن ، احمقا !
آره همینه ! من بتنهایی اینجا نیستم ، شما احمقا هم هستید
اونا شما رو هم گول زدن ، عین هزاران باری که منو گول زدن
اما وقتش شده که من سر یکی رو کلاه بذارم
وقتشه که من گولشون بزنم ، اون گنده شهری های شلوار تنگ بدنجون دور قاب چینه منفور مردم !!
من به اتکای خودم بسوی دولت می تازم
من می آم برای اونها ، میام برای خون
تمام مردان رئیس جمهور
------------------
دولت اعتماد خودش را به مردم از دست داده است ،پس بهتر نیست که مردم را منحل کنیم تا دولت مردم دیگری را انتخاب کند؟
اسم فیلم یادم نیست ......
-----------------
V: ما همه سلسله تصمیمات فاجعه بار دروغگویان، اختلاس گران، شیادان را تجربه کردیم .این امری کاملا روشن و آشکار است. ولی چه کسی آنها را برگزید؟...این شما بودید که این افراد را انتخاب کردید. شما بودید که به آنها قدرت دادید که به جای شما تصمیم بگیرند. در حالی که قبول دارم هر کس می تواند یک بار اشتباه کند، ولی انجام یک اشتباه مهلک چند باره و چند باره طی قرون مختلف این شائبه را بر ذهنم متبادر می کند که قدرت تعقل به کنار گذاشته شده است.شما این بداندیشان نالایق را که خون بر جگر شما کردند تهییج و تشویق کردید.شما فرمانهای بی معنی آنها را بی هیچ گونه پرسشی قبول کردید. شما می توانستید جلوی آنها را بگیرید. تنها چیزی که باید می گفتید این بود: " نـــه".
V for Vendetta
-----------------