Andromeda Galaxy
عضو جدید
بچه ها بنظر شما قشنگترین حس تودنیا چی میتونه باشه؟؟؟؟
دوست داشتن زیاد که میشه عشق
آره حس قشنگیهدلتنگی
وقتی که بدونی اونم دلش برات تنگه
حست خیلی قشنگه مقسیفقط فقطا فقططططططططططططططططططططططططططططط دوسسسسسسسسسسسستتتتتتت داشتن اعم مردم و دوست داشته شدن.وقتی از ته قلب به دوستت فرقی نمیکنه از چه جنسی باشه میگی دوستش داری چه حس قشنگی پیدا میکنه آدم. با هیچی عوضش نمیکنمممم اگه هزار بارم تو ذوقم بخوره
سلام بر همگی
خوب چی باید عرض کنیم
نظر منم پروازهبرای من پرواز
امضات میتونه یه حس قشنگ باشهعشق به همراه آرامش
بخشش !!!
من فقط در حد دوسست داشتن دوست دارم هیچوقت نمیخوام وارد عشق عاشقی این حرفا بشم چون تنها یه مریضی به نظر من.
اینکه به ارامش برسی
چون مطمئن باش وقتی ارامش داشته باشی همه چیز داری خوشبختی سعادتمندی سلامتی و . . .
بچه ها بنظر شما قشنگترین حس تودنیا چی میتونه باشه؟؟؟؟
خیلی حس ها.....فقط آدم با احساس و با معرفتش میخواد.
بزرگترین...زیباترین .....شادی بخش ترین....وآرامش بخشترین .....اون حسیه که............هر کی جملمو کامل کرد....یه کارت شارژ5000تومانی عیدی میدم
ولی به نظر من بند دل آدم دسته خودش. آره به نظر خیلیاااااااا میگن عشق چیز قشنگیه. من قشنگی توش نمیبینم. عشق توش مریضی هست. توش افسردگی..مالکیت.. گیجی..و مال خود دونستن طرفا داره. آقا هیچکسی مال هیچ کس نیست . انسان که شئ نیست که مال کسی باشه. اما تو عشق این ادعای مالکیت هست تازه توی عشق عاشقی اکثرا یه طرفس ... و کلا من عقیده من فقط دوست داشتن نه رسیدن به مرحله ی عشق
همه دارید کم کم یه چیزائی میگین ام قطره چکونیه ....
بزنیدشون سر هم.....یه کلمه هم به آخرش اضافه کنین میرسن بهش.....فقط ترشی نخورین:دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
قشنگترین جمله ای که شنیدی چیه؟ | زنگ تفريح | 21 | ||
متن قشنگترین پیامکی که تا به حال واست اومده رو اینجا بنویس | زنگ تفريح | 12 | ||
قشنگترین اسم دختر و پسر از نظر شما چیه؟ | زنگ تفريح | 44 | ||
قشنگترین فیلم ایرانی که دیدی چی بوده؟ | زنگ تفريح | 24 | ||
***قشنگترین کلمه بی نقطه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 118 |