قدم قدم در کارگاه

galeya

عضو جدید
[h=2]کمک برای اولین روز کاری![/h]
فردااولین روز کار اجرایی منه
یه مرکز تحقیقات تو زمین زراعی
و من
نمیدونم از کجا شروع کنم....
از دستشویی و کانکس یا حصار کشی
چیکار کنم با محصولاتی که هنو رو زمینن
و هزار تا سوال دیگه
دوستانی که تجربیات کاری دارن، لطفا کمک کن
راه دوری نمیره;)

concreteman

عضو جدید
کمک برای اولین روز کاری!

فردااولین روز کار اجرایی منه
یه مرکز تحقیقات تو زمین زراعی
و من
نمیدونم از کجا شروع کنم....
از دستشویی و کانکس یا حصار کشی
چیکار کنم با محصولاتی که هنو رو زمینن
و هزار تا سوال دیگه
دوستانی که تجربیات کاری دارن، لطفا کمک کن
راه دوری نمیره;)

اول یه کانکس بزار بعد شروع کن به خاک برداری پروژه و هم زمان ساختمانهای تجهیز کارگاه و دستشویی رو بساز. در خواست انشعاب برق و آب بده و...

galeya

عضو جدید
ممنون ازهمه دوستان...
چالش فعلی دیوار محوطه ست...
باید تا فردا آلترناتیوهای مختلف اجرای دیوار محوطه برا یه سایتی چند هکتاری رو بدم، ممکنه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیوار سنگی ، آجری و پیش ساخته
توضییح کوچیک هم بدین ممنون میشم، فقط اجرایی باشه لطفات
پیشاپیش ممنون

concreteman

عضو جدید
ممنون ازهمه دوستان...
چالش فعلی دیوار محوطه ست...
باید تا فردا آلترناتیوهای مختلف اجرای دیوار محوطه برا یه سایتی چند هکتاری رو بدم، ممکنه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیوار سنگی ، آجری و پیش ساخته
توضییح کوچیک هم بدین ممنون میشم، فقط اجرایی باشه لطفات
پیشاپیش ممنون

دیوار قراره موقتی باشه یا دایمی؟
اما جواب این سوال هرچی بود فکرت رو مشغول دیوار سنگی نکن . هم کند پیش میره و هم هزینه بره.

galeya

عضو جدید
ممنون بابت جوابتون
دایمی
حول و حوش 1000 متر!!!!!!!!!!!!
پنل بتنی هم پرس و جو کردم، متری 62000 تومن اما از جزییات اجراییش بیخبرم...
پیشنهاد شما چیه؟ البته هزینه و سرعت عمل تو این کارگاه خیلی مهمه....

shamoh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مرکز تحقیقات تو زمین زراعی = کاش بیشتر توضیح میدادید در چه ضمینه ای مشغول شدید و اونجا قراره چه کاری انجام بشه و ...
بستگی به هزینه (بودجه) و امنیت منطقه داره .

1- فنس = ساده ترین راه ایجاد حصار دور زمین وقتی گفتید چند هکتاری فنس به ذهنم رسید تا دیوار .
2- دیوار بلوکی = بلوک های سیمانی جدیدی و قدیمی با رنگ کردن پهلو های آنها میتونه دیوار محکم و ارزان خوبی باشه .
.
.
.

galeya

عضو جدید
یه مرکز تحقیقات تو زمین زراعی = کاش بیشتر توضیح میدادید در چه ضمینه ای مشغول شدید و اونجا قراره چه کاری انجام بشه و ...
بستگی به هزینه (بودجه) و امنیت منطقه داره .

1- فنس = ساده ترین راه ایجاد حصار دور زمین وقتی گفتید چند هکتاری فنس به ذهنم رسید تا دیوار .
2- دیوار بلوکی = بلوک های سیمانی جدیدی و قدیمی با رنگ کردن پهلو های آنها میتونه دیوار محکم و ارزان خوبی باشه .
.
.
.

کاربری فعلیش زراعیه، قراره یه مجتمع اداری تحقیقاتی بشه
بنابراین فکر نمیکنم فنس مناسب باشه
بلوکهای سیمانی اما قابل تاملن، در مورد دتایل و هزینه های اجراییش میتونین راهنماییم کنین؟
پشنهاد خودم دیوار سنگی با شناژهای قائم بتنی بود و نرده فلزی، اما شاید پنلهای پیش ساخته یا دیوار آجری با ترکیب نرده فلزی گزینه های مناسبتری باشن...
نظر شما چیه؟

galeya

عضو جدید
ممنون میشم اگه دوستانی که دتایل اجرایی دیوار محوطه دارن، بزرگواری کنن تا ما هم فیض ببریم....;)

shamoh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربری فعلیش زراعیه، قراره یه مجتمع اداری تحقیقاتی بشه
بنابراین فکر نمیکنم فنس مناسب باشه
بلوکهای سیمانی اما قابل تاملن، در مورد دتایل و هزینه های اجراییش میتونین راهنماییم کنین؟
پشنهاد خودم دیوار سنگی با شناژهای قائم بتنی بود و نرده فلزی، اما شاید پنلهای پیش ساخته یا دیوار آجری با ترکیب نرده فلزی گزینه های مناسبتری باشن...
نظر شما چیه؟

یه باغ خیلی شیک رو دیدم که دیوار بیرونیش از بلوک های سیمانی بود که با رنگ قرمز رنگش کرده بودن گفتم اگر طول دیوار چینی زیاده و نمیخاید هزینه ها بالا بره بتونه دیوار خوبی باشه .
دیوار سنگی و دیوار آجری با ترکیبک نرده های فلزی هم خوب میشه . در مورد پنل های پیش ساخته تنها چیزی که دیدم همچین جالب نمیشه شاید هم من نمونه ی خوبی رو تو ذهنم و اونچه دیدم خوب نبوده ...
در مورد دتایل های اجرایی دیوار بلوکی : خعلی ساده هست و باید هر 4.5 الی 5.5 متر یه ستون قرار داد . و هزینش هم با توجه به نوع بلوک حساب میشه .
الان گمون کنم بلوک های سیمانی ساده 500 تومان باشن ولی بلوک های مخصوص با تزئینات گران تره . باید طول دیوار چینی و ارتفاع رو داشته باشید تا تعداد بلوک ها محاسبه کنید و ضرب در قیمت بلوک ها کنید و .... و ...

ببینم دتایل یا عکسی دارم خبرتون میکنم ...

آخرین ویرایش:

shamoh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه نکته ی دیگه ای هم که هست باید ورودی مجموعه رو زیبا تر و با دقت بیشتری طراحی و ساخت.

92gnx6lb9da31bblbh6.jpg

galeya

عضو جدید
ممنون و
دتایل اجرایی دیوار بلوک سیمانی و آجری رو دارید؟ ابعاد و جنس پی بیشتر مبهمه برام...

بالا