شما مثل اینکه پست من را نخوندید.
بنده تا چند اول پست شما را فعلا خوندم و بقیه اش را فردا میخونم.ولی فقط به این ها جواب میدم.
هیچ حلقه مفقوده ای از 200 هزار سال پیش وجود نداره.
این را من نمیگم.علم زیست شناسی و باستان شناسی میگه.
من در اون پست گفتم که جریان دقیق ورد این گونه خردمند که ما باشیم از افریقا شروع شد و تا الان ادامه داشته.
اخرین بقایای کشف شده از انسان خردمند امروزی که هیچ فرقی با ما نداشته 200 هزار سال پیش در بخشی از افریقا بوده.
اما بازمانده ی آن حلقه پلی بود میان حلقه ماقبل و انسان
این جمله را من شاید به خاطر iq کوچکم که 110 هست متوجه نشدم.یا شاید شما درست بیان نکردید.
منظور از این چیست.
اینجا بحث تکامل نیست وگرنه بنده در این زمینه جوابهای بسیاری برای شما دارم که الان دیر وقت هست و حوصله اش نیست
ولی
بحث سر این هست که حداقل تاریخ انسان امروزی و انسان خردمند که به عنوان انسان میشناسیم.
200 هزار سال قبل هست.
تمام dna ها مشخص شده.
حتی الان میتونند تشخصی بدند که dna یک انسان چه پیشینه ای داشته و جالب این جاست که تمام می ان ای های بشر امروی برمیگرده به کسانی که در حال حاظر در اون منطقه افریقا زندگی میکنند.
البته این موضوع وسیعی هست که احتیاج بع علم ژنتیک داره که 100 صفحه میکشه که این را توضیح داد.
اگر شما اعتقاد دارید که قدمت ادم و حوا برای بیش از 200 هزار سال پیش هست و ان ها در افریقا حظور داشتند.بحث متفاوت هست.
ولی اگر این اعتقاد را ندارید که دیگه هیچ چی.بگید اصلا علم زیست شناسی و باستان شناسی را قبول ندارید و همه انها چرت و پرت هست و خیال خودتون را راحت کنید.راحت بگید علم را قبول ندارید و هر چیز علم که با قران در تناقض باشه .چرت هست.
پس من خیال خودم را راحت میکنم و بحثی با شما ندارم.
باز هم تاکید میکنم که داریم بحث میکنیم و دعوا نداریم![]()
اتفاقاً تک تک کلمات شما را آنالیز کردم و جواب منطقی دادم، این شما بودید که متوجه عرایض بنده نشدید!
نمی دانم چرا اصرار دارید که من با شما دعوا دارم!
قرآن هیچ تناقضی با علم ندارد،چون کلمات مرا درک ننمودید از این جهت پاسختان اصلاً ربطی به نقل قول بنده نداشت،
بحث من نیز در همین جا خاتمه می یابد.
من با نظر شما کاملاً مخالفم،لازم نیست اطلاعاتمان معطوف به دانشگاه و رشته ی تخصصی باشد،بعداً شاید بفهمید چرا!منم با شما موافقم کسی که از زیست شناسی حرف میزنه باید رشته تخصصیش باشه در غیر این صورت هر کی نظر بده بی سواد
من هم تعجب می کنم که شما تمامی پست ها را نخوانده از چه نظر می دهید؟من تعجب میکنم بچه های ریاضی چطور میان و در مورد ریست شناسی نظر میدن اگه اطلاعات زیادی داشتن این همه به خدا توهین نمی کردن
در اینجا آن دوستمان رشته شان زیست شناسی بود و بنده رشته ام ریاضی می باشد، ظاهراً همه چیز را برعکس متوجه شده اید،
این بحث تنها به تسلط به زیست شناسی مختوم نمی شود، نیاز به 3 علم جداگانه هست که من حداقل دو مورد از آن سه مورد را تا حدودی مسلط هستم! نمیدانم کسانی که ادعا دارند کدام یک را مبتدی وار بلدند!
بیسواد شاید،ولی همه چیز به سواد ختم نمی شود،ایمان فراتر از سواد است.در مورد بقیه اش موافقم.هر کی میگه خدا نیست بیسواد هست باید مطالعه کنه با بحث کردن هم نظرش عوض نمیشه
با این هم موافق هستم.با چند تا کتاب خوندن نمیشه زیست شناس شد!