قبل حضرت ادم هم انسان بوده !!!؟

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مثل اینکه پست من را نخوندید.
بنده تا چند اول پست شما را فعلا خوندم و بقیه اش را فردا میخونم.ولی فقط به این ها جواب میدم.
هیچ حلقه مفقوده ای از 200 هزار سال پیش وجود نداره.
این را من نمیگم.علم زیست شناسی و باستان شناسی میگه.
من در اون پست گفتم که جریان دقیق ورد این گونه خردمند که ما باشیم از افریقا شروع شد و تا الان ادامه داشته.
اخرین بقایای کشف شده از انسان خردمند امروزی که هیچ فرقی با ما نداشته 200 هزار سال پیش در بخشی از افریقا بوده.
اما بازمانده ی آن حلقه پلی بود میان حلقه ماقبل و انسان

این جمله را من شاید به خاطر iq کوچکم که 110 هست متوجه نشدم.یا شاید شما درست بیان نکردید.
منظور از این چیست.
اینجا بحث تکامل نیست وگرنه بنده در این زمینه جوابهای بسیاری برای شما دارم که الان دیر وقت هست و حوصله اش نیست
ولی
بحث سر این هست که حداقل تاریخ انسان امروزی و انسان خردمند که به عنوان انسان میشناسیم.
200 هزار سال قبل هست.
تمام dna ها مشخص شده.
حتی الان میتونند تشخصی بدند که dna یک انسان چه پیشینه ای داشته و جالب این جاست که تمام می ان ای های بشر امروی برمیگرده به کسانی که در حال حاظر در اون منطقه افریقا زندگی میکنند.
البته این موضوع وسیعی هست که احتیاج بع علم ژنتیک داره که 100 صفحه میکشه که این را توضیح داد.
اگر شما اعتقاد دارید که قدمت ادم و حوا برای بیش از 200 هزار سال پیش هست و ان ها در افریقا حظور داشتند.بحث متفاوت هست.
ولی اگر این اعتقاد را ندارید که دیگه هیچ چی.بگید اصلا علم زیست شناسی و باستان شناسی را قبول ندارید و همه انها چرت و پرت هست و خیال خودتون را راحت کنید.راحت بگید علم را قبول ندارید و هر چیز علم که با قران در تناقض باشه .چرت هست.
پس من خیال خودم را راحت میکنم و بحثی با شما ندارم.
باز هم تاکید میکنم که داریم بحث میکنیم و دعوا نداریم :gol::gol::gol:

اتفاقاً تک تک کلمات شما را آنالیز کردم و جواب منطقی دادم، این شما بودید که متوجه عرایض بنده نشدید!
نمی دانم چرا اصرار دارید که من با شما دعوا دارم!
قرآن هیچ تناقضی با علم ندارد،چون کلمات مرا درک ننمودید از این جهت پاسختان اصلاً ربطی به نقل قول بنده نداشت،
بحث من نیز در همین جا خاتمه می یابد.

منم با شما موافقم کسی که از زیست شناسی حرف میزنه باید رشته تخصصیش باشه در غیر این صورت هر کی نظر بده بی سواد
من با نظر شما کاملاً مخالفم،لازم نیست اطلاعاتمان معطوف به دانشگاه و رشته ی تخصصی باشد،بعداً شاید بفهمید چرا!
من تعجب میکنم بچه های ریاضی چطور میان و در مورد ریست شناسی نظر میدن اگه اطلاعات زیادی داشتن این همه به خدا توهین نمی کردن
من هم تعجب می کنم که شما تمامی پست ها را نخوانده از چه نظر می دهید؟
در اینجا آن دوستمان رشته شان زیست شناسی بود و بنده رشته ام ریاضی می باشد، ظاهراً همه چیز را برعکس متوجه شده اید،
این بحث تنها به تسلط به زیست شناسی مختوم نمی شود، نیاز به 3 علم جداگانه هست که من حداقل دو مورد از آن سه مورد را تا حدودی مسلط هستم! نمیدانم کسانی که ادعا دارند کدام یک را مبتدی وار بلدند!

هر کی میگه خدا نیست بیسواد هست باید مطالعه کنه با بحث کردن هم نظرش عوض نمیشه
بیسواد شاید،ولی همه چیز به سواد ختم نمی شود،ایمان فراتر از سواد است.در مورد بقیه اش موافقم.

با چند تا کتاب خوندن نمیشه زیست شناس شد!
با این هم موافق هستم.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هر کسی فقط میتونه در باره ی رشته ی خودش نظر بده کی این حرفو زده
تونستنش که همه میتونند نظر بدن اما نظر یک متخصص و محقق معتبره نه هر ننه قمری!

شما مساله ریاضی رو میدی یه روان شناس حل کنه؟مگر اینکه ریاضی بلد باشه.وگرنه نمیشه رو نظرش حساب کرد.

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

کسی این ادعا را دارد که کتب مدارس و دانشگاهیش را هم به زور می خواند، در چند رشته غیر تخصصیم حاضر به مناظره با اساتید مربوطه شان هستم!

پيرمرد فروم

عضو جدید
سلام
مثلا من توي فلان رشته يه چيزايي ميدونم
حالا بايد بيام و مثل دانشجوهاي اون رشته نظر بدم در صورتي كه بهتر از اونا نميدونم !
در حد دانش خودمون بايد صحبت كنيم
اشكال ماها اينه
مثلا تا بحث فوتبال ميشه همه ميشن كارشناس فوتبال

tifoid

عضو جدید
جالب بود. اما خونده بودم. تو کدوم مدرسه خوندی؟ نکنه منم اونجا بودم؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اهل دروغ گفتن نیستم
ولی اینو تقریبی گفتم
شما نظر دیگه ای دارین
نه نمیگم دروغه.
اما باید سندی حساب کتابی چیزی وجود داشته باشه.
همین طوری ذهنی که نمیشه گفت.
شما اگر با حساب کتاب تقریبی هم بگید قابل قبوله.

masoud ros

عضو جدید

شما مساله ریاضی رو میدی یه روان شناس حل کنه؟مگر اینکه ریاضی بلد باشه.وگرنه نمیشه رو نظرش حساب کرد.
خوب این بیشتر از اون که یه بحث تخصصی باشه یه بحث اعتقادی فلسفی زیستی دینی تاریخیه
و درست نیست که کسی که حالا به نظر شما حرف اشتباهی بزنه این طوری خطابش کنیم
بعدشم اگه شما نظر بهتری دارین متقاعدش کنید

tifoid

عضو جدید
سلام
مثلا من توي فلان رشته يه چيزايي ميدونم
حالا بايد بيام و مثل دانشجوهاي اون رشته نظر بدم در صورتي كه بهتر از اونا نميدونم !
در حد دانش خودمون بايد صحبت كنيم
اشكال ماها اينه
مثلا تا بحث فوتبال ميشه همه ميشن كارشناس فوتبال
موافق نیستم. چراکه ممکنه یکی به یه رشته دیگه هم علاقه داشته باشه و توی اون زمینه اطلاعاتش خوب باشه...

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

من با این نظر موافقم، بک روانشناس اگر ریاضی بلد باشد اگر قادر هم به حل مسأله نباشد می تواند نظر بدهد.

اما من نمیدانم چرا دوستان تعریف درستی از ریاضی ندارند!
در تمامی علوم باید منطق ریاضی رعایت شود، من در دو مورد از رشته ریاضی کمک گرفته ام یکی در مورد تفسیر آیه رب المغربین و رب المشرقین که تنها با هندسه منیفلد قابل تفسیر است و دوم در مورد ارائه برهان و قبول قضیه و نیز مثال نقض به جا و نحوه ی باطل کردن یک فرضیه.

اگر قرار بود هر کس همه ی اینها را بداند همه یمی شدند ریاضی دان! نه اینکه از ریاضی عمومی 1 فرار کنند!

در ضمن ریاضی در وهله ی اول علم منطق، فلسفه،تعقل و فکر کردن است. نه یک مشت حساب و جمع و تفریق.

tifoid

عضو جدید
من با این نظر موافقم، بک روانشناس اگر ریاضی بلد باشد اگر قادر هم به حل مسأله نباشد می تواند نظر بدهد.

در تمامی علوم باید منطق ریاضی رعایت شود، من در دو مورد از رشته ریاضی کمک گرفته ام یکی در مورد تفسیر آیه رب المغربین و رب المشرقین که تنها با هندسه منیفلد قابل تفسیر است و دوم در مورد ارائه برهان و قبول قضیه و نیز مثال نقض به جا و نحوه ی باطل کردن یک فرضیه.

اگر قرار بود هر کس همه ی اینها را بداند همه یمی شدند ریاضی دان! نه اینکه از ریاضی عمومی 1 فرار کنند!

در ضمن ریاضی در وهله ی اول علم منطق، فلسفه،تعقل و فکر کردن است. نه یک مشت حساب و جمع و تفریق.
:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:

masoud ros

عضو جدید

خوب یه کم بیار پایین سطح هنگ میکنیما

masoud ros

عضو جدید
نیدونم . هیس حالا حذفش میکنن.... آخه جاش درسته. مگه کجا زده بودی؟
پس اینجام باید ساکت باشیم
من تو بحث ازاد زده بودم
وقتی اومد اینجا یه سری بچه ها ادامه ندادن
من دوست داشت این یه بحث عمومی باشه نه یه بحث دینی

tifoid

عضو جدید
پس اینجام باید ساکت باشیم
من تو بحث ازاد زده بودم
وقتی اومد اینجا یه سری بچه ها ادامه ندادن
من دوست داشت این یه بحث عمومی باشه نه یه بحث دینی

نه خب راست میگه جاش اینجاست. خب آدرسشو بفرست براشون

پيرمرد فروم

عضو جدید
موافق نیستم. چراکه ممکنه یکی به یه رشته دیگه هم علاقه داشته باشه و توی اون زمینه اطلاعاتش خوب باشه...
سلام
آره نظر بده اما نه اين كه بشه كاسه ي داغتر از آش
منظور من اينه
اگه كسي ميخواد بحث كنه بايد به تحصيلاتش و .... مربوط باشه

masoud ros

عضو جدید
بچه پایه اید یه تاپیک جدید با کنیم یه موضوع جدید یا نه می خواین ادامه بدید

tifoid

عضو جدید
سلام
آره نظر بده اما نه اين كه بشه كاسه ي داغتر از آش
منظور من اينه
اگه كسي ميخواد بحث كنه بايد به تحصيلاتش و .... مربوط باشه
درسته
بچه پایه اید یه تاپیک جدید با کنیم یه موضوع جدید یا نه می خواین ادامه بدید

من باید برم بعدا میام حتما

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب یه کم بیار پایین سطح هنگ میکنیما

ببین دوست عزیز اگه پستای قبلیم رو خونده باشی متوجه میشی،

خدا فرموده رب المغربین و رب المشرقین بعدش اون دوست من،من رو متهم به کلیسائیانی کرد که با نظر اون زمان گالیله مخالف بودم،یعنی می گفتم زمین شبه کره نیست! من هم در جواب ابشان گفتم که تنها با دو علم ریاضی و قرآن می توانید هم صحت قرآن را درک کنید(لااقل این آیه) و هم اینکه بدانید من از روی علم حرف می زنم نه تعصب!

معنی آیه میشه: خدای دو مغرب و دو مشرق

دایره یک یعدی هست و روی دو بعدی سوار شده است. یعنی اگر از یک طرف دایره را قیچی کنید و آنرا راست کنید تبدیل به خط یک بعدی می شود.
کره،دو بعدی هست ولی روی سه بعدی سوار شده است. یعنی اگر کره را از محل مخصوص قیچی کنید و آنرا صاف کنید میشود یک صفحه( دو بعدی)

در کره که نماد اختصاریش در هندسه S2 هست، 2 نشانگر دو بعدی بودن آن است ولی روی سه بعدی سوار شده است.کره داخل ندارد(برخلاف اکثریت که فکر می کنند منظور از کره پوسته + حجم داخلش است)

الان یک S3 یک شکل هندسی سه بعدی هست که روی یک فضای چهار بعدی سوار شده است.یعنی اگر آن فضای چهار بعدی را با قیچی ببریم و پهنش کنیم می شود سه بعدی!(ولی این برخلاف دو مورد قبلی قابل درک نیست)چون ما تجسمی از چهار بعدی نداریم.اما تجسم نداشتن دلیلی بر آنالیز نکردن آنها نیست. در هندسه Sn رو هم در موردش و خصوصیاتش بحث می کنند.

الان در کره یعنی S2 دو مغرب وجود دارد و دو مشرق یعنی قطب شمال و جنوب و مغرب و شرق(البته این غرب و شرق موضعی هستند و همچنین شمال و جنوب) مثلا ما قرارداد کرده ایم که فلان جا قطب شمال باشد و فلان جا مغرب(حالا چون خورشید در آنجا غروب می کند) این مختصات همگی موضعی هستند، منظور از دو مغرب و دو مشرق اشاره به شکل هندسی S2 یا همان کره دارد.

در S3 سه مغرب و سه مشرق داریم،با اینکه تجسمی ازش نداریم ولی خصوصیاتش اثبات شده است.در بعدهای بالاتر هم مغرب ها و مشرق ها بیشتر و بیشتر می شوند.

دایره هم که اصلا قابل توجیه نیست،برای اینکه یک انسان سه بعدی هست(اصطلاحا طول و عرض و ارتفاع) پس در دو بعدی جا نمی شود!

پس قرآن فرموده قبلا از گالیله! زمین به شکل کره است.

این از این..

در مورد بقیه هم خون دلها باید خورد...
خاص دوستانی که اعتقاد دارند یک ریاضی دان نباید در این بحث ها شرکت کند!

از یک روحانی هم بهتر براتون تفسیر کردم d: