قانون و احترام به عقاید........

mehrshad53

اخراجی موقت
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من هر اعتقادی محترمه به شرطی که:

1-عقاید دیگه رو محترم بشمره و حکمی برای عقاید دیگه نده
2-باعث فساد و بدبختی نباشه

شما فرض کن بنده یک اعتقادی را تبلیغ میکنم و شما میشنوی و قبول نمیکنی، آیا حالا من حق دارم طبق این اعتقادی که شما قبول نکردی با شما رفتار کنم؟ معلومه که نه.....
مثلا توی این عقیده گفته باشه که هرکس این عقیده را قبول نکند باید کشته شود! خب نمیشه که.
عقیده باید به دل یه شخص بشینه و برای اون مستدل باشه تا قبولش کنه و اگر قبول نکرد که خب هیچی.
این قانونه که باید تمام عقاید مختلف را زیر چتر خودش بیاره و بدون جانبداری قضاوت کنه ولی اگه خود قانون هم با یک عقیده خاص ترکیب شده باشه ،اونوقت دیگه احترام به عقیده معنی نداره و اصلا یه جورایی غیر قانونیه!
اگر میبینین که در بعضی کشورها عقاید محترمن، به خاطر همین قانونیه که بر مبنای عقلانیت و اخلاق و عاری از هرگونه عقیده خاصه........
خوش بگذره!

yuza

اخراجی موقت
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما فرض کن بنده یک اعتقادی را تبلیغ میکنم و شما میشنوی و قبول نمیکنی، آیا حالا من حق دارم طبق این اعتقادی که شما قبول نکردی با شما رفتار کنم؟ معلومه که نه.....
مثلا توی این عقیده گفته باشه که هرکس این عقیده را قبول نکند باید کشته شود! خب نمیشه که.
عقیده باید به دل یه شخص بشینه و برای اون مستدل باشه تا قبولش کنه و اگر قبول نکرد که خب هیچی.
این قانونه که باید تمام عقاید مختلف را زیر چتر خودش بیاره و بدون جانبداری قضاوت کنه ولی اگه خود قانون هم با یک عقیده خاص ترکیب شده باشه ،اونوقت دیگه احترام به عقیده معنی نداره و اصلا یه جورایی غیر قانونیه!
اگر میبینین که در بعضی کشورها عقاید محترمن، به خاطر همین قانونیه که بر مبنای عقلانیت و اخلاق و عاری از هرگونه عقیده خاصه........
خوش بگذره!

چیزای جدی بهت نمیاد
استقبال رو میبینی
از صفحه 3 دروردمش

یه جوک بگو بخندیم بابا

آقا سید

مدیر بازنشسته
مهندس : تصور من از اینکه تو یه فرد منطقی هستی درست بود ... برات آرزوی موفقیت می کنم :gol:

sajad_strant

عضو جدید

خوش بگذره!

بله حق با شماست.اگه كشورهايي كه داراي مدنيت بالايي هستند را ببينيد همين كار رو مي كنند.در بوسني 3 رئيس جمهور وجود دارد كه هر كدام از يك مذهب و طرز فكر هستند اما يك كشور واحدرا تشكيل مي دهند

mehrshad53

اخراجی موقت
چیزای جدی بهت نمیاد
استقبال رو میبینی
از صفحه 3 دروردمش

یه جوک بگو بخندیم بابا

بی ترببیت کی گفته؟ خیلیم میاد......
باز خوبه 4 تا تاپیک دستنویس ما اینجا میذاریم،ببین چه مسخرمون میکنن:cry:

mehrshad53

اخراجی موقت
شوخی کردم
ولی نمیاد

بقیه تاپیکات قشنگه

درشتی و نرمی به هم در به است..........چو فاصد که جراح و مرهم نه است
(اگه از 20 سال پیش درست یادم مونده باشه!)
دیگه زدم توی کار جدی.....حالا میبینی:razz: