javanshiri_ali77
عضو جدید
سلام.مقاله یا پروژه در مورد طراحی در تزریق پلاستیک دارید اگر بدید ممنون میشم
دوست عزيز هميشه به ياد داشته باش كه علم بدون تجربه و برعكس ان در هيچ زماني جوابگو نبوده و نيست اين دو مكمل يكديگر هستند . بهترين روش براي پيشرفت مشخص كردن مسير حركت و اماده سازي زير ساختها ميباشد . با توجه به گستردگي صنعت قالبسازي اول مشخص كن در چه زمينه اي قادر به فعاليت هستي قالب پلاستيك - قالبهاي سنبه و ماتريس ( پروگرسيو - كامپاند- چدني و ..) و يا قالبهاي ديگر بعد از انتخاب سعي كن همان راه را ادامه بدهي و البته از تكنيك ساخت قالبهاي ديگر نيز غافل نشوي . اگر خواهان كسب تجربه هستي همان گارگاه فاميل براي شروع كار مناسب است .سلام برو بچ مهندسین.بنده دانشجوی ترم دوم کارشناسی ناپیوسته ساخت هستم.یه سوال مهم دارم درمورد کار قالبسازی تزریق پلاست:
من یه آشنایی دارم که تو کار قالب پلاستیکه.یه کارگاه قالبسازی داره.سفارش قالب میگیره و خودش طراحی میکنه و جمعش میکنه.من باهاش صحبت کردم درمورد اینکه برم پیشش کار قالبسازی رو یاد بگیرم از همین تابستون. و تقریبا دو سال ونیم وقت دارم تا باهاش کار کنم.و این کارو بطور جدی دمبال کنم. (بعدش باس برم سربازی آشخوری) وباتوجه به اینکه قبلا قالبسازی تا حدودی کار کردم وکاردانیم قالبسازی بود و کلا با قالب حال میکنم و... فکر میکنم موفق شم.به نظر شما این کارو بکنم.و اینکه آینده تو کارخانجات با این مدرکم وکارقالبسازی که بلدم چه کاری گیرم میاد.(شایدم خدارو چه دیدی واسه خودم قالبسازی زدم خفن)
یا اینکه اصلا بی خیالش شم برم بچسبم به همون اپراتوری cnc ماهی 350 هزار تومن تو شرکت.
با یکی از استادام تو دانشگاه صحبت کردم گفت برو همون قالبو بچسب که نون تو قالبه.میخام بدونم نظر شما چیه. به راهنماییتون نیازمنم برو بچ.
(راستی جا داره که بگم ارشدو هم کلا بی خیالش شدم مامانم گفته مخاد برام زن بگیره باس زود برم سربازی)
انشالا که همتون آینده مهندسای کلفتی بشین واسه خدتون.
![]()
با سلامسلام دوست عزیز
من خودم 5 ساله تو کاره قالبم
پول تو قالب سازیه
هرکی هم قالب خواست بگه سر قیمت تفواق میکنم براش میفرستم.09137395056
من یه فایل قالب تزریق دارم ایمیلتو بده برات بفرستمسلام دوستان .من یه فایل طراحی قالب پلاستیک نیاز دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟
سلام.کارشناسی قالبسازی هستم.به نقشه دمونتاژ و دیتایل قالب تزریق پلاستیک نیاز دارم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | طراحی قالب تزریق پلاستیک | ساخت و تولید | 0 | |
![]() |
هند بوک طراحی جیگ و فیکچر- نحوه ساخت قالب های تزریق پلاستیک | ساخت و تولید | 1 | |
H | طراحی قالب های تزریق پلاستیک | ساخت و تولید | 3 | |
![]() |
فیلم های قالب تزریق پلاستیک injection molding | ساخت و تولید | 0 | |
M | مطالب ومقالات قالب تزریق پلاست | ساخت و تولید | 0 |