پسر از چین نمیارن؟؟!! ما خسته شدیم از پسر ایرانیا...
خیلی باحال بود
خداییش تو هم خیلی فیلمیا!!!ای بابا باز این skolar76 منو دید واسم چشمو ابرو اومد. گفتم که من میخوام درسمو ادامه بدم. بیخود سعی نکن دلمو به دست بیاری![]()
خب چون خیری ندیدید باید وارد کنن دیگه!!!!چه خیری از پسر ایرانیها دیدیم که حالا پسر وارد کنن![]()
![]()
پسر از چین نمیارن؟؟!! ما خسته شدیم از پسر ایرانیا...
اولا مگه پسرا چیکار میکنن ؟؟؟والا یه دختر اگه هم بترشه انقدر عزت نفس داره که از اینکارایی که پسرا می کنن نکنه! خوب حتما احساس ترشیدگی کردن که رفتن دختر از چین آوردن دیگه !![]()
سوفیا جان مگه چند تاشونو تجربه کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/پسر از چین نمیارن؟؟!! ما خسته شدیم از پسر ایرانیا...
چه خیری از پسر ایرانیها دیدیم که حالا پسر وارد کنن![]()
![]()
خیلی باحال بودخداییش شما دخترا این شکلکها رو از کجا میارین؟؟؟
![]()
مرسی نظر لطفتهخداییش تو هم خیلی فیلمیا!!!![]()
راست میگه ها . لهجه هم داره. سوفیا تا دعاهات میگیره هرچی از خدا میخوای زود تایپ کن که اولین خواستت هنوز به لب نیومده برآورده شدخسته نباشي
من چينيما اورجينال از شانگهاي![]()
حرفتون خیلی زشت بود. یعنی خانومای چینی از خانومای ایرانی بالاترن که تاحالا خانومای ایرانی با این مردا زندگی کردن اما خانومای چینی نمیتونن؟؟؟؟![]()
خانومای ایرانی خیلی صبرشون بیشتره .. خارج از ایران کافیه سره خانوم داد بزنی .. زنگ میزنه پلیس از فردا هم خونه راهت نمیده و اموالتم نصف میشه خرج بچه هم باید بدی ...
خدایا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرچی تو رو میبینم بیشتر به حرفای مامانم ایمان میارم. این دخترا به هر چیزی متوسل میشن تا دل پسرا رو ببرن و پسرا حاضر بشن بگیرنشون
![]()
خدایا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آخیییییییییی ناراحت نباش. شوخی کردم.![]()
شما فقط کل کل نکن همین![]()
ای ول خوب گذاشتی تو کاسش.البته اگه بیان بد نیست تا این پسرا قدر دخترای ایرونی را بدونن.خدا كنه بتونن با پسراي گنده دماغ واز خود راضي و بي قابليت كنار بيان و دوتا پا دارن 4 تا ديگه
قرض نكنن در برن از ايران
درجه يكش به ايران نمي رسهههههههههه.اگر هم برسه همون لب مرز تمتوم ميشه بايد اونجا صف بكشين..شما لطف دارین...
من که از اول گفتم من مقصر نیستم....
البته جنس چینی هم درجه یک و دو داره
اگه درجه یکش باشه که بد نیست!!!!![]()
یعنی اینجورییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟
![]()
من نمی تونم............
![]()
ای ول خوب گذاشتی تو کاسش.البته اگه بیان بد نیست تا این پسرا قدر دخترای ایرونی را بدونن.![]()
ولی دراین صورت دیگه بچه هشون خوشکل نمی شن وکلایه نسل خراب میشه
درجه يكش به ايران نمي رسهههههههههه.اگر هم برسه همون لب مرز تمتوم ميشه بايد اونجا صف بكشين..
عزیزم درجه یک و دو نداره که. سرو ته یه کرباسن . با همشونم یه کار بیشتر نمیکنن. امااااااااا من حاضرم بخاطر گیر آوردن یکی از همین چینیا تا مرز هم برم![]()