قابل توجه دخترای دم بخت

ahmadi-2010

عضو جدید
خیلی باحال بود:biggrin::biggrin::biggrin: خداییش شما دخترا این شکلکها رو از کجا میارین؟؟؟:confused::confused:

ahmadi-2010

عضو جدید
حالا فرض کنید دو حالت پیش میاد:
1- مادر چینی-پدر ایرانی....نام فرزند: چینگیانگ عبدا... پور
2- مادر ایرانی- پدر چینی....نام فرزند: عبدا... جیانگ چو
حالا شما اسم انتخاب کنید....چون اگه راست باشه مشکل اسم هم پیدا میکنیم!!!!

arman127_18

عضو جدید
والا یه دختر اگه هم بترشه انقدر عزت نفس داره که از اینکارایی که پسرا می کنن نکنه! خوب حتما احساس ترشیدگی کردن که رفتن دختر از چین آوردن دیگه ! :D
اولا مگه پسرا چیکار میکنن ؟؟؟ :surprised: دوما هر کاری که میکنن بهتر از شما دختراست که کله تون روزی ۳-۴ بار میکنین تو سطل رنگ و ... :biggrin: سوما دخترا کجا عزت نفس دارن آخه؟ مسخره شون میکنی؟؟؟؟ :D چهارما ما نرفتیم زنای چینی بیاریم. چینیا عقل اقتصادیشون خوب کار میکنه. رفتن تحقیق کردن ببینن کجا زشت ترین و پر افاده ترین دختر های دنیا رو داره و دختراشون هم اخلاقی هم قیافه ای پایین تر از جنس ارزون اونا هست ؛ دختراشونو به همونجا فرستادن که حتما بازار داشته باشه. :w15: شما هم مثل م.ح جای اینکه برین اخلاقتونو درست کنین هی در صدد هستین که گمرک چینی ها رو بالا ببرین بلکه زودتر از شر جنساتون که رو دستتون باد کرده خلاص بشین... :gol::w08:

arman127_18

عضو جدید
خیلی باحال بود:biggrin::biggrin::biggrin: خداییش شما دخترا این شکلکها رو از کجا میارین؟؟؟:confused::confused:

والا منم نمیدونم از کجاشون در میارن اما به نظر منم باحاله واقعا ;););) در ضمن اگه تاحالا این شکلک رو ندیدی یه نگاهی به پست های skolar بنداز تو همشون واسه هر پسری از همین چشم و ابرو ها اومده. :D:D:D

khatriya

عضو جدید
حرفتون خیلی زشت بود. یعنی خانومای چینی از خانومای ایرانی بالاترن که تاحالا خانومای ایرانی با این مردا زندگی کردن اما خانومای چینی نمیتونن؟؟؟؟ :eek:

خانومای ایرانی خیلی صبرشون بیشتره .. خارج از ایران کافیه سره خانوم داد بزنی .. زنگ میزنه پلیس از فردا هم خونه راهت نمیده و اموالتم نصف میشه خرج بچه هم باید بدی ...

arman127_18

عضو جدید
خانومای ایرانی خیلی صبرشون بیشتره .. خارج از ایران کافیه سره خانوم داد بزنی .. زنگ میزنه پلیس از فردا هم خونه راهت نمیده و اموالتم نصف میشه خرج بچه هم باید بدی ...[/QUOTE]

ماست مالیش نکن دیگه. بعدشم مردای ایرانی هم خیلی حوصله دارن. هروقت زنشون یه کار غلطی میکنه باهاش بحث میکنن. مردای خارجی وقتی زنشون کار غلطی میکنه به زنشون خیانت میکنن. به همین راحتی ;)

sortme

عضو جدید
خدا كنه بتونن با پسراي گنده دماغ واز خود راضي و بي قابليت كنار بيان و دوتا پا دارن 4 تا ديگه

قرض نكنن در برن از ايران
ای ول خوب گذاشتی تو کاسش.البته اگه بیان بد نیست تا این پسرا قدر دخترای ایرونی را بدونن.:biggrin::biggrin::biggrin:

rahele83

عضو جدید
:biggrin:ولی دراین صورت دیگه بچه هشون خوشکل نمی شن وکلایه نسل خراب میشه

ozra.m

عضو جدید
شما لطف دارین...
من که از اول گفتم من مقصر نیستم....
البته جنس چینی هم درجه یک و دو داره:biggrin::biggrin:
اگه درجه یکش باشه که بد نیست!!!!:D
درجه يكش به ايران نمي رسهههههههههه.اگر هم برسه همون لب مرز تمتوم ميشه بايد اونجا صف بكشين..

arman127_18

عضو جدید
درجه يكش به ايران نمي رسهههههههههه.اگر هم برسه همون لب مرز تمتوم ميشه بايد اونجا صف بكشين..

عزیزم درجه یک و دو نداره که. سرو ته یه کرباسن . با همشونم یه کار بیشتر نمیکنن. امااااااااا من حاضرم بخاطر گیر آوردن یکی از همین چینیا تا مرز هم برم :biggrin::biggrin::biggrin:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم درجه یک و دو نداره که. سرو ته یه کرباسن . با همشونم یه کار بیشتر نمیکنن. امااااااااا من حاضرم بخاطر گیر آوردن یکی از همین چینیا تا مرز هم برم :biggrin::biggrin::biggrin:

خیله خب بسه دیگه
اگه مردی از همین دخترایه ایرانی یکیو پیدا کن اون خارجیا که ارزشی ندارن:neutral:

kar20

عضو جدید
بخاطر این اقدام بازگانی باید تحسینشون کرد
البته اگه درجه 5 و 6 وارد نکرده باشن
اما در هر صورت این باعث ایجاد رقابت سالم میشه
من که دوست دارم
;);)

shahidi721

اخراجی موقت
مردها مثل جاي پارک ( پارکينگ ) هستن ، خوبشون که قبلا اشغال شده ، بقيشون که مونده يا کوچيک هست يا جلو در مردم هست !!!