جالب بود.این یه واقعیته.تو ایران همه چی ***** میشه.فک کردین مملکت هرکی هر کیه!!!!هر خوابی بخواین ببینین...کور خوندین
![]()
![]()
وقتی خود کلمشو نمیتونی بنویسی بقیه که دیگه..!!!!جالب بود.این یه واقعیته.تو ایران همه چی ***** میشه.
وقتی خود کلمشو نمیتونی بنویسی بقیه که دیگه..!!!!

فقط سرعتت کم میشهما رو تو خیابان از تو سوراخ فیلـــتر، رد نکنن شانس آورده ایم.

به خاطر آپلود و دانلود همون مسهجــــــنهاواقعا این *****ینگ خیلی دست ما رو بسته
حالا یکی نیست بگه سایتای مستهجن رو ***** می کنید اشکالی نداره، آخه چرا سایتای hosting رو ***** می کنید؟
الان megaupload و hotfile و خیلی از این سایتا بسته ست
بخواطر سیستم rating، دیگه کمتر کسی توی rapidshare فایل آپلود می کنه

به خاطر آپلود و دانلود همون مسهجــــــنها![]()

موسیقی حرام اندر حرام استنمیدونم چرا سایت های دانلود اهنگ ***** میکنن؟....
پس چرا همه رو نبستن؟
من یه مدت طولانی بود که دنبال یه سری فایل آموزشی میگشتم، ولی همشون hotfile بودن![]()
من که نوشتم
فیلـتـر

چیطو؟؟؟؟اسی جان میشه تو ضیحات کاملی در خصوص این سوراخ بفرماییدما رو تو خیابان از تو سوراخ فیلـــتر، رد نکنن شانس آورده ایم.

برای جلوگیری از گسترش فسق و فجورنمیدونم چرا سایت های دانلود اهنگ ***** میکنن؟....

اونوقت بابابزرگ دایناسور که از اینترنت چیزی نمیفهمه هم خندش میگیرهپس چرا همه رو نبستن؟
من یه مدت طولانی بود که دنبال یه سری فایل آموزشی میگشتم، ولی همشون hotfile بودن![]()
با اجازه آقا اسی من یه توضیح کوچولو عرض کنم خدمت آرزو خانوم آواتار جلفچیطو؟؟؟؟
اسی جان میشه تو ضیحات کاملی در خصوص این سوراخ بفرمایید![]()

قربونشون برم این حضرات روابط حسنه ای با انواع سوراخ دارن میدونی که منظورم چیه بابک جانبرای جلوگیری از گسترش فسق و فجور
اونوقت بابابزرگ دایناسور که از اینترنت چیزی نمیفهمه هم خندش میگیره
با اجازه آقا اسی من یه توضیح کوچولو عرض کنم خدمت آرزو خانوم آواتار جلف
این سوراخ هم سوراخیست شبیه بقیه سوراخها
فقط با این تفاوت که این آواتار تو از توش رد نمیشه .
و یا آی پی تو که این همه شکایت نظام رو میکنی از تو این سوراخ رد نمیشه و میمونه اینور سوراخ
اونوخ باید یه جور دیگه از سوراخ ردت کنند![]()

جلف خودتیبرای جلوگیری از گسترش فسق و فجور
اونوقت بابابزرگ دایناسور که از اینترنت چیزی نمیفهمه هم خندش میگیره
با اجازه آقا اسی من یه توضیح کوچولو عرض کنم خدمت آرزو خانوم آواتار جلف
این سوراخ هم سوراخیست شبیه بقیه سوراخها
فقط با این تفاوت که این آواتار تو از توش رد نمیشه .
و یا آی پی تو که این همه شکایت نظام رو میکنی از تو این سوراخ رد نمیشه و میمونه اینور سوراخ
اونوخ باید یه جور دیگه از سوراخ ردت کنند![]()
آقا خیلی هم خوبه،ایشکال نداره ،دوشواری بستن چشم رو هم نداره ،خیلی هم خوبه![]()
. بله همه چیز Filter میشه که من و شما به گناه نیفتیم. البته یادتون نره که جامعه خیلی سالم و کامل و بی عیب و نقصی داریم ها اینو یادتون نره. فقط یه چیزش کمه که اونم بحمدالله دارن انجام میدن.اینو خوب اومدیFiltering یه مدل خیلی سخیف و سطح پایین برای سرپوش گذاشتن روی حقایقه. عین بچه ای که جیش میکنه روی فرش و میخواد که کسی نفهمه چه گندی زده میره مثلا یه بالش میاره میذاره روش تا کسی نفهمه که جاش خیس شده. بله همه چیز Filter میشه که من و شما به گناه نیفتیم. البته یادتون نره که جامعه خیلی سالم و کامل و بی عیب و نقصی داریم ها اینو یادتون نره. فقط یه چیزش کمه که اونم بحمدالله دارن انجام میدن.

اون یکی چیه؟؟؟.جیش که خوبه اون یکی روهم زززدن
همون که میمالنش دیگه!!!!!!!!!اون یکی چیه؟؟؟![]()
همون که میمالنش دیگه!!!!!!!!!اون یکی چیه؟؟؟![]()
آهانده داداشیهمون که کل مملکتو گرفته؟؟؟

من آبجیم فداتآهانده داداشی![]()