فیلم و تصویر قران سوزی

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم آتش زدن قرآن کریم در محل برج​های دوقلو یکشنبه 21 شهریور 1389 - 15:05:14 | وبلاگ > مافی، کیوان

چند عکاس و فیلمبردار در نیویورک دور یک آمریکایی حلقه زدند تا جنایت او را به تصویر بکشند.​

این شهروند آمریکایی، فندکی از جبیش بیرون آورد و در مقابل چشم مردم صفحات یک جلد قرآن را آتش زد
جالب آن که پلیس در لحظات اول مداخله​ای نکرد اما بعد از آن که این فرد عمل شنیع خود را انجام داد فقط او را از محل دور کرد.
ده​ها تصویربردار و عکاس و شهروندان آمریکایی با دوربین​های موبایل خود، صحنه این جنایت را ثبت کردند.
خبرگزاری رویترز نیز با انتشار تصاویری از این اتفاق، عکس​هایی را منتشر کرد که در پشت سر این مرد پلاکاردی با عنوان " Real American Dont Burn Quran " قرار داشت تا شاید کمی از حساسیت ماجرا کم کند!
این در حالی است که در روزهای قبل کشیش جونز که قصد داشت در 11سپتامبر قرآن را به آتش بکشد، از تصمیم خود عقب​نشینی کرده بود. [برنامه قرآن​سوزی منتفی شد]
تصاویر دیگری نیز از قرآن​سوزی در آمریکا منتشر شده است از جمله، پاره کردن صفحات قرآن، بنزین ریختن و آتش زدن قرآن و انداختن قرآن در منقل.
به نظر می​رسد موضع​گیری کشورهای جهان اسلام به این هتاکی شدید باشد.
ضمن عذرخواهی از انتشار این فیلم که فقط و فقط برای اطلاع رسانی است این ضایعه را به همه مسلمانان جهان تسلیت می​گویم.

http://www.khabaronline.ir/print.aspx?id=91790

tatu_lover1366

عضو جدید
با بعضي چيزها نبايد بد رفتار كرد

مطمئنم كه اين يارو يا روانيه يا احمق

چون هيچ ادم معقولي اين كارو نمي كنه

با حرف ایشون موافقم
اگر اندکی انسانیت و تفکر و دینداری در آدم باشه جدای اینکه چه دینی داشته باشه , هیچچوقت حاضر نمیشه به اعتقادات دیگران بی احترامی کنه
امیدوارم که خدا خودش بهشون نتیجه عملشون رو نشون بده
شاید بفهمند چه عملی رو انجام دادن

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
عجب
یعنی واقعا این کتابه قرآن بود. من فک کردم بلوف الکی میزنن، فک نمیکردم واقعا اینکارو بکنن.
واقعا احمقانه بود کارش.
ولی یه چیزی که عجب بود اینه که هیچ رسانه ای پخش نکرد. نه بی بی سی نه امریکا. با وجود اینکه اینهمه روش تبلیغ کرده بودند و اینهمه رسانه برای پوشش این کار اومده بود. اینکه با این پوشش خبری هیچی اعلام نکردن عجیبه.
من هی دارم بقیه سایتها رو چک میکنم. شما هم اگه خبری در این مورد پیدا کردین بذارید تا واکنش دنیا رو ببینیم.

بنظرتون خامنه ای همون کاری رو که امام با سلمان رشتی کرد رو با این مرده انجام میده؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
غیر از این کلیپ دیگری وجود نداره.
مگه نمیگید 10 ها قران.
این که فقط یکی هست؟؟؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا این مرده که قران رو سوزوند سنگ نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به همون دلیلی که وقتی شمر امام حسین رو کشت سنگ نشد.
فکر کردید واقعا برای خدا فرقی میکنه که ادما چه غلطایی میکنند؟

انقدر مهلت به همه داده میشه که نهایت بزرگی یا پستی خودشون رو باثبات برسونن.
این است معنای اختیار و انتخاب.

اما روز حسابرسی روز خیلی سختیه برای ظالمین.

چراغ علی 06

عضو جدید
بابا همین یه نفر بوده دیگه
تو ایران هم یه نفر انجیل آتیش بزنه کل ایران مقصرند؟

تو عکس هم میبینید تو فاصله نیم متریش یکی وایساده نوشته دستشه محکوم کرده قرآن سوزی رو

كربلايي حسام

اخراجی موقت
عجب
یعنی واقعا این کتابه قرآن بود. من فک کردم بلوف الکی میزنن، فک نمیکردم واقعا اینکارو بکنن.
واقعا احمقانه بود کارش.
ولی یه چیزی که عجب بود اینه که هیچ رسانه ای پخش نکرد. نه بی بی سی نه امریکا. با وجود اینکه اینهمه روش تبلیغ کرده بودند و اینهمه رسانه برای پوشش این کار اومده بود. اینکه با این پوشش خبری هیچی اعلام نکردن عجیبه.
من هی دارم بقیه سایتها رو چک میکنم. شما هم اگه خبری در این مورد پیدا کردین بذارید تا واکنش دنیا رو ببینیم.

بنظرتون خامنه ای همون کاری رو که امام با سلمان رشتی کرد رو با این مرده انجام میده؟

منظورت اقاست؟
نه اقا اینکارو نمیکنه

چون سلمان رشدی مسلمون بود بعد مرتد شد
قیاس مع الفارغ بود؟

كربلايي حسام

اخراجی موقت
بابا همین یه نفر بوده دیگه
تو ایران هم یه نفر انجیل آتیش بزنه کل ایران مقصرند؟

تو عکس هم میبینید تو فاصله نیم متریش یکی وایساده نوشته دستشه محکوم کرده قرآن سوزی رو

شما نمیخواد ماله بکشی

am.roostam

عضو جدید
!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!

سلام

من از خدا می خوام که تکه تکه شون کنه (کلوهم اجمعین):mad::mad::mad:

راستی میشه اینجا فحش نوشت:cry:

البته فقط برای یکبار اون هم استثنا:gol:

nobody!

عضو جدید
ببین پشت این نامرد نوشته شده :آمریکایی واقعی قرآن نمی سوزونه!
این یعنی چی اونوقت؟! این عکس با نوشته ی پشت این نامرد جور در نمی آد آخه....
باورش برام سخته...انقدر باید احمق باشن!!
قرآن زیبایش به اینه که کتاب همه انسانهاست...نه صرفا متعلق به مسلمونا باشه...

هرچند....امروز ظهر از یکی از دوستام تو مسکو پرسیدم ...ایشون هم گفتن که آره....

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین پشت این نامرد نوشته شده :آمریکایی واقعی قرآن نمی سوزونه!
این یعنی چی اونوقت؟! این عکس با نوشته ی پشت این نامرد جور در نمی آد آخه....
باورش برام سخته...

امروز ظهر از یکی از دوستام تو مسکو پرسیدم ...ایشون هم گفتن که آره....
کاغذشم زیاد شبیه قرآن نیست:surprised:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
منظورت اقاست؟
نه اقا اینکارو نمیکنه

چون سلمان رشدی مسلمون بود بعد مرتد شد
قیاس مع الفارغ بود؟

اتفاقا اقا دنبال یه نفر میگرده برای این کار.
حستم سریع خودتو بع بیت رهبری معرفی کن که ماموریت مهمی داری.

tatu_lover1366

عضو جدید
عجب
واقعا احمقانه بود کارش.

سرمد جان من فیلمش رو از france 24 دیدم
فکر میکنم اینقدر به دروازه های تمدن نزدیک شدن که دیگه از این حکم ها صادر نکنند

tatu_lover1366

عضو جدید
عجب
واقعا احمقانه بود کارش.

سرمد جان من فیلمش رو از france 24 دیدم
فکر میکنم اینقدر به دروازه های تمدن نزدیک شدن که دیگه از این حکم ها صادر نکنند:w36: