فکر می کنید با بخشش چه چیزی به دست می آورید؟

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرادی که مارا می آزارند همان کاری را می کنند که می توانند اگر آنها را نبخشاییم به جراحت های کهنه اجازه می دهیم که همچنان در وجودمان باقی بمانند.

بخشش یک خیابان دو طرفه است هربار کسی را می بخشیم خود رانیز می بخشیم . اگر نسبت به دیگران تسامح کنیم٬ پذیرش اشتباههای خودمان آسان تر است . بدین ترتیب٬ بدون گناه یا تلخی٬ می توانیم بهتر به سوی زندگی راه یابیم.

هنگامی که به خاطر ضعف بگذاریم نفرت حسادت و عدم تسامح در پیرامون ما ارتعاش یابد ٬سرانجام این ارتعاشات مارا می بلعند . پائولا کوئلیو

بعضی ها اعتقاد بر این دارند که همیشه نمی شود هر نوع کار یا عملی را مورد بخشش قرار داد به صرف اینکه ما به آرامش میرسیم !!!
شما چی فکر میکنین؟

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می بخشم به شرطی که قابل بخشش باشه تا حالا نشده کسی به من اینقدر بدی کنه که نتونم ببخشمش.

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم شنیدم میگن تو این دنیا کسی به آرامش میرسه که بخشش داشته باشه........من اینو به عینه تو زندگیم لمس کردم

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب فکر میکنین علتش چیه؟

یه مثال خیلی کوچولو میزنم . حتما امتحانش کنین . مثلا دارین تو یکی از خیابونای شهر رانندگی میکنین و یه ماشینی میخواد از یه فرعی بیاد بره به اون سمتی که شما ازش میومدی .

چند تا ماشین نذارن که یارو بره ولی شما اجازه بدین . ببینین چه احساسی بهتون دست میده . به همین سادگی ادم میتونه خودشو حتی پیش خودش هم بزرگ کنه

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مثال خیلی کوچولو میزنم . حتما امتحانش کنین . مثلا دارین تو یکی از خیابونای شهر رانندگی میکنین و یه ماشینی میخواد از یه فرعی بیاد بره به اون سمتی که شما ازش میومدی .

چند تا ماشین نذارن که یارو بره ولی شما اجازه بدین . ببینین چه احساسی بهتون دست میده . به همین سادگی ادم میتونه خودشو حتی پیش خودش هم بزرگ کنه
مثال خیلی جالبی بود
ممنون

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسانيت از آن رو فقير است که کانون هاي کيهاني را نمي شناسد ، عشق بخشيدن را فراموش کرده و راه گدايي را پيش گرفته است ، عاشقان حقيقي امپراتوران عالم بخشش اند ، آن ها کاسه به دست نمي گيرند و محبت گدايي نمي کنند

sharlin

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرادی که مارا می آزارند همان کاری را می کنند که می توانند اگر آنها را نبخشاییم به جراحت های کهنه اجازه می دهیم که همچنان در وجودمان باقی بمانند.

بخشش یک خیابان دو طرفه است هربار کسی را می بخشیم خود رانیز می بخشیم . اگر نسبت به دیگران تسامح کنیم٬ پذیرش اشتباههای خودمان آسان تر است . بدین ترتیب٬ بدون گناه یا تلخی٬ می توانیم بهتر به سوی زندگی راه یابیم.

هنگامی که به خاطر ضعف بگذاریم نفرت حسادت و عدم تسامح در پیرامون ما ارتعاش یابد ٬سرانجام این ارتعاشات مارا می بلعند . پائولا کوئلیو

بعضی ها اعتقاد بر این دارند که همیشه نمی شود هر نوع کار یا عملی را مورد بخشش قرار داد به صرف اینکه ما به آرامش میرسیم !!!
شما چی فکر میکنین؟

بستگی به این داره که طرفت کی باشه و چی کار کرده باشه....:razz:

من دونفرو هنوز نبخشیدم..
وفراموششون کردم..
واگزارشون کردم به خدا..
تا خودش جواب کارهاشون رو بده..:mad:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعاً بخشش خیلی لذت داره . من خیلی کم میشه که از کسی چیزی به دل بگیرم ولی یه دوست نامردی داشتم هنوز نبخشیدمش البته چون خودش طلب بخشش نکرد و در حقمم خیلی بدی کرد .