لاو ترکوندن صدای خاصی داره؟!؟!؟!
ميگم چي ؟؟؟؟؟؟؟؟نیومده خواستگاری میکنی ؟![]()
ما هم که همیشه ادم معمولی و متوسطی بودیم یه تعدادی رو دوست داشتیم یه تعدادی هم مارو دوست داشتن نه اون محبوبیت افراطی رو داشتیم نه گوشه گیر بودیم
من امشب می لم زود لالا کنم...فردا شب که میام امیدوارم یکی پیدا شده باشه با من لاو بترکونه .....![]()
باید از داداشم اجازه بگیری...![]()
تو هم كه رحم اينا سرت نميشه هر كي مياد فوري مخشو ميزني بابا صبر كن بزار طرف برسه بعدبا من نمیترکونی؟
![]()
تو هم كه رحم اينا سرت نميشه هر كي مياد فوري مخشو ميزني بابا صبر كن بزار طرف برسه بعد![]()
چیه؟حسودیت میشه؟![]()
mrha عزیزم....(کسری)ميشه بپرسم كه دادشتون كجا تشريف دارن؟؟؟ تا ويايم اجازه وگيريم
تورو خدا اگه دادشت زياد هيكلي ايناست بگو من دست خالي نيام جلو..![]()
نالاحت نباش داداشی..الان زنگ میزنم 125
تو هم كه رحم اينا سرت نميشه هر كي مياد فوري مخشو ميزني بابا صبر كن بزار طرف برسه بعد![]()
نميخواد زنگ بزني125، من برا پاچه خواري ميروم خودم خاموشش ميكنم تا بلكه رضايت بده...نالاحت نباش داداشی..الان زنگ میزنم 125![]()
ميگم كه سلام عليكم شما خوبين اگه اجازه بدين ما امشب با سوفيا خانوم بريم بيرون يه نسكافه بخوريم وبرگرديم..![]()
بله بله...! ميگم...!
شما امتحانتو پس ندادي... هنوز كه ميدوني ايشون چقد سخت گيره... تو همين تاپيكم حرف از مخ زنيو اينا زدي...(هدف و مقصود؟؟؟)
نميشه فعلا حالا منم بگم آره خودش نمياد مطمئن باش.. كجا؟؟؟![]()
نخير جناب حضرت والا من فقط خواستم به اون آقا بفهمونم كه اصلاً كار درستي نيست بخواي مخ زني بكني
اگه ما اهل مخ زني بوديم كه اين وقت شب مزاحم جناب حضرت والا نمي شديم
حالا هم اگر مرحمتي بفرمائيد تا اين كافي شاپها نبستن ما بريم يه نسكافه بخوريم بيايم
وبعد با خانواده مزاحمتون بشيم
ok
نه ديگه اول با خانواده مزاحم بشين بد...!![]()
نیشتو ببند..داماد باید سنگین باشه..با خانواده مزاحم شديم يا الله يا الله شما تا با خانواده صحبت مهريه بفرمائيدما تا كافي شاپ سر كوچه بريم سريع بر ميگرديم..![]()
مگه قنادي فروشي كه تعطيلش كردين در خونه عروس هميشه بايد رو به سمت داماد باز باشه من هم رفتم لالا ولي فردا حتماً زود بياين در دكون ما كار داريما...نیشتو ببند..داماد باید سنگین باشه..
من و داداشیم رفتیم لالا...(آخه الان وقت خواستگاری اومدنه؟؟تعطیله..برو صبح بیا)