امید که اگه نداشتم میگفتم پیش فرعونم. با همین امید به اینجا رسیدم. انشاالله دیگه غیبت نکنم. ولی خیلی سخته هابهشت
خدا بخشندست و نا امیدی از رحمت خدا کفر
باید امیدوار باشیم
حالا نگران نباشید من رفتم شماها رو هم میبرم با خودم![]()
اگه نظرت اینه پیشنهاد میکنم تحقیق کنی. در مورد خدا و بهشت و جهنمش. اگه بتونم کتاب بهت معرفی میکنم. باید برات بپرسمجهمنی ...
چون اعتقاد دارم خدا بنده اش را برای ارضای خودش افریده
و جایی هم شنیدم که تائید هم شده اینکه تمامی انسانها به جز معصومین اول به جهم بعد به بهشت میروند
با توجه به گناهشان
پس من جهنمی هستم و دوست دارم زود هم تجربه اش کنم خسته شدم اونقدر سره کارم گذاشته این خدا
اینا همش بخاطر نادان بودن اعراب اون موقعه که با این وعده ها بشه به اسلام دعوتشون کرد. میگن بهشت و جهنم احساس درونی خود ماستو مثل عذاب وجدان بعد کارای بدمن فکر میکنم همه بهشتی باشند حداقل ما که انسانهای عادی هستیم همه مون به بهشت میریم
چون تو زندگیمون گناه کردیم ولی نه چیزی که از نظر خدا قابل بخشش نباشه
به هر حال ما که معصوم نیستیم
هر چند من کلا با مفهومی که از بهشت و جهنم شنیدم که مثلا بهشت جایی که درخت داره و جویهای شیر و عسل روان و جهنم جایی که سیخ داغ میکنند و تو حلقت مذاب میریزند و... بی خیال
کلا من با این مفاهیم یه کم مشکل دارم نمیتونم درکش کنم
ولی فکر میکنم هر کسی به اندازه کارهای خیلی بدی که انجام داده روحش عذاب میکشه و درنهایت همه تو بهشت حالا به هر شکلی که هست زندگی میکنند
بابا فکر کن نظر بده. کارات چطوری بوده؟نميدونم..
اینکه خودت کجا رو بخوای با اینکه کجایی باشی خیلی فرق میکنه...میشه جایی حوری داشته باشه و من اونجا نباشم!!!
بی شک بهشت دیگه![]()
عجب ملتی بابامن بوجودبهشتیان گرامی توباشگاافتخارمیکنم
من زیادغیبت میکنم مردم آزاری هم بعله اماحتمامیرم بهشت![]()
آره هممون مومن ومحجبه ومبراازهرخطاییم من وغیبت؟استغفراللهبرای منم جالب بود!!!همه اینجا بهشتی هستن
چه فضای روحانی داره اینجا...
آدم اگه خوب باشه همیشه خوبی میبینه.
مگه بهشتی بودن به روحانی بودن ربطی داره؟!!!!!!!!!!!!![]()
آره هممون مومن ومحجبه ومبراازهرخطاییم من وغیبت؟استغفرالله
من هیچوق بکسی توهین نمیکنم فشم ندادم توعمرم![]()
میشه جایی حوری داشته باشه و من اونجا نباشم!!!
بی شک بهشت دیگه![]()
خیلی مهمه ادم بتونه جلوی زبونشو بگیره بهتون تبریک میگم که تا بحالا به کسی فحش و ناسزا نگفتین ولی غیبت کردن یه عادته بده که باید بتونین جلوی خودتونو بگیرین تا ایده آل باشین....
به نظر من کسی بهشتی که سعیش بکنه ادم خوبی باشه هر چیزی سرجای خودش انجام بده من نماز میخونم روزم میگیرم قرانم م میخونم عروسشم میرم میرقسم لباس راحتم میپوشم مامان وبابام ازم راضین خداروشکر و سعی کردم کسی از خودم ناراضی نکنم تا جاییم که در توانم به دیگران کمک میکنم خب نشده کسی سیر کنم اما فکر میکنم بهشتیم چون وجدانم ارومه و از خودم راضیم از این نظر
تازه اومدی باشگا؟
بروازهمه بچه هابپرس ت میگن المیراچه دخترگلیه به هیشکی هم نه توهین میکنه نه فش بجون علی مارمولکمون راس میگم تام تامم میدونه![]()
به نظر من کسی بهشتی که سعیش بکنه ادم خوبی باشه هر چیزی سرجای خودش انجام بده من نماز میخونم روزم میگیرم قرانم م میخونم عروسشم میرم میرقسم لباس راحتم میپوشم مامان وبابام ازم راضین خداروشکر و سعی کردم کسی از خودم ناراضی نکنم تا جاییم که در توانم به دیگران کمک میکنم خب نشده کسی سیر کنم اما فکر میکنم بهشتیم چون وجدانم ارومه و از خودم راضیم از این نظر
کم کم میفهمی اینجاچه خبره ومنم کی امنه ده سالی هست توی این سایتم!!!خب تاریخ عضویتم که معلومه!!!
شما ماشالا خیلی فعالین!
راستش اصن نتونستم بفهمم چی نوشتین!!!!!
تازه اومدی باشگا؟
بروازهمه بچه هابپرس بهت میگن المیراچه دخترگلیه به هیشکی هم نه توهین میکنه نه فش بجون علی مارمولکمون راس میگم تام تامم میدونه![]()
من که خیلی از دختر خالم راضیم !بینهایت ازش راضی ام
نخندبچه جون حقیقته دیگه