فکر میکنین بهشتی هستین یا جهنمی؟

• مجموع رای دهندگان
    27

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

من فکر کنم اگه غیبت هایی که کردم نبود همین اولای بهشت بودم ولی با این همه غیبت احتمالا جهنمی هستم اونم وسطاش. وای!!!:cry::cry:

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهشت:gol::gol::gol:

خدا بخشندست و نا امیدی از رحمت خدا کفر

باید امیدوار باشیم

حالا نگران نباشید من رفتم شماها رو هم میبرم با خودم:D

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بهشت:gol::gol::gol:

خدا بخشندست و نا امیدی از رحمت خدا کفر

باید امیدوار باشیم

حالا نگران نباشید من رفتم شماها رو هم میبرم با خودم:D
امید که اگه نداشتم میگفتم پیش فرعونم. با همین امید به اینجا رسیدم. انشاالله دیگه غیبت نکنم. ولی خیلی سخته ها

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یعنی هیچ کس نظری نداره؟ بابا بیاین نظر بدین

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم همه بهشتی باشند حداقل ما که انسانهای عادی هستیم همه مون به بهشت میریم
چون تو زندگیمون گناه کردیم ولی نه چیزی که از نظر خدا قابل بخشش نباشه
به هر حال ما که معصوم نیستیم
هر چند من کلا با مفهومی که از بهشت و جهنم شنیدم که مثلا بهشت جایی که درخت داره و جویهای شیر و عسل روان و جهنم جایی که سیخ داغ میکنند و تو حلقت مذاب میریزند و... بی خیال
کلا من با این مفاهیم یه کم مشکل دارم نمیتونم درکش کنم
ولی فکر میکنم هر کسی به اندازه کارهای خیلی بدی که انجام داده روحش عذاب میکشه و درنهایت همه تو بهشت حالا به هر شکلی که هست زندگی میکنند

birzamini

عضو جدید
جهمنی ...

چون اعتقاد دارم خدا بنده اش را برای ارضای خودش افریده

و جایی هم شنیدم که تائید هم شده اینکه تمامی انسانها به جز معصومین اول به جهم بعد به بهشت میروند

با توجه به گناهشان

پس من جهنمی هستم و دوست دارم زود هم تجربه اش کنم خسته شدم اونقدر سره کارم گذاشته این خدا

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
جهمنی ...

چون اعتقاد دارم خدا بنده اش را برای ارضای خودش افریده

و جایی هم شنیدم که تائید هم شده اینکه تمامی انسانها به جز معصومین اول به جهم بعد به بهشت میروند

با توجه به گناهشان

پس من جهنمی هستم و دوست دارم زود هم تجربه اش کنم خسته شدم اونقدر سره کارم گذاشته این خدا
اگه نظرت اینه پیشنهاد میکنم تحقیق کنی. در مورد خدا و بهشت و جهنمش. اگه بتونم کتاب بهت معرفی میکنم. باید برات بپرسم
من فکر میکنم همه بهشتی باشند حداقل ما که انسانهای عادی هستیم همه مون به بهشت میریم
چون تو زندگیمون گناه کردیم ولی نه چیزی که از نظر خدا قابل بخشش نباشه
به هر حال ما که معصوم نیستیم
هر چند من کلا با مفهومی که از بهشت و جهنم شنیدم که مثلا بهشت جایی که درخت داره و جویهای شیر و عسل روان و جهنم جایی که سیخ داغ میکنند و تو حلقت مذاب میریزند و... بی خیال
کلا من با این مفاهیم یه کم مشکل دارم نمیتونم درکش کنم
ولی فکر میکنم هر کسی به اندازه کارهای خیلی بدی که انجام داده روحش عذاب میکشه و درنهایت همه تو بهشت حالا به هر شکلی که هست زندگی میکنند
اینا همش بخاطر نادان بودن اعراب اون موقعه که با این وعده ها بشه به اسلام دعوتشون کرد. میگن بهشت و جهنم احساس درونی خود ماستو مثل عذاب وجدان بعد کارای بد
بابا فکر کن نظر بده. کارات چطوری بوده؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بیا بالا بچه ها ببیننت:D

nedashiva

کاربر بیش فعال
به نظر من آدما به هرچی فک کنن به همون میرسن: شما گفتین فکر میکنین بهشتی باشین یا جهنمی؟ من میگم بهشتی... چون به چیزی که فکر میکنم میرسم ینی باید برسم... واین حرف دلیل بر معصومیتم نیس دلیل براینه که من دلم میخاد وباید بهشتی باشم وسعیمو تو این راه میکنم وتا جایی که بتونم تو راه درست قدم برمیدارم که اگه بلافرض بهشتیم وجود نداشته باشه تو این دنیا راه درستو انتخاب کرده باشم وخوشبختیمو در ازاری بدبختی دیگران انتخاب نکرده باشم.... مهم بهشت اون دنیا نیس... مهم ارامش وجدان خودمونه

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همیشه، حس میکنم از بهشت محرومم:(!

جهنم! تو این دنیا که خیلی زجر میکشم لابد تو اون دنیا هم!!!

چه فرقی میکنه

آخرین ویرایش:

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب ملتی بابامن بوجودبهشتیان گرامی توباشگاافتخارمیکنم:tooth:
من زیادغیبت میکنم مردم آزاری هم بعله اماحتمامیرم بهشت:w01:

M P 3

اخراجی موقت
بهشت و جهنم توی همین دنیاست...هرکس هرکاری کنه نتیجشو توی همین دنیا خواهد دید...

M P 3

اخراجی موقت
عجب ملتی بابامن بوجودبهشتیان گرامی توباشگاافتخارمیکنم:tooth:
من زیادغیبت میکنم مردم آزاری هم بعله اماحتمامیرم بهشت:w01:

برای منم جالب بود!!!همه اینجا بهشتی هستن:D
چه فضای روحانی داره اینجا...
آدم اگه خوب باشه همیشه خوبی میبینه.

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای منم جالب بود!!!همه اینجا بهشتی هستن:D
چه فضای روحانی داره اینجا...
آدم اگه خوب باشه همیشه خوبی میبینه.
آره هممون مومن ومحجبه ومبراازهرخطاییم من وغیبت؟استغفرالله :D
من هیچوق بکسی توهین نمیکنم فشم ندادم توعمرم:cry:

M P 3

اخراجی موقت
مگه بهشتی بودن به روحانی بودن ربطی داره؟!!!!!!!!!!!!:surprised:

روحانی نه یعنی آخوندی!!!
روحانی یعنی معنوی...
بله تا حدودی میشه گفت!!!
انسانایی که در تعاریف دینی بهشتی هستن که از نظر روحی و عالم معنا هم دارای روح بزرگ و بلند نظر هستن و دوستانی که اینجا هستن و اظهار نظر کردن هم گویا دستی در عرفان و عالم معنا دارند.کاش منم میتونستم به این قاطعیت بگم!
راستش منم مثه اون یکی دوستمون احساس میکنم جهنمی باشم!چون تا حالا آدم خوبی نبودم!!!به درد پدر و مادرم و خواهر برادرام و دوستام نخوردم!هنوز نتونستم گره ای از زندگی کسی باز کنم!هنوز نتونستم فقیری رو سیر کنم!!!

M P 3

اخراجی موقت
آره هممون مومن ومحجبه ومبراازهرخطاییم من وغیبت؟استغفرالله :D
من هیچوق بکسی توهین نمیکنم فشم ندادم توعمرم:cry:

خیلی مهمه ادم بتونه جلوی زبونشو بگیره بهتون تبریک میگم که تا بحالا به کسی فحش و ناسزا نگفتین ولی غیبت کردن یه عادته بده که باید بتونین جلوی خودتونو بگیرین تا ایده آل باشین....

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی مهمه ادم بتونه جلوی زبونشو بگیره بهتون تبریک میگم که تا بحالا به کسی فحش و ناسزا نگفتین ولی غیبت کردن یه عادته بده که باید بتونین جلوی خودتونو بگیرین تا ایده آل باشین....

تازه اومدی باشگا؟
بروازهمه بچه هابپرس بهت میگن المیراچه دخترگلیه به هیشکی هم نه توهین میکنه نه فش بجون علی مارمولکمون راس میگم تام تامم میدونه:D

آخرین ویرایش:

M P 3

اخراجی موقت
به نظر من کسی بهشتی که سعیش بکنه ادم خوبی باشه هر چیزی سرجای خودش انجام بده من نماز میخونم روزم میگیرم قرانم م میخونم عروسشم میرم میرقسم لباس راحتم میپوشم مامان وبابام ازم راضین خداروشکر و سعی کردم کسی از خودم ناراضی نکنم تا جاییم که در توانم به دیگران کمک میکنم خب نشده کسی سیر کنم اما فکر میکنم بهشتیم چون وجدانم ارومه و از خودم راضیم از این نظر

بهشت به نظر من به نماز و روزه نیست...
باید کسی اط آدم ناراضی نباشه...
البته کسی از عدالت خدا خبری نداره...
هیشکی هم نرفته و خبر بیاره که چه کسی بهشتیه کی جهنمی!!!
فقط خوده خدا میدونه!

M P 3

اخراجی موقت
تازه اومدی باشگا؟
بروازهمه بچه هابپرس ت میگن المیراچه دخترگلیه به هیشکی هم نه توهین میکنه نه فش بجون علی مارمولکمون راس میگم تام تامم میدونه:D

نه ده سالی هست توی این سایتم!!!خب تاریخ عضویتم که معلومه!!!
شما ماشالا خیلی فعالین!
راستش اصن نتونستم بفهمم چی نوشتین!!!!!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من کسی بهشتی که سعیش بکنه ادم خوبی باشه هر چیزی سرجای خودش انجام بده من نماز میخونم روزم میگیرم قرانم م میخونم عروسشم میرم میرقسم لباس راحتم میپوشم مامان وبابام ازم راضین خداروشکر و سعی کردم کسی از خودم ناراضی نکنم تا جاییم که در توانم به دیگران کمک میکنم خب نشده کسی سیر کنم اما فکر میکنم بهشتیم چون وجدانم ارومه و از خودم راضیم از این نظر

من که خیلی از دختر خالم راضیم !بینهایت ازش راضی ام

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ده سالی هست توی این سایتم!!!خب تاریخ عضویتم که معلومه!!!
شما ماشالا خیلی فعالین!
راستش اصن نتونستم بفهمم چی نوشتین!!!!!
کم کم میفهمی اینجاچه خبره ومنم کی ام:D
اسم؟پیشه؟قصددخول به باشگا؟:w01: